Skocz do zawartości
IGNORED

Dynamo.Magia czy pełna kontrola materii?

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Kontrola materii...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , w nim na początku film w zwolnionym tempie. To taka szybsza wersja modelu statku w butelce...a pod spodem kilka wypowiedzi, czy to zazdrość czy prawda nie wiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość Cadam

(Konto usunięte)

Kontrola materii... link , w nim na początku film w zwolnionym tempie. To taka szybsza wersja modelu statku w butelce...a pod spodem kilka wypowiedzi, czy to zazdrość czy prawda nie wiem.

Na tym filmiku wyraźnie widać jak wrzuca telefon pod lewą połę kurtki.

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Żeby dobrze zobaczyć jak podmienia butelki, film musiałby być nagrany z większą liczbą klatek na sekundę i lepszej jakości.

Co taka cisza w wątku? Czyżby z Dynama uszła czarodziejska moc?

ja dziś ćwiczyłem wrzucanie komórki do rękawa jutro jadę podpisać umowę z firmą adidas sponsoring i jadę do tefałenu na konkurs talentów,,

Focal + Naim

Ach ci iluzjoniści, zawsze byli posądzani o nadludzkie możliwości. Dynamo jest niezły ale dla mnie miłośnika iluzji najlepszy nadal jest Ricky Jay, a tu próbka jego możliwości:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja bohatera wątku oglądam na jakimś kanale TV (Discovery?)

Może by uwierzyć, przecież widać wyraźnie...!

Kabli nie widać a wierzycie...

Oglądnąłem 4 odcinki z Dynamo,większość wydaje sie być wyrerżyserowane,np. sprawa przesuniecia śladu po zegarku,opalenizny a raczej jego brak,przyjmując że działał w zmowie z ową panienką,co przecież wyrażnie można to uznac za możliwe,fajny trick...filmowy.I kilka innych numerów,niechce mi się o tym pisać,każdy napewno bez trudu rozpoznał co łatwo da się spreparować przy pomocy kamery.Chociaż parę robi wrażenie,a tu już robi się ciekawiej.

Prestidigitator:)

Ja tam wolę Sathye Sai Babę.

Sai Baba siedzi za przemyt złota,które przewoził we włosach.Ale dośc dawno miało to miejsce,taki to magik z niego...cudotwórca...przemytnik?po co skoro przecież gould to dla niego małe piwo...do zmaterializowania z czego?...nie pamiętam...ale tym się szczycił - coś z niczego...

To właściwie nie ma się już czym zachwycać,a nazywali go,jak słyszałem drugim "mesjaszem".Brat mój między innymi,pamietam że musiałem mu to wybijać z głowy i ciężko z nim było...lepiej mocno stąpać nogami po ziemi,jak mówią rozwazni.

Owszem, rozsądek ważny jest ale warto zapoznać się choć z jego notką biograficzną, sporo zrobił dla Indii.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A te informacje, ze to oszust? to skąd? Bo jakoś nawet rządzący Indiami się nie dopatrzyli.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A te informacje, ze to oszust? to skąd? Bo jakoś nawet rządzący Indiami się nie dopatrzyli.

Jak mnie pamięc nie myli,to z programu,Pospieszalskiego z przed lat,temat "sekty".Wystąpiła wtedy znawczyni tego tematu,Profesor,zakonnica,nazwiska nie jestem pewny,ale chyba pr.Pawlikowska,nieważne,napewno wiele lat 30?,tam pracowała z ramienia K.K. rzeczywiście wiedzą dysponowała dość rozległą,I właśnie dała przykład o tej "wielkiej postaci",pamiętam z pewnością,jego wpadkę ze złotem,Ona to ujawniła,sądzę że b.wiarygodne!

No tak, Pospieszalski. Kiedyś nawet lubiłem jego program. Owszem Sai Babę oskarżano o oszustwa a nawet o pedofilię ale nawet chyba sprawy w sądzie nie miał. Nie dziwię się, że KK uznał go za wroga skoro ponoć liczba jego zwolenników sięga ponoć 100mln.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.