Skocz do zawartości
IGNORED

EURO 2012 obstawiamy wyniki.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

KIEDY?..

Jest taki kawał ' przychodzi Lato do Boga i się pyta kiedy Polacy będą mistrzami świat w piłce nożnej, a ten mu na to że nie za jego kadencji :)

" When The Music's over, turn out the lights"

Gość rydz

(Konto usunięte)

Jak zobaczyłem że komentuje Szpakowski to od razu wiedziałem że nie ma szans. :(

Oczywiście,Szpakowski na Karaiby,reszta też!

Reszta w odstawkę:)) szkloda panowie plumkania w klawiaturę.

Zamykamy temat.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No Jasiu będzie teraz triumfował.

Swoją drogą może i wariat ale uczciwy i kocha piłkę. A do tego zatrzymał Anglię! :)

Ja bym Latę (***) na zbity ryj i dał Jasia na prezesa. może by rozgonił tych sk***synów z pożytkiem dla polskiej piłki.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Dość mam tej medialnej nagonki i ucieczki od faktycznych problemów. Czy któraś telewizja podała wiadomość o zabójstwie lub samobójstwie Petelickiego? Nie.

TVP Info. Jeszcze przed meczem.

...ale o co chodzi ....dla nas to sukces ....czego sie spodziewaliscie....pucharu???....ja widze postep...

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

...ale o co chodzi ....dla nas to sukces ....czego sie spodziewaliscie....pucharu???....ja widze postep...

Dokładnie. Ale teraz będzie nagonka na trenera i drużynę. Zresztą już się zaczęła. Przecież byli częścią propagandy sukcesu.

• Użytkownicy+

Jak zobaczyłem że komentuje Szpakowski to od razu wiedziałem że nie ma szans. :(

Nie znoszę Szpaka od kiedy zaczął komentować. Od jakiegoś czasu, nie znoszę piłki nożnej. Stało się to stosunkowo późno, kiedy zdałem sobie sobie sprawę, że to bardzo niewymierny sport. Element przypadkowości jest zbyt duży i drużyna znacznie lepsza, raz na jakiś czas musi przegrać. Wolę oglądać tenisa, czy koszykówkę. Ciekawe są też sporty motorowe (F1, Moto GP), ale tu znów sprzęt gra zbyt dużą rolę. Chyba zostanę przy tenisie, koszu i boksie.

W czym, kiedy i gdzie?

...no przecie mowie normalnie 20 min a tu 45min moze nieskutecznej gry ale calkiem calkiem widowiskowej ze tak powiem....

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Może niepełnosprawni słuchowo raczej ale stawiam na niepełnosprawnośc turniejową.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ale przykro, jak sk***ysyn. Nasi grają tylko pierwszą połowę. Jutro będą bełkoty, dlaczego nie wygrali. ch*j im w łeb - zarabiają astronomiczną kasę.

Może tak lepiej.

W końcu, to 62 drużyna i tak zagrali. O co pretensje?

Jedyna nadzieja - Adamek

Wątek EOT

Jakieś podsumowania? - to w końcu 62 drużyna za Zimbabwe i Hutu.

Skuteczność - zero

Kondycja - na 45 minut

Smuda? - ...

Jutrto będzie wytłumaczenie dla lemingów, czytaczy GWówna i innych lemingowych periodyków.

Coś przeszkodziło - prawdopodobnie propaganda naszego teamu, który jest beznadziejny.

Tak jak rząd - ale lemingi... dadzą sobie radę :)

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Przykre co się stało, ale stać się musiało - mamy drużynę czwartej kategorii - i mam nadzieję nie wejdzie do rozgrywek Mistrzostw Świata..

Rozbuchane wśród lemingów poczucie wygranej przez Lisów, Władyków, Bratkowskich i innych idiotów - bezcenne.

Pięna pierwsza połowa - zero skuteczności, co tu dywagować - spad

Adfamek - ale jak byłbym sędzią to by nie wygrał

Wg. mnie Chambers był lepszy.

Niech idą do diała, nie zawracają dupy. Grają przez 45 minut, następne umierają. Może jestem niesprawiedliwy, ale gry do końca, też nie było

Zrobiłem z siebie głąba - poznałem fajną Czeszkę - i pijemy poranną kawę.

Faktem jest,że przykro było oglądać te nędzne widowisko i słuchać komentatorów, którzy ciągle pieprzyli o wierze i nadziei.Jeśli na tym się opierała siła naszej reprezentacji to mamy tego rezultaty.Już nie mogłem oglądać tego dramatu i wolałem zrobić coś pożytecznego- skleiłem sobie dętkę do rowera:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.