Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienia na t-shirty forumowe, cz. II

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

=>Kubeł

Ja mam prosbe - dopisz swojego emaila w "o mnie" chcialem sie spytac czy jeszcze moge zamowic, nie robiac balaganu na forum.

Jesli bedziesz "czytal" daj znac ... wplace pieniadze.

Jakos ostatnio wolalem inwestowac w CD niz bawelne ;)

Frycu, zrobione. Termin nam się obsunął, więc nie widzę problemu aby jeszcze składac zamówienia. Po prostu chciałem to zrobić przed urlopem, ale i tak nic z tego nie wyszło. Kto chce niech zamawia wg wzoru na początku tematu.

• 2 tygodnie później...
  • Redaktorzy

Kubeł - mam nadzieję, że "firma koszulkowa" już jest po urlopie i produkcja idzie pełną parą?

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Witam. Koszulki są już chyba wyprodukowane. Piszę "chyba", bo właśnie wróciłem z urlopu i muszę ogarnąć wszystkie niewakacyjne tematy. Planuję wysyłkę w poniedziałek/wtorek.

Ktore sa okolicznosciami najbardziej popularnymi wsrod forumowiczow na "koszulke"? Kilka tygodni temu w jednym z warszawskich barow podajacy serwisant mial na sobie jedna z "koszulek".

• Redaktorzy

A były w barze jakieś zniżki dla forumowiczów? Bo jeśli tak to poproszę o namiary ;-))

Fr@ntz

"I am an audiophile"

--->Kubeł, czy Minima również może liczyć na na ten rarytas?

Z przyjemnością piszę się na koszulkę i pytanie czy można by odłożyć 2 szt. (M) do wizyty Minimy we Wrocławiu?

MA - sęk w tym, że właśnie odebrałem kolejną partię koszulek od producenta. Termin składania zamówień minął, teraz muszę zrealizować wysyłkę. Może jeszcze kilka sztuk się dodrukuje, ale chwilka pewnie minie.

Koszulki dawno byłyby u Was gdyby niezapowiedziany urlop firmy która to robi. Potem nałożył się mój urlop i tak to wyszło...

Tak, wszystko zostało wysłane i możecie się spodziewać przesyłek w dniu dzisiejszym.

• Redaktorzy

Hi wczoraj w skrzynce znalazłem wymemłane awizo z datą 9/08. Pojazd chrystusowy międolił je przez dwa dni. Jak go spotkam to chyba mu przerwę na papierosa w uzębieniu zrobię. Koszulka cool, jestem pod wrażeniem jakości bawełny.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

na sezon jesienno/zimowy optowałbym za czarnymi bejsbolówkami i bluzami z kapturem z wiadomymi znakami tajemnymi.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Ururam Tururam - 4 You:

Ballada o smutnym skinie

Skin jest całkiem łysy, włosków nie nosi

Glaca w słońcu błyszczy, jakby kombajn kosił

Pejsów nie ma skin, kitek nienawidzi

Boją się go Arabi, Murzyni i Żydzi

Najgorsza dla skina jest co roku zima

Jak on ją przetrzyma, przecież włosków ni ma

ref. Nałóż czapkę skinie, skinie załóż czapkę

Kiedy wicher wieje, gdy pogoda w kratkę

Uszka się przeziębią, kark zlodowacieje

Resztki myśli z mózgu, wiaterek wywieje

Mamusia na drutach, czapkę z wełny zrobi

Nałożysz ją skinie, gdy się chłodniej zrobi

Wełna w główkę grzeje, ciepło jest pod czaszką

Dwie komórki szare wówczas nie zamarzną

Nasz skin był odważny, czapki nie nałożył

Całą zimę biegał łysy, wiosny już nie dożył

Główka mu zsiniała, uszka odmroziły

Czaszka na pół pękła, szwy wewnątrz puściły

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.