Skocz do zawartości
IGNORED

Iron Maiden - The Number Of The Beast

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

Gość partick

(Konto usunięte)

Iron Maiden's landmark Heavy Metal album of the Eighties The Number of the Beast has been voted the best British album of the past sixty years in a major survey of fans and the wider British public.

The Number of the Beast tops the album poll with a 9.2% share of the total albums vote -- a potent reminder of the passion and loyalty of their fanbase and of Rock and Metal fans in particular.

This landmark recording, which, to date, has sold over 14m copies worldwide and features the anthemic UK top-10 single Run To The Hills, is significant not only for giving the band their first UK no.1 album, but for the debut of their lead vocalist Bruce Dickinson, who comments: "We're astonished and delighted to hear The Number of the Beast has been named No.1 in HMV's Diamond Jubilee survey for the greatest British album category. Some of the most influential and classic albums from the past 60 years were in the running so it's a testament to our incredibly loyal and ever-supportive fans who voted for us. Iron Maiden is a proudly British band, so to win this category as voted for by the British public, in Jubilee year, is very special. Thank you to all our wonderful fans!"

http://www.ironmaide...nd-jubilee.html

http://www.youtube.com/watch?v=DbQbtCgwK-o

https://www.audiostereo.pl/topic/94695-iron-maiden-the-number-of-the-beast/

Witam.Od czasu do czasu słucham tej płyty na Cd.Bardzo dawno temu na winylu piłowałem ją w kółko.Cały problem w tym że nie wiem co dalej napisać bo nie znam Angielskiego??

Polski kaleczę ,ale czytać potrafię, szkoda że nie po Angielsku.?

Pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

W ogóle nie rozumiem sensu zakładania tego wątku.

Również nie wiem po co ten temat. O tym albumie napisano już wszystko, rozebrano do najmniejszej postaci każdy dźwięk, ba! nawet każdy element okładki. Legenda w metalowym światku. Nie lubię jedynie "Gangland", pozostałe kawałki niszczą mnie.

"Iron Maiden" i "Killers" to wedlug mnie dwa najlepsze ich albumy.

A ten kawalek jest jednym z najlepszych w historii muzyki rockowej!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

When it comes to A Class amplifiers . I am totally biased.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.