Skocz do zawartości
IGNORED

EURO 2012 obstawiamy wyniki.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Od rana Telewizja Publiczna TVP INFO o niczym innym nie informuje, jak o zwycięstwie organizacyjnym.

Taki wynik obstawiam.

1:0

moderacjo wylecz trolla albo kontroluj objawy . Dzisiaj jest mocno niezdrowo pobudzony .

Proszę darować sobie te insynuacje.

Specu od katastrof lotniczych, specu od polityki, specu od gospodarki, specu od PIŁKI NOŻNEJ.

Zwykły chamie i debilu, podnóżku mafijnych układów IIIRP.

Żywicielu niejedynym seryjnego weekendowego samobójcy, przypadkowych osób.

Włosi podepczą tych fuksiarzy z Hiszpanii.

Co Hiszpanię łączy z piłką nożną?

Z corrridą to rozumiem.

Robią kasę, kupując do Barcelony i Realu drogich pracowników piłkarskich i dostarczają im tła, uzupełnienia w postaci własnych graczy.

Zawsze w takich okolicznościach znajdzie się jakaś trochę lepsza osobowość i talent, ale powiedzmy sobie szczerze, żaden absolutnie żaden gracz hiszpański nie jest światowego formatu, jeżeli już to najwyżej bramkarz, ale w Polsce też mamy świetnych bramkarzy na eksport światowej klasy.

Reprezentacja Hiszpanii, odnosi sukcesy dzięki przypadkowym, szczęśliwym zbiegom okoliczności, dokładnie tak jak kiedyś Niemcy, których szczęście dawno już opuściło i można sobie tylko powspominać dawne fuksiarskie ich wygrane typu bramka/bramki w ostatnich minutach meczu etc.

Przyjdzie i czas na wyleczenie Hiszpanii z statusu jakiejś cudownej nacji piłkarskiej, cudownej drużyny i cudownych graczy.

Gdzie byłby Real bez pracownika z Portugalii, prawdziwego mistrza sportu Ronaldo, mimo że i on jest przereklamowany.

Gdzie byłaby Barcelona bez pracownika pracy najemnej z Argentyny, Messi, najlepszego piłkarza świata ostatnich lat.

Żegnam.

Oglądaj mecz, a się przekonasz.

Nie widziałeś co robiły niby te super gwiazdy miszczowie galaktykos w meczu z Portugalią?

Nie wystarczy Ci to?

To tak gra drużyna światowych gwiazd?

Trochę rozsądku proponuję.

Trochę pokory i przypomnienia sobie historii, na jakim poziomie stał futbol w różnych krajach, póki jeszcze nie było tak wielkiego ciągu na kasę jak dziś.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Przecie pisałem, że Hiszpania mi się nie podoba i że mam nadzieję na potężne baty za karę.

Ale wybacz - wolałbym w miejscu Legii, Barcę. Nawet ze zdemoralizowanymi gwiazdami.

Nasi zawodnicy są zdemoralizowani grą nawet w drugiej lidze francuskiej czy niemieckiej.

Ale ja przecież nic o tzw polskich zawodnikach nie wspominam, bo oni nie istnieją, po za oczywiście tymi, wynikającymi z rachunku prawdopodobieństwa, że w danej masie zawsze znajdzie się jakiś lepszy od innych gen.

Dziś człowiek uczy się i rozwija z myślą aby wyrwać się z tego więzienia PRL bis II, kogo normalnego interesuje babranie się w bagnie tzw polskiej piłki, układach jej towarzyszących towarzyszach, działaczach oraz innych wszelkiej maści osób inteligentnych po swojemu jak im wygodnie.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)
Według bukmacherów finałowy mecz Euro 2012 wygrają Hiszpanie. Za każdą postawioną na ich zwycięstwo w regulaminowym czasie gry złotówkę można zgarnąć nieco ponad dwa złote. Zwycięstwo Włochów wyceniane jest wyżej: ok. 3,5 zł za postawioną złotówkę.

:)

post-15750-0-45075100-1341144787_thumb.jpg

dopiero zacznie się panoszyć gdy padnie wynik 1 : 0

uczyni z niego dowód na swoją nieomylność

Według bukmacherów finałowy mecz Euro 2012 wygrają Hiszpanie. Za każdą postawioną na ich zwycięstwo w regulaminowym czasie gry złotówkę można zgarnąć nieco ponad dwa złote. Zwycięstwo Włochów wyceniane jest wyżej: ok. 3,5 zł za postawioną złotówkę.

:)

obstawiłem po 1 euro dwa wyniki

3 : 2 w dwie strony. Jeżeli Hiszpanie mam 26 euro przy Włochach 33 euro. Tak więc wszystko za Włochami przemawia

Mam nadzieję, że szybko padnie bramka, bo inaczej Hiszpanie nas zanudzą.

Jeżeli szybko padnie dla Hiszpanii, to też nas zanudzą.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Włosi są wyraźnie zmęczeni, brak im świeżości, ewidentnie niesprawiedliwy finał, kiedy zarówno przedtem jak i teraz drużyna Włoch ma mniej czasu na relaks i odpoczynek.

Skandal

Hiszpanie grają słabo, to Włosi nic nie mogą zrobić.

Z Portugalią nie zrobili nic.

Z świeżymi Włochami byłoby to samo.

No, kopara mi opadła. Tak jakbym ogladał kompletnie inny zespół.

Jeżeli nie spuchną, to będzie wielkie lanie.

Są zmęczeni, to oczywiste.

Bardzo dobra i skuteczna gra Hiszpanów, uwieńczona dwiema pięknymi bramkami. Włosi przypominają Irlandię.

Gdzie była fenomenalna Hiszpania w meczu z Portugalią?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.