Skocz do zawartości
IGNORED

Koko Euro spoko - jak Wam się podoba ?

Shrek777

Czy podoba Ci się piosenka Koko Euro Spoko?  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci się piosenka Koko Euro Spoko?

• Tak
      10
    • Może być
      4
    • Nie
      40

Rekomendowane odpowiedzi

no weszlem zeby przeczytac jak laldiofile beda sie opowiadac o polskosci podczas ejro2012 i nagrania tzw. lekkiego chwytliwego i latwo rozpoznawalnego....

coz jest dokladnie to czego sie spodziewalem, samo narzekanie... moze sare k powinni puscic najlepiej na mcintoshu ? hahaha

naprawde czasami warto zostawic analizowanie i po prostu dobrze sie bawic, szczegolnie jesli ktos jest fanem sportu, piwko mecz odpoczynek emocje i koko spoko przy okazji - to wam dobrze zrobi i waszej psychice... dosc ciaglego analizowania narzekania chociaz na imprezie (nie wazne czy sportowej czy kazdej innej zostawcie te wasze problemy i badzccie soba)

chwilowy brak działalności w audio.

Gość nosferartur

(Konto usunięte)

Abstrahując od zabaw wszelakich takich jak: picie piwka przed telewizorem w trakcie igr, czy uliczne ganianie za kibicami nielubianych drużyn, tudzież ograbianie co bardziej osłabionych alkoholem jednostek, a nawiązując tylko i wyłącznie do tego wybitnego w całym swoim wyrafinowaniu tworu geniuszu muzycznego, i jego jakże wybitnego, i zapadającego w pamięć nie tylko polaków wykonania…. Toż to perfidnie cuchnąca, bez szans na limitowanie zasięgu rażenia nawet najsilniejszym antyprykatorem, KUPA. Czy naprawdę już nic się z tym nie da zrobić?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ma rację :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Focal + Naim

Abstrahując od zabaw wszelakich takich jak: picie piwka przed telewizorem w trakcie igr, czy uliczne ganianie za kibicami nielubianych drużyn, tudzież ograbianie co bardziej osłabionych alkoholem jednostek, a nawiązując tylko i wyłącznie do tego wybitnego w całym swoim wyrafinowaniu tworu geniuszu muzycznego, i jego jakże wybitnego, i zapadającego w pamięć nie tylko polaków wykonania…. Toż to perfidnie cuchnąca, bez szans na limitowanie zasięgu rażenia nawet najsilniejszym antyprykatorem, KUPA. Czy naprawdę już nic się z tym nie da zrobić?

a co wszedzie sama kupa i kupa i kupa, to jak sobie radzisz jesli ciagle masz nogi umoczone kupa?

moze jednak mozna inaczej, wszystko jest w glowie, w ostatecznosci mozna dac sobie spokoj ale nie wyszukiwac tylko kupy :D a moze jest cos pozytywnego w tym wszystkim, moze dasz rade znalezc? wystarczy przestac analizowac

• Administratorzy

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość Patrick

(Konto usunięte)

Coz , nie poraz pierwszy lud udowodnil swoja buraczanosc wiec nie wiem skad to zdziwienie. Wytypowanie takiego babola jak "ich troje" na konkurs eurowizji to tez wola ludu. Sukces koszmarka Feel nie wzial sie z nikad. Mozna by tak jeszcze dlugo tylko po co?

To co powinno być? Jeden idiot chciał Behemota. Czekamy na kolejne propozycje. Może coś zadętego z przyklaskiem od Piotra Kostki? Do tego dokleić jeszcze jakąś superstar opery (jak w filmiku wcześniej) i będzie orgazm na stojąco.

Patricku, uważaj, żeby twoja buraczaność nie wylazła czasem.

Gość Patrick

(Konto usunięte)

Zeby cos moglo wyjsc to najpierw musi byc :-)

Rozumiem ze taka cepelia to wlasnie kolegi estetyka. Coz jeden lubi zapach Azzaro inny jak mu smierdza nogi wyciagniete z gumofilcow...

W takim razie w/g ciebie powinnysmy byc dumni z tego wyboru?

Rozumiem ze taka cepelia to wlasnie kolegi estetyka.

ze zrozumieniem masz ewidentne problemy. To jest muzyka dla ludu. A cepelia to pakowanie śpiewaków operowych do muzyki dla ludu.

Nawet nie wiesz, jaki mam ubaw z takich, co "słuchają tylko dobrej muzy" i oczywiście każda inna jest fe :) Zresztą co mnie to. Jadę sobie jutro na festiwal muzyczny i różnych takich zadętych zostawiam przed monitorami.

Gość Patrick

(Konto usunięte)

Wiesz , "cepelia" to taka elegancka metafora. Oczywiscie zeby to zalapac trzeba wykazac sie odrobina polotu , coz...jak widze kolega preferuje w dyskucji raczej prosty jezyk wiec zeby nie bylo niedomowien sformuluje wypowiedz inaczej (tak "swojsko") =>

Rozumiem ze takie wiesniackie zapiewanie to kolegi estetyka. Coz jeden lubi zapach Azzaro inny jak mu smierdza nogi wyciagniete z gumofilcow...

W takim razie w/g ciebie powinnysmy byc dumni z tego wyboru?

Nawiazujac do ostatniego zdania kolegi wpisu to jakos mam dziwne wewnetrzne przekonanie ze moj licznik godzin spedzonych na roznych koncertach i festowalach pokazuje znacznie wieksza cyfre nawet zakladajac ze jezdzi kolega z zespolem piesni i tanca z miejscowego GOK'u 8-)

Coz , moze to kwestia niesprawiedliwosci spolecznej i faktu ze imprez o charakterze dozynkowym coraz mniej... :-)

zrozumcie ze operetki lud nie wybierze tylko papke i to jeszcze najprostsza co tutaj tak narzekac, ambtnych rzeczy mozna sobie posluchac w operze albo wlaczyc na plycie, ale nalezy wiedziec ze lud woli zawsze papke, szczegolnie kobiety gdyz maja mniej rozwiniety zmysl analizy i ida w strone emocji...

Gość Patrick

(Konto usunięte)

To wszytko jest dla mnie jasne z tym ze... malo rozsadnym pomyslem jest oddawanie w rece orczyka chirurgicznego skalpela. Mi jako Polakowi jest najnormalniej wstyd. Impreza tej rangi , gdziekolwiek w cywilizowanym swiecie byla organizowana zawsze przynosila organizatorom zyski , splendor i promowala kraj. W Polsce obciach z drogami ,autostradami , koleja i bozia wie co jeszcze wyjdzie. Jako gwozdz do trumny lud wybral swoj kuriozalny w skali europy hymn :/ Ile razy nie widzialem nawet przy okazji tak wlasnie plebejskiej imprezy jak eurowizja jak pokazuje sie dany kraj. Polska to zawsze gaski ,kaczuszki , pola i chaty kryte strzecha => tak na spostrzegaja => chcesz zobaczyc skansen jedz do Polski. Japonczycy bardzo dbaja o swoja kulture i historie nikt tam sie nie wstydzi swojego folkloru ale to zypelnie inna liga. Jednak ich nikt nie postrzega jako niskich ludzi sadzacych ryz w smiesznych stozkowych kapelutkach...

To co powinno być? Jeden idiot chciał Behemota. Czekamy na kolejne propozycje. Może coś zadętego z przyklaskiem od Piotra Kostki? Do tego dokleić jeszcze jakąś superstar opery (jak w filmiku wcześniej) i będzie orgazm na stojąco.

Patricku, uważaj, żeby twoja buraczaność nie wylazła czasem.

Sam żeś idiot.Ja tylko dałem przykład.Jaki polski zespół gra w Stanach trasy koncertowe i to nie w jakiś klubach polonijnych?Mamy być z czego dumni! Ilu na świecie kojarzy nas z "łoj dana, dana"?Widząc te babuszki na pewno mają na myśli Rosję niż Polskę.Folk też można zrobić w atrakcyjnej formie.Słyszał Chłopcy kontra Basia?

To wszytko jest dla mnie jasne z tym ze... malo rozsadnym pomyslem jest oddawanie w rece orczyka chirurgicznego skalpela. Mi jako Polakowi jest najnormalniej wstyd. Impreza tej rangi , gdziekolwiek w cywilizowanym swiecie byla organizowana zawsze przynosila organizatorom zyski , splendor i promowala kraj. W Polsce obciach z drogami ,autostradami , koleja i bozia wie co jeszcze wyjdzie. Jako gwozdz do trumny lud wybral swoj kuriozalny w skali europy hymn :/ Ile razy nie widzialem nawet przy okazji tak wlasnie plebejskiej imprezy jak eurowizja jak pokazuje sie dany kraj. Polska to zawsze gaski ,kaczuszki , pola i chaty kryte strzecha => tak na spostrzegaja => chcesz zobaczyc skansen jedz do Polski. Japonczycy bardzo dbaja o swoja kulture i historie nikt tam sie nie wstydzi swojego folkloru ale to zypelnie inna liga. Jednak ich nikt nie postrzega jako niskich ludzi sadzacych ryz w smiesznych stozkowych kapelutkach...

to faktycznie wszystko teraz wisi na babciach.I na nie spadnie odpowiedzialnosc.

za wszystko.

co najwyzej odpuscimy IM tylko autostrady.

Jaki polski zespół gra w Stanach trasy koncertowe i to nie w jakiś klubach polonijnych?Mamy być z czego dumni!

A np. taki Krystian Zimerman, pianista czołówki światowej, nawet nie będę porównywał jego formatu do formatu takiego Behemota. Czy to już oznacza, że trzeba krzyczeć: "Zimerman nagraj hymn!" ?

Mi jako Polakowi jest najnormalniej wstyd.

tacy, jak ty będą się wstydzić do końca życia. Powód zawsze się znajdzie. I widzisz, buraczaność wylazła z ciebie w pełnej krasie :))))

Gość Patrick

(Konto usunięte)

tacy, jak ty będą się wstydzić do końca życia. Powód zawsze się znajdzie. I widzisz, buraczaność wylazła z ciebie w pełnej krasie :))))

Coz , mysle ze to dobrze ze jeszcze chociaz zostaly jednostki , ktore widza ze to co sie dzieje to rownia pochyla i nie zdurnieli na tyle zeby nie okazywac w zwiazku z tym wstydu. W/g mnie to powod do zadowolenia a nie "wylazenie buractwa". Powodow do wstydu istotnie bylo , jest i bedzie sporo. Kiedys Polska byla Ludowa teraz zmienila sie tylko nazwa ale lumpenproletariat jest dalej w znakomitej wiekszosci i daje temu wyraz w audiotele czy wyborach. Jesli chodzi o audiotele to j eszcze pol biedy bo tylko obciach i zawsze mozna sie od tego odciac. Jesli zas chodzi o wybory to tutaj problem jest juz powazny bo dzieki ludowi inni maja przesrane.

To coz z ludowym łoj dana , łoj dana pozdrowieniem zycze zadowolenia z siebie i Jarzebinek , ktore juz niedlugo "rozslawia" nasz Kraj...

Następnym razem przy używaniu znaków " " ", racz spojrzeć, co próbujesz cytować. Pojęcie "buraczaności" zostało użyte najpierw przez ciebie. Jeżeli ktoś miałby stosować tu cudzysłów, to tym kimś jestem ja. Proszę mi nie wkładać swoich słów do gardła, bo to właśnie taka "buraczaność".

Gość Patrick

(Konto usunięte)

"Buraczanosc wylazla" to twoje slowa we wpise powyzej. Natomiast co do cudzyslowu , ktorego czesto celowo uzywam to... procz kontekstu znaczeniowego czyjejs wypowiedzi ma jeszcze inne warto sie z nimi zapoznac to latwiej bedzie ci sie odnalezc i zrozumiec co pisze.

Kolego blady czytaj ze zrozumieniem co koledzy piszą.Twoje odpowiedzi świadczą o tym,że nie kumasz postów na które odpowiadasz i wmawiasz komuś coś czego ta osoba w ogóle nie napisała.Pitolisz dla samego pitolenia!Nie kompromisuj się!!! A na Zimermana chodzą takie buraki jak Ty i nie daj Boże, aby on nagrał hymn na Euro.Poducha i aa!

W ramach nie kompromisowania się zamieszczę chociażby to:

Coz , nie poraz pierwszy lud udowodnil swoja buraczanosc

I jeszcze pytanie: co autor miał na myśli?:

A na Zimermana chodzą takie buraki jak Ty

bo zgadza się, nie kumam postów.

Gość Patrick

(Konto usunięte)

Niestety rozmowy z ludem nie wychodzily mi nigdy wiec coz ze swojej strony zakoncze ta farse bo ani mnie to nie smieszy ani nie ciekawi wiec...

W kwestii zacytowanego z mojego wpisu zdania "Coz , nie poraz pierwszy lud udowodnil swoja buraczanosc". Na mysli mialem dokladnie to co napisalem. Skoro tego nie ogarniasz to coz takie zycie Kazdy jest stworzony do czegos innego...

No i temat poszedł w inną stronę. Nie da się ukryć że "hymn koko..." to wieś. Ale panowie nie dramatyzował bym tak nad tym bo powiedzcie szczerze kto pamięta jeszcze jakiś "hymn euro" z Austrii. Myślę że nikt, tak więc tego tez nikt nie będzie pamiętał. A poza tym, tak po mojemu, jak zwykle nie było z czego wybierać. A

A co do mas to nie trzeba takiego Hymnu żeby się przekonać o ogólnie panujących gustach : doda, feel i inne tałatajstwa to się u nas sprzedaje.

Myślę że jak nasza reprezentacja będzie strzelać gol za golem a i kufla pełnego nie będzie brakować to przełkniemy przez ten miesiąc i KOKO KOKO. Czego nam wszystkim życzę.

Nie to dobre co jest dobre, tylko co się komu podoba.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.