Skocz do zawartości
IGNORED

EURO 2012 obstawiamy wyniki.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

skynek nie rozpaczaj , nareszcie jest zmiana trenera a przed nami kolejne mecze. Mistrz Świata to jest coś a nie starego , wymęczonego kontynentu ... a Ty stary prawicowy capie powinieneś za wyeliminowanie Rosji podziękować

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

No... pewnie - mało sie nie zesrałem ze szczęścia

No pewnie - mało się nie zwaliłem w gacie ze szczęścia, że czubaryki odpadły!

Ale rto, powiem Wam było zdumiewające - Rosja była przez media jeszcze bardziej rozdmuchana niż my.

A my, zagraliśmy jak my - do pierwszej połowy i z zerową skutecznością. Trener idiota, a tak tego Benhakera żeśmy sekowali :)

Ten Smuda jest faktycznie beznadziejny, ale nie wiem co się dzieje w mediach, bo ich nie zakłócam.

Podobno Petelicki znał wyniki.

Juhuhu i butelka rumu

1

Panowie za dwa lata mistrzostwa świata.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dobre tłumaczenie nie jest złe!! jak jest dobra gra nawet jak się przegrywa to też nie jest źle! rewelacja! tylko za co bierze kasą żeby przygrywali?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Focal + Naim

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Obstawiałem 1:1, ale przecie za nami stoi Jasna Panienka z Częstochowy, a Czesi to przebrzydłe heretyki!

Polska wygra 2:1 :)

No i stało się! Podważyłeś moja wiarę Jasną Panienką z Częstochowy! No, żeby tak sprzyjała heretykom!

Generalnie przegrali ze słabiutką reprezentacją Czech ( to nie reprezentacja z czasów Nedveda,Kolera itd). Najsłabsza grupa a gospodarze jednego meczu nie potrafili wygrać. Generalnie żenada-niestety 2 dobrych piłkarzy to za mało (Kuba,Levy)

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nie włączyłem jeszcze tv, od meczu, nawet nie jestem zły czy zawiedziony. Nie chcę słuchać idiotów, którzy tłumaczą niepowodzenie zamkniętym dachem, ulewą etc.

Sam mam do siebie żal, ze miałem złudzenia - tp miała być"taka drużyna jak w 1974"

:) tamtą akurat świetnie pamiętam, ale nie było wtedy czegoś takiego jak PR.

Górski był niesamowicie skromnym człowiekiem, a piłkarze grali. Fakt - Gadocha, Deyna, Gorgoń, Tomaszewski, Lato... Byłem wtedy na wakacjach i po meczu z Argentyną wróciłem natychmiast do miasta.

Żeby nie ta cholerna ulewa, mielibyśmy prawdopodobnie mistrzostwo świata.

Ale nikt wtedy nie nadymał byle bubka do rangi narodowego bohatera.

Plewatć na krawatć - Ruscy, którzy mieli finał, okazali się jeszcze bardziej medialną wydmuszką. I na co ja liczyłem? :)

przegrali bo nie mieli murzyna w grupie!

Jestem zdeklarowanym człowiekiem , który nie interesuje się piłką nożną , jednak pamiętam że był dawno temu mecz Polski z jakąś " egzotyczną drużyną " . Drużyna ta nie była zbyt dobra .

Przed meczem szaman czarował bramkę tej drużyny na oczach kibiców, by nasi nie strzelili gola . I TO DZIAŁAŁO !!!!! Strzałów na bramkę było niesamowicie dużo , tylko niecelnych . Dopiero po pierwszej połowie gdy zamieniono się bramkami , " fatum " prysło i wygraliśmy .

Gdyby był murzyn to załatwił by sprawę z szamanem ,

a najbardziej śmieszne jest to że polaczki my jesteśmy taki w sumie naiwny naród łatwy do obróbki przez piar we wszystkim w reklamach nakręcaniu korby euro etc zawsze hasło jesteśmy blisko mamy mocne coś tam tak potrafi wbić się do naszej świadomości powiązanej z duchem walki ale tylko kibiców jak się często okazuje, ducha walki który został chyba tylko po poprzednim stuleciu walki z okupantem, każdy chce lepiej ale tę potrzebę tak łątwo u nas podkręcić i wyrolować, mało u nas dystansu jeszcze, wiadomym było od początku że nasi to sraczka nie drużyna i wiele nie zwojują ale cała otoczka napompowania ich możliwości wyjścia z grupy była jakimś kuriozum! i bardzo dobrze że szybko pękła!

szkoda że też szybko nie pęka też innych aspektach jak polityka KK i korupcja, widać tam jeszcze może troszkę poszaleć

Focal + Naim

Od jakiegoś czasu, nie znoszę piłki nożnej. Stało się to stosunkowo późno, kiedy zdałem sobie sobie sprawę, że to bardzo niewymierny sport. Element przypadkowości jest zbyt duży i drużyna znacznie lepsza, raz na jakiś czas musi przegrać.

Wyłączając korupcję to źle mówisz, jeśli jakaś drużyna przegrywa to nie jest lepsza, ty mówisz o zbieraninie dobrych graczy, którzy nie potrafią stworzyć drużyny.

To nie jest żaden element przypadkowości tylko świat, który dogania tych stojących w miejscu.

Ciekawe ile tych, w których obudził się instynkt kibica będzie śledziło poczynania naszych na meczach towarzyskich? Głupcy uwierzyli w kolejną wydmuszkę medialną, jak co każde mistrzostwa, a tak naprawdę nie było żadnych przesłanek. Ale wiadomo, Polska mierzy w mistrzostwo co każdą imprezę.

Umiejętności Polaków ciężko ocenić przez ich tragiczne przygotowanie kondycyjne, takie rzeczy to w polskiej lidze, a nie u zawodników, którzy grają za granicą i pracują z pro sztabami. A jak jest dętka to i we wszystkich płaszczyznach się leży.

poza kondycją jeszcze taktyka , którą z problemami dostrzegałem. Wyglądało jak walki Pudzianowskiego , na początku łubu dubu a po chwili deski i koniec walki.

Choć przyznaję , że mecz z Rosją dał nadzieje

Naszych taktyką to było to, żeby nie dostać wpier*** typu 5:0 i nie zrobić większego blamażu. To ustawienie z Lewandowskim na szpicy było dlatego, że nasi wiedzieli, że nie mają sił na powrót po ataku.

Przez 3/4 meczu jak atak był wyprowadzany to u nas 2 albo 3 zawodników na polu przeciwnika, tego to nawet najlepsi nie rozegrają.

Jak nie masz sił na bieganie to ty nie myślisz o tym, aby przeć do przodu albo grać strefami, a myślisz tylko o przetrwaniu meczu i modlisz się o to, aby jakaś raca wpadła na boisko albo deszcz jak w meczu Ukrainy :). Tak wtedy twoja taktyka wygląda.

Przed mistrzostwami był materiał do przemyślenia na temat szans naszej reprezentacji...

Ranking FIFA:

Rosja - 13

Grecja - 15

Czechy - 27

Polska 62

Ale jak nie chce się myśleć a jedynie fantazjować...

P.S.

Czy już nikt nie wie, że my do mistrzostw się nie zakwalifikowaliśmy?

Nie pokonaliśmy innych drużyn w walce o udział w mistrzostwach.

Dostaliśmy "wejściówkę" jako współgospodarz.

Nie ma co dziś rozdzierać szat, dla myślących sytuacja była do przewidzenia.

"Trzeba było uważać" - jak mawiał Kwinto :)

Tu Rosjanie mogą sobie najbardziej pluć w brodę i uchlać się z żałości.

J.Tomaszewski miał rację krytykując PZPN i reprezentację... a gdzie są teraz mydlący oczy??Donald już punkcików sondażowo-prpagandowych nie zarobi na sukcesie i wyjściu z grypy o G.Lacie już nie wspomnę.

J.Tomaszewski miał rację krytykując PZPN i reprezentację... a gdzie są teraz mydlący oczy??

Tomaszewskiemu bije palma ( dlatego zapisał się do PISu ) , miał kiedyś rację że nie dostaniemy organizacji mistrzostw .

Krytykować to każdy potrafi .

Jednak to prawda że wyznawcom Pisu odbiera rozum .

Wladz.

No cóż, rozumowanie i samodzielne wyciąganie wniosków nie dla każdego jest priorytetem. Zbyt dużo wymagasz ;)

Jakbyś nie wiediział, że dla niektórych Polska nie jest mocarstwem w każdej dziedzinie, w tym również w piłce, w wyniku spisku i szarej sieci.

Nie grali z Hiszpanią,Francją czy Portugalią tylko ze słabą drużyną Czech>wynik najsłabsza grupa ostatnie miejsce.nasza piłka nie jest słaba z powodu spisku a głownie ze sposobu zarządzania i korupcji - takie same objawy stanowi nasza gospodarka.Jak ślicznie wyglądali obok siebie prezydent (bul)Komorowski i G.lato jedna rodzina ;- d.

Jeśli Błaszczykowski powiedział że "zrobili wszystko na co ich stać" , to w takim razie jaka jest granica możliwości Polaków? Właśnie Czesi są granicą? Z wysokie progi na krzywe nogi.

Taka gadka po meczu mnie zawsze rozwala.

bilety tylko obrazowały relację z PZPN. Piłkarze mieli dużo większe możliwości od osiągniętego wyniku . Lepsza organizacja i trener a bez problemy z grupy wychodzimy.

Jak tylko zobaczyłem ustawienie polskiej reprezentacji to przewidziałem dramat. Jak można w meczu o wszystko grać jednym napastnikiem? Ale i tak nie jest żle! Wyobrażcie sobie nastroje w kacapowie! Kozojebcy wybili im piłkę z głowy!

Pozdr, M.

Parker's Mood

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.