Skocz do zawartości
IGNORED

Były dowódca GROM, gen. Sławomir Petelicki nie żyje.

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 18 Czerwca 2012 - sam cytat
Ukryte przez misiomor, 18 Czerwca 2012 - sam cytat

No proszę , jak modratorzy nieobiektywni w jedną strone to mieli prawo głosu a jak w drugą to trollują :D

Jaro drogi, srodowisko ,które uważałeś za normalne normalnym nie jest . Podobnie Petelicki , teraz zacznie się w mediach rozmydlanie sprawy i jej unormalnianie. A to problemy sercowe, a to interesy źle szły, a to alzhaimer. No i się chłop załamał, to takie ludzkie.

I to będzie komunikat dla takich jak ty, żebyś nie pomyślał, że jednak nie zyjesz w normalnym kraju i skupił się na wygrażaniu klerowi, ujadaniu na kaczora i tych od smoleńska.

Zresztą twój palikot, co zawsze wie skąd wieje, już listy do moskwy śle.

Jestem Europejczykiem.

W dodatku zabija się tak, żeby nie zarejestrowały tego kamery

To musi być spisek, jak to możliwe że w garażu generała nie zamontowano kamery!!??

W garażu generała był pełny monitoring, ale generał akurat zadbał o to, żeby się zabić akurat w miejscu którego nie rejsestrują kamery. Taki wredny był, że sprawdził i wybrał to miejsce specjalnie po to, żeby podsycić potki o swoim zabójstwie, taki był z generała zgrywus.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Jaro drogi, srodowisko ,które uważałeś za normalne normalnym nie jest . Podobnie Petelicki , teraz zacznie się w mediach rozmydlanie sprawy i jej unormalnianie. A to problemy sercowe, a to interesy źle szły, a to alzhaimer. No i się chłop załamał, to takie ludzkie.

I to będzie komunikat dla takich jak ty, żebyś nie pomyślał, że jednak nie zyjesz w normalnym kraju i skupił się na wygrażaniu klerowi, ujadaniu na kaczora i tych od smoleńska.

Zresztą twój palikot, co zawsze wie skąd wieje, już listy do moskwy śle.

Jakie środowisko??? Widzę, że wiesz lepiej ode mnie o czym myślę.

Pisząc o tym, że bredzisz nie miałem na myśli żadnych "środowisk", żadnej polityki, żadnych spisków tylko mechanizmy psychologiczne.

Przyczyny samobójstw są bardzo różne i twierdzenie że samobójstwo popełnia się tak, żeby nikt nie wiedział o co chodzi nawet ciężko jakoś sensownie skomentować.

A co do oświadczenia Szermietiewa to ja również mogę oświadczyć:

Zauważcie dodatkowo jaka paranoja się nam w kraju robi. Już druga osoba składa oświadczenie medialne bojąc się o własne życie:

"Śmierć gen. Petelickiego zmusiła mnie do zabrania głosu. W związku z tym oświadczam, że jestem zdrowy, nie mam żadnych kłopotów natury osobistej lub finansowej i nie zamierzam popełniać samobójstwa."

I oczywiście za godzinę mogę popełnić samobójstwo.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

I oczywiście za godzinę mogę popełnić samobójstwo.

Na ten przykład biorąc w dużych ilościach leki na astmę! Lub inne jakieś takie...

to narazie może i fakty. Spisek dotyczy tego, kto generałowi trzymał broń przy samobójstwie. Fakty masz też takie, że coraz więcej wpływowych ludzi nagle w ostatnim czasie popełnia samobójstwo. Fakt też jest taki że generał coraz częściej krytykował obecną władzę i wojsko.

jak pisałem , ty wiesz jak było i basta....spisek.

A tak poza tym wiadomo jak się historia wątku potoczy i tym razem wybieram Bajki dla dorosłych opowiadane przez Kobuszewskiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Blida, Zielonka, Lepper, Petelicki, tych nazwisk robi się coraz więcej. Nie jest to dla Was dziwne ?

Ale zestawiłeś , tylko gdzie wspólny mianownik ?

A nawiasem mówiąc był artykuł o Zielonce , a w zasadzie o agentach polskiego wywiadu , polscy agenci którzy zorganizowali ewakuację dla amerykanów w Iraku zginęli w morderstwach ( wypadkach ) na terenie Afryki Północnej , a kto tak ochoczo opowiadał o tej udanej akcji polskich agentów ? ( nie twierdzę , że te opowiadanie miało lub nie miało wpływu na zemstę na naszych wywiadowcach )

Jeśli chodzi o zestawienia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

popatrzyłem i dlaczego facet nie wpisał znajomego żula , który przepadł i słuch o nim zaginął a jest Lech Kaczyński jako

" Lista osób zamordowanych lub zmarłych w niewyjaśnionych okolicznościach"

eśli chodzi o zestawienia

Ukryta Zawartość

To jakieś lipne zestawienie . Moje jest lepsze .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawe, że zabija się akurat człowiek którego podstawową cechą była siła psychiczna i opanowanie. W dodatku zabija się tak, żeby nie zarejestrowały tego kamery, kilka godzin przed największym medialnym wydarzeniem w kraju i dokładnie tak, żeby był najdłuższy możliwy okres przed wszczęciem śledztwa. Nie wspominając już o tym, że samobójstwa osób w tym wieku praktycznie się nie zdarzają, nie ma żadnego pożegnalnego listu ani nic, oraz żadnych wskazówek, że do czegoś takiego mogło dojść. Pełna profeska.Oczywiście już godzinę później powszechnie wiadomo, że to było samobójstwo.

teraz jak widac oprocz zdeponowania oswiadczenia u notariusza PRZED samobójstwem nalezy tez zamontowac ...kamere.zastanawiam sie czy taki epizod powoduje zwiekszanie liczby idiotow czy raczej liczba jest stała.

i mamy tez wyrazny slad..Samobojstwa w tym wieku sie nie zdarzaja.Pelny profesjonalizm jak widac...A w jakim sie zdarzajom???Chiba tylko dlatego ze w tym wieku trudno o trudna milosc.

Ale nie zebym sie czepiał.Takie wypryski mozgowe spontaniczne Mrozek bardzo fajnie skladał w calosc.

"Śmierć gen. Petelickiego zmusiła mnie do zabrania głosu. W związku z tym oświadczam, że jestem zdrowy, nie mam żadnych kłopotów natury osobistej lub finansowej i nie zamierzam popełniać samobójstwa.">>>a tu mozna powiedziec ze szkoda bo po szeremietiewie nawet kot nie zamiauczy.

Tak udaną polemikę zaserwowałeś, że nie ma się do czego odnieść :)

więc nie było samobójstwa ?

ujemny po swoim wpisie oklasków oczekiwałeś a tu niektórzy ( jak ja) zastanawiają nad twoim zdrowiem psychicznym...nie daj boże w łeb sobie strzelisz

Niby za co miałbym oczekiwać oklasków? Oczywiste rzeczy napisałem. 3 świadków jednej sprawy potrafi się powiesić w celi z całodobowym monitoringiem akurat tak, że kamera tego nie zarejestruje, takie rzeczy dzieją się stale i wszędzie, ale oczywiście dla kogoś to wszystko nie możliwe bo takie rzeczy dzieją się tylko w filmach, a on jest taki światły i przecież wie, że życie to nie film.

Przecież to całkiem normalnie, że niezwykle inteligentny, wykształcony człowiek, twórca elitarnej w skali globalnej jednostki specjalnej, posiadający dogłębną wiedzę o polskim wojsku i służbach specjalnych, zaciekły krytyk obecnej władzy, zabija się w podziemnym garażu nie zostawiwszy żadnego listu pożegnalnego, zadbawszy uprzednio o to, żeby przypadkiem zajścia nie nagrała kamera. Zwłaszcza tym ostatnim przejmują się w Polsce samobójcy najczęściej. Jeśli dla kogoś nie jest to dziwne, to znaczy, że nie ma pojęcia na jakim świecie żyje i nigdy nie wyszedł poza cukrowo-lukrowany świat telewizji.

Ciekawe czym według was zajmują się wielotysięczne służby specjalne utrzymywane przez wszystkie kraje? Pewnie siedzą i wyszywają pluszowe misie, broń boże nie zajmują się np. wielomiliardowymi przekrętami w wojsku :)

Żeby daleko nie szukać, kolejny który powinien złożyć publiczne oświadczenie, że nie zamierza się zabijać:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wybacz lecz czasami po dwóch zdaniach nie masz ochoty czytać co w głowie piszczy.Raczej skrzeczy

więc nie było samobójstwa ?

tylko TAK lub NIE

W odróżnieniu od ciebie ja nie wiem co się stało, mogę tylko zakładać która wersja wydarzeń jest dla mnie bardziej prawdopodobna, co chyba napisałem wystarczająco jasno.

Np. w takiej Turcji służby specjalne mordują rocznie średnio 100 osób, łącznie z osobami z pierwszych stron gazet, no ale przecież trzeba być chorym psychicznie, żeby w to wierzyć, prawda? A nawet jeśli, no to przecież nie w takiej polsce, w końcu własnych służb specjalnych nie mamy, a po co miałyby się nami interesować obce? W końcu wszyscy nas kochają i nam dobrze życzą :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

.

W odróżnieniu od ciebie ja nie wiem co się stało, mogę tylko zakładać która wersja wydarzeń jest dla mnie bardziej prawdopodobna, co chyba napisałem wystarczająco jasno.

Uważam podobnie.

No cóż, jest nagranie monitoringu na którym nie ma nikogo oprócz Petelickiego. Ale to oczywiście żaden dowód bo siepacze Tuska z pewnością nagranie spreparowali.

W tej sprawie proponuję powołać komisję kierowaną przez znanego z trzeźwego i obiektywnego spojrzenia posła Antoniego.

P.S.

Niezbitym dowodem na fakt, że Petelicki padł ofiara spisku jest fakt, że na nagraniu nie widać mgły! Przecież z mgły która została z nagrania wykasowana wyszedł zamachowiec.

Jestem Europejczykiem.

Gość partick

(Konto usunięte)

W nocy z 17 na 18 października 1977 roku (tzw. Todesnacht von Stammheim) Baader, Ensslin i Raspe zostali znalezieni martwi w swoich celach.

Stwierdzono, że popełnili samobójstwa.

Baader poniósł śmierć w wyniku strzału w głowę.

(wikipedia.pl)

a tu mamy film (całkiem niezły zresztą), który to wyjaśnia.

Tak udaną polemikę zaserwowałeś, że nie ma się do czego odnieść :)

faktycznie polemika oparta o pragnienia a niemajaca nic z faktami to jest to co chlopaki lubiom najbardziej.A wlasciwie...chlopcy.......Natomiast jest pewne ze hitler zyje tylko ma zmienionom glowe.Tez nie ma sie do czego odniesc.Tak po prawdzie to okazuje sie ze faceci z wojska nie moga sie normalnie zabic jak ludzie, bo mogom zabijac tylko innych.W ciasnych glowach trudno znalezsc odrobine...luzu.

W nocy z 17 na 18 października 1977 roku (tzw. Todesnacht von Stammheim) Baader, Ensslin i Raspe zostali znalezieni martwi w swoich celach.

Stwierdzono, że popełnili samobójstwa.

Baader poniósł śmierć w wyniku strzału w głowę.

(wikipedia.pl)

a tu mamy film (całkiem niezły zresztą), który to wyjaśnia.

ta tez dosc CIASNAWA

Ostatnio w dwóch dziwnych wypadkach straciliśmy połowę rządu i dowództwo lotnictwa, dziwnym trafem wszyscy mieli totalnie niepochamowane skłonności samobójcze :) W dodatku przejmuje się tym tylko garstka oszołomów od krzyża, mało kto ma z tym jakiś probolem. A jak ktoś jakiś ma, to szybko nabywa skłonności samobójczych. Np. generał od służb i jednostek specjalnych, co nie wytrzymał psychicznie, najpewniej po jakiejś kłótni z żoną :) Trudno w takiej sytuacji, żeby ktokolwiek przejmował się jakimiś szyfrantami czy innymi szeregowymi pracownikami.

Andrzej Lepper, gość którego musieli nadragować, żeby nie wyjawił prawdy o więzieniach CIA w polsce i z którego wtedy zrobili totalnego świrusa na oczach kamer, a któremu nawet wtedy faja nie miękła, podobnie jak w 100 tysiącach innych sytuacji, nagle załamuje się i zabija w swoim biurze, z powodu bliżej nie określonych problemów. No bo przecież nie zabili go dlatego, że dowiedział się czegoś niewygodnego, nie w naszym kraju troskliwych misiów :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To prawda, że z powodu Talibów w Polsce robili z niego totalnego świrusa. Lepper też płakał przed kamerami i łkał, aby media zostawiły w spokoju jego rodzinę. Powody do załamania miał wystarczająco określone.

Nie ma stu procentowych twardzieli. Szczególnie jeśli chodzi o psychikę.

Pewnie, że nie ma, tylko, że dowódcy służb specjalnych, którzy codziennie biorą na siebie odpowiedzialność za życie ludzi, swoich podwładnych, zakładników, nie mówiąc już o domniemanych akcjach w których brali udział i w których ryzykowali własne życie, a wszystko to w najbardziej ekstremalnych i złożonych sytuacjiach taktycznych i politycznych, nie strzelają sobie w łeb na parkingach podziemnych bo mają problemy w interesach (zdementowane) czy bliżej nieokreślone problemy osobiste. Także trochę ciężko uwierzyć w takie cuda.

Każda z takich osób powodów do załamania ma więcej w jednym miesiącu niż większość normalnych ludzi w ciągu całego życia, a jakoś nie miękną w najbardziej ekstremalnych sytuacjach, a potem nagle Bum i koleś pęka bo być może miał jakiestam nieokreślone problemy. Ułamek tego co miał na codzień w czasie nazwijmy to, rozkwitu swojej kariery. Dziwne.

Dodatkowo, zobaczcie że żaden z "samobójców" nie zostawił listu pożegnalnego. Ani Zielonka, ani Lepper, ani Petelicki. Podobno Petelicki był fanem piłki nożnej - to czemu przed meczem strzela sobie w głowę ? Jakby to zrobił po meczu, to można by było to dodatkowo tłumaczyć, choroba, załamanie, a szali goryczy dopełniła przegrana naszych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.