Skocz do zawartości
IGNORED

Okablowanie do Accuphase E 550

tomii241

Rekomendowane odpowiedzi

Podzielam twój pogląd.

Zapytał jakie kable wycisną najwiecej z jego wzmacniacza tak?

Tak zapytał. To dostał odpowiedź a że ceny tych kabli są abstrakcyjne to nie podlega wątpliwości i wcale go na nie nie namawiam, ale tylko ze względu na cenę bo poza tym to są one godne polecenia.

Kolumny to najważniejszy element systemu i jeśli nie ma takich jakie go satysfakcjonują to od tego powinien zacząć.

To też nie podlega dyskusji.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Zamiast pisac o sprzęcie to zaczyna sie obrazanie rodzicow,to juz jest bardzo niegrzecznie.Kur..a, rodziny się nie tyka!!

Miroslav,spokojnie na takich kmiotków reaguję z uśmiechem,tyle może- poujadać.Gość zapytał o kabel do pieca, który kupił w ramach jakiegoś rozliczenia,to się dowiedział,że aby mu zagrało musi wybecalować 27 koła-potrzeba lekarza i to szybko.Co do rodziny,mam mocny kręgosłup i dobre wykształcenie,które pozwala mi żyć na nienajgorszym poziomie i dobrze kształcić dzieci,w największej mierze zawdzięczam to rodzicom,to co takim bredzeniem może mi uczynić taka miernota?chyba kupie sobie Acrolinka do zasilania kompa,może w cudowny sposób byt o nicku sly30 rozpłynie się w niebyt,taki sam jak z przed czasu jego ponad 1000 wpisów o niczym?

Nie wiem czy powinieneś odwoływać się do Miroslava bo twoja teoria o psychiatryku jego równieź dotyczy. Pewnie nie wiesz że testował u siebie owe Acrolinki i jak znam życie bedzie je chciał kupić mimo że ma mały pokój i monitory.

Co do moich wpisów dla ciebie faktycznie są o niczym bo większość sprzętów które opisałem widziałeś co najwyżej na zdjęciach,

Rozumiem więc twoją frustrację.

Ale i tak pozdrawiam.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Nie wiem czy powinieneś odwoływać się do Miroslava bo twoja teoria o psychiatryku jego równieź dotyczy. Pewnie nie wiesz że testował u siebie owe Acrolinki i jak znam życie bedzie je chciał kupić mimo że ma mały pokój i monitory.

Co do moich wpisów dla ciebie faktycznie są o niczym bo większość sprzętów które opisałem widziałeś co najwyżej na zdjęciach,

Rozumiem więc twoją frustrację.

Ale i tak pozdrawiam.

Problem z Tobą jest taki,że niczego nie rozumiesz,wartościujesz innych poprzez pryzmat sprzętu z jakim obcowali a to kwalifikuje się do terapii,teraz czytam,że będziesz doradzał producentowi drutów użycie grafenu,robi się co raz zabawniej.Gówno wiesz co widziałem,słuchałem i miałem w domu,twój świat jest za mały abyś to objął.W niecały rok napłodziłeś wpisów na praktycznie każdy temat i co gorsza wydaje ci się,że w każdym mądrze,niestety-zonk w większości wypisujesz androny,podlane finansowym sosem i uważasz się za zawodowca-kolejny zonk,od klasy wielu innych usrów na tym forum dzielą cie himalaje i status finansowy tego nie zmieni a o Miroslava się nie martw i poczytaj jego wpisy,może się czegoś nauczysz,choć rokowania są marne.

Nigdy nigdzie nie pisałem że uważam się za zawodowa bo tak nie jest.

Tekst z grafenem to był taki ironiczny żart.

Smutne że tego nie zrozumiałeś!

To już wiem że ty po prostu nie rozumiesz większości wpisów.

Tym samym szkoda czasu na konwersację z tobą.

A z Mirosłavem niestety w swej nie wiedzy władowałeś się i już nie cofniesz swoich słów.

Jeśli na kogoś kto do wzmacniacza typu Accu 550 chciałby mieć Acrolinka, czeka miejsce w psychiatryku to wladowałeś się centralnie.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Nigdy nigdzie nie pisałem że uważam się za zawodowa bo tak nie jest.

Tekst z grafenem to był taki ironiczny żart.

Smutne że tego nie zrozumiałeś!

To już wiem że ty po prostu nie rozumiesz większości wpisów.

Tym samym szkoda czasu na konwersację z tobą.

A z Mirosłavem niestety w swej nie wiedzy władowałeś się i już nie cofniesz swoich słów.

Jeśli na kogoś kto do wzmacniacza typu Accu 550 chciałby mieć Acrolinka, czeka miejsce w psychiatryku to wladowałeś się centralnie.

Jest gorzej niż myślałem.Przestań sobie wycierać gębę kol Miroslavem aby uratować swoją kiepską reutację i poszukaj rozumu,najlepiej audiofilskiego.

wysłyłanie rozmówcy na leczenie do psychiatry to jednak chamstwo - w realu nie do przyjecia ale na audiostereo dość powszechne w wykonaniu zwłaszcza niezbyt elokwentnych userów młodego pokolenia

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Panowie, Nie ma sensu ten spór i dalsze epitety i wyzwiska.

Właśnie wróciłem z mocno zakrapianej harleyowskiej imprezy. Mam swój klub harleyowski i dość szerokie grono przyjaciół.

Audio to jedno z moich wielu hobby.

Przez ostatni rok budując swój system a teraz kolejny system miałem możliwość przetestowania wielu fajnych sprzętów i szczerze dzieliłem się na forum

wrażeniami zawsze jednak zaznaczając że są to moje subiektywne wrażenia.Nigdy nie uważałem siebie za zawodowca. Poznałem tu na forum wielu ciekawych ludzi i choć czasami nie zgadzali się z moimi opiniami to zawsze w sposób kulturalny i z klasą!

Trafiłem też na chamstwo i wyzwiska co nie powinno mieć miejsca ale rozumiem że takie jest życie.Niemniej jednak choć zawsze odpowiadałem na zaczepki to nigdy nikogo nie chciałem obrazić a jeśli ktoś się tak poczuł to na prawdę szczerze przepraszam bo nie miałem takiego zamiaru.

W końcu najważniejsza jest muzyka więc wszystkim życzę wspaniałych wrażeń muzycznych na ich systemach i postaram się wstrzymać z opisami kolejnych sprzętów, rozumiejąc że

nie wszystkim się to podoba.

Pozdrawiam

Sly30

sly 30 ;)

Nie bierz sobie wszystkiego tak do serca. To jest tylko forum i wirtualne znajomości. Jestem przekonany, że w realnym świecie każdy z nas potrafi zachować dystans, umiar i pewną dozę tolerancji, tym bardziej, że wszystkich tutaj zebranych łączy jedna wspólna pasja - muzyka. Nie przejmuj się i pisz dalej, opowiadaj i dziel się swoimi wrażeniami. Każdy przecież ma swoje złe i dobre chwile. Jutro będzie lepiej ;)

Pozdrawiam, M.

Parker's Mood

sly 30 ;)

Nie bierz sobie wszystkiego tak do serca. To jest tylko forum i wirtualne znajomości. Jestem przekonany, że w realnym świecie każdy z nas potrafi zachować dystans, umiar i pewną dozę tolerancji, tym bardziej, że wszystkich tutaj zebranych łączy jedna wspólna pasja - muzyka. Nie przejmuj się i pisz dalej, opowiadaj i dziel się swoimi wrażeniami. Każdy przecież ma swoje złe i dobre chwile. Jutro będzie lepiej ;)

Pozdrawiam, M.

Jakie to piękne dorośli faceci z kasą na kontach i wieloma pasjami i zamiast łączyć się w czymś co jest piękne, kłócą się. Nie jestem ideałem i nikogo nie oceniam sam mam wady i staram się nie wywyższać pytam o opinie ludzi na poziomie nie jeden z was ma firmę zarządza ludźmi i jest czyiś szefem autorytetem moralnym. A na forum, które daje komfort anonimowości zachowujecie/zachowujemy się jak.........

Mam prośbę proszę o info jeśli ktoś z was będzie miał na sprzedaż w normalnej cenie któryś z w/w kabli, będę zobowiązany. Mój mail [email protected] telefon podam jak będzie taka potrzeba. Jeszcze raz wszystkim dziękuję. PS dostałem dziś nową (jak dla mnie) płytę Dire Stratis wydanie XRCD Brothers In Arms powiem tak REWELA.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.