Skocz do zawartości
IGNORED

EURO 2012 obstawiamy wyniki.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Qrew, dlaczego nie wygrali, no dlaczego?

Nie klei sie ta drużyna.

Znowu czeka nas mecz o wszystko.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jakie uff? To było do wygrania. Dobrze Boniek mówił, z takim asekuranckim podejściem nie mamy czego szukać w futbolu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość rydz

(Konto usunięte)

Zagrali dobry mecz,szacunek,jestem niepoprawnym optymistą,liczyłem na wygraną,kocham piłkę nożną!

Powiem wam że po wyrównaniu na 1:1 zeszła ze mnie adrenalina, pękłem jak baba.

Ważne jest że szanse są!

Pozdrawiam.

Ps,Jak w temacie,skynyrd trafił jeden z wyników,ja plusik dałem,nie ociągajcie się:)

No to teraz zostaje sprać dupsko Czechom.

Będą emocje, a do tego przypominam Waćpanom, że 16/17 o drugiej w nocy walka Adamka

będzie problem chyba , że trenera zmienią

Myślicie, że dyskwalifikacja dla nas byłaby sprawiedliwa teraz? Fajny mecz, a taka fama poszła w świat... Tak się pluli wszyscy na tefauenie o jakiś głupi filmik "stadiony nienawiści". Podsycili trochę nienawiści, barany wyszły na ulice i mają teraz o czym pisać. Wstyd.

Jak by tak jeden z drugim na boisko wyszli, to nie dość, że byście nie strzelili, to jeszcze byście chyba wszystkie przepuścili - przestańmy narzekać! Nie przegraliśmy jeszcze żadnego meczu, mało tego, moim zdaniem, spokojnie wygramy kolejny. Smuda ich opierniczył w przerwie i w końcu zaczęli grać jak trzeba! Mówiąc szczerze, w tej naszej piłce zaczyna być coraz lepiej! Moim zdaniem to był dobry mecz!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość rydz

(Konto usunięte)

Zagrali dobry mecz,szacunek,jestem niepoprawnym optymistą,liczyłem na wygraną,kocham piłkę nożną!

Powiem wam że po wyrównaniu na 1:1 zeszła ze mnie adrenalina, pękłem jak baba.

Ważne jest że szanse są!

Pozdrawiam.

Ps,Jak w temacie,skynyrd trafił jeden z wyników,ja plusik dałem,nie ociągajcie się:)

Przepraszam za błąd,plusik dałem Koledze wladz,oczywiście:)

Skynyrd może jeszcze trafi:)

Jak się ich przyciśnie to potrafią , imho najlepszy mecz jaki oglądałem z udziałem Polskiej reprezentacji od paru ładnych lat

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

przestańmy narzekać! Nie przegraliśmy jeszcze żadnego meczu,

O czym Ty piszesz?

Od tego są by wygrywać. Przecież nie mówimy tu o zbieraninie matołków z Wiejskiej, która bawi sie w kopanie piłki.

To sa zawodowcy. Nie po to sie uczestniczy w zawodach aby grać na remis czy przegrywać tylko po to by wygrywać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ja myślę, że będą na fali i wygrają z Czechami.

I będzie klawo jak cholera :)

Załóżmy, że wyjdziemy z grupy na drugim miejscu - co dalej, z kim zagramy? Jest na forum jakiś analityk?

:)

• Użytkownicy+

Ja myślę, że będą na fali i wygrają z Czechami.

I będzie klawo jak cholera :)

Załóżmy, że wyjdziemy z grupy na drugim miejscu - co dalej, z kim zagramy? Jest na forum jakiś analityk?

:)

Wyjdziemy z grupy .... na pierwszym miejscu.

O czym Ty piszesz?

Od tego są by wygrywać. Przecież nie mówimy tu o zbieraninie matołków z Wiejskiej, która bawi sie w kopanie piłki.

To sa zawodowcy. Nie po to sie uczestniczy w zawodach aby grać na remis czy przegrywać tylko po to by wygrywać.

Masz oczywiście rację, ale patrząc przez pryzmat paru ładnych lat, nie uważasz, że i tak jest nieźle? Dla mnie to jest takie przyzwyczajenie do narzekania na wszystko i wszystkich...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

O Smudzie mam negatywne zdanie. Wygldąda w tym dresiku jakby go kupił jeszcze za czasów, gdy stadion narodowy był targowiskiem; już nawet ruski trener miał koszulę i marynarkę.

A do tego ustawienie z jednym lewandowskim z przodu, który był zmarnowanym zawodnikiem tak naprawdę, bo sam nic nie zrobi, co potwierdził mecz. Zmiana w 71 minucie i znowu nie dodatkowy zawodnik do ataku a do środka pola.

A do tego pierwsza połowa Polaków była słaba - nasza obrona grała jak we mgle i jakby w ołowianych butach. Popełnialiśmy błędy w obronie tak karygodne, że imho to cud, że Rosjanie strzelili tylko jedną bramkę.

W drugiej połowie owszem było lepiej i oby tak grali z Czechami. Niemniej wcale nie jestem przekonany, że to będzie łatwy mecz. Znając naszych, będzie to wymęczone. Czesi wygrali z Grecją i są o jedno zwycięstwo do przodu w stosunku do nas, a tutaj padają głosy, że z Czechami to tylko formalność i już jest planowanie wychodzenia z grupy. To planowanie do przodu to typowa cecha naszych komentatorów: 1-2 mecze rozegrane a Ci już dyskutują scenariusze do półfinałów włącznie... a potem jest mecz o honor.

A co do tego, że Polska drużyna nie przegrała żadnego meczu dotąd - fakt, ale też żadnego nie wygrała. Dużo lepsze drużyny (np. Portugalia) grając na remis, a mając potencjał na zwycięstwo przegrywały. Więc w żadnym turnieju gra na remis nie jest strategią. W końcu należałoby zagrać z wiarą w siebie i w sukces.

Powrót po dłuższej przerwie...

pytanie o stadiony?

jak poza euro będą się utrzymywały?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Focal + Naim

O Smudzie mam negatywne zdanie. Wygldąda w tym dresiku jakby go kupił jeszcze za czasów, gdy stadion narodowy był targowiskiem; już nawet ruski trener miał koszulę i marynarkę.

Ja również. W 1 meczu nie robił zmian, w 2 meczu chyba zaczął robić żeby po nim nie jechali wszyscy dowcipami. Nie dziwię się że Obraniaka szlag trafił. W pierwszej chwili pomyślałem - Brożek wchodzi na ostatnią akcję bo jest wysokim napastnikiem i taka zmiana może być strzałem w 10-tkę, ale jak zobaczyłem że z boiska schodzi gość który wszystkie piłki do tej pory wrzucał w pole karne to wyglądało mi to na strzał nie w 10-tkę tylko w stopę !. Zamiast tego mógł zdjąć jakiegoś niższego np Murawskiego i jakas szansa by była.

Ale brawo dla chłopaków.

Z Czechami będzie ciężko.

A co do tego, że Polska drużyna nie przegrała żadnego meczu dotąd - fakt, ale też żadnego nie wygrała. Dużo lepsze drużyny (np. Portugalia) grając na remis, a mając potencjał na zwycięstwo przegrywały. Więc w żadnym turnieju gra na remis nie jest strategią. W końcu należałoby zagrać z wiarą w siebie i w sukces.

Gra na remis to najgorsza strategia jak dla mnie a taki wynik premiuje Czechów. Przy takiej grze jedna przypadkowa bramka i zawodnicy się pogubią. W tym może być jakaś szansa dla nas.

Ja również. W 1 meczu nie robił zmian, w 2 meczu chyba zaczął robić żeby po nim nie jechali wszyscy dowcipami. Nie dziwię się że Obraniaka szlag trafił. W pierwszej chwili pomyślałem - Brożek wchodzi na ostatnią akcję bo jest wysokim napastnikiem i taka zmiana może być strzałem w 10-tkę, ale jak zobaczyłem że z boiska schodzi gość który wszystkie piłki do tej pory wrzucał w pole karne to wyglądało mi to na strzał nie w 10-tkę tylko w stopę !. Zamiast tego mógł zdjąć jakiegoś niższego np Murawskiego i jakas szansa by była.

Ja miałem wrażenie że zmianę dał po tym jak w drużynie rosyjsiej wszedł Pavluchenko w 69 minucie. No to Smuda sie zebrał w sobie i wprowadził zmiane w 71, tak żeby nie podlegac krytyce. Można było wygrać rzucając do ataku pomocnika / napastnika jako partnera dla lewandowskiego. Swoją drogą za daleko nie ujedziemy z jednym lewandowskim, bo wystarczy jeden faul ostrzejszy (a jako na najlepszego w naszej drużynie przeciwne drużyny grają na niego podwajając lub potrajając obrońców) i nie mamy napastnika i całego ataku...

Gra na remis to najgorsza strategia jak dla mnie a taki wynik premiuje Czechów. Przy takiej grze jedna przypadkowa bramka i zawodnicy się pogubią. W tym może być jakaś szansa dla nas.

IMHO jedyna strategia to przygnieść Czechów od początku atakiem jak w drugiej połowie meczu z Rosją. W przeciwnym razie nasza obrona znowu zaśnie i im coś wcisną.

Powrót po dłuższej przerwie...

W telewizorni pokazali(flaga), że graliśmy z ZSRR :)

a99650549450ac7d0ebd0ecac8022fb0,37,1,40-26-579-356-0.jpg

Historia naszych spotkań lubi r

Lp Data Miejsce Mecz

1. 12.06.2012 Warszawa Polska 1:1 Rosja ME 2012

2. 22.08.2007 Moskwa Rosja 2:2 Polska towarzyski

3. 27.05.1998 Chorzów Polska 3:1 Rosja towarzyski

4. 02.06.1996 Moskwa Rosja 2:0 Polska towarzyski

5. 23.08.1989 Lubin Polska 1:1 ZSRR towarzyski

6. 01.06.1988 Moskwa ZSRR 2:1 Polska towarzyski

7. 09.10.1983 Moskwa ZSRR 2:0 Polska El. ME 1984

8. 22.05.1983 Chorzów Polska 1:1 ZSRR El. ME 1984

9. 04.07.1982 Barcelona ZSRR 0:0 Polska MŚ 1982

10. 07.09.1977 Wołgograd ZSRR 4:1 Polska towarzyski

11. 05.09.1972 Augsburg ZSRR 1:2 Polska IO 1972

12. 04.08.1967 Moskwa ZSRR 2:1 Polska El. IO 1968

13. 28.07.1967 Wrocław Polska 0:1 ZSRR El. IO 1968

14. 21.05.1961 Warszawa Polska 1:0 ZSRR towarzyski

15. 19.05.1960 Moskwa ZSRR 7:1 Polska towarzyski

16. 24.11.1957 Lipsk ZSRR 2:0 Polska El. MŚ 1958

17. 20.10.1957 Chorzów Polska 2:1 ZSRR El. MŚ 1958

18. 23.06.1957 Moskwa ZSRR 3:0 Polska El. MŚ 1958

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.