Skocz do zawartości
IGNORED

Ogólne wrażenia z Euro 2012.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Szukajmy młodych talentów dookoła.

Talenty są wszędzie.

Talentem jest wladz, muls, Filut, dziadekwłodek, fox/najnowsze odkrycie/,argus/ekspert/,toptwenty/zwykły debil, ale też utalentowany/ etc............

Jesteśmy pięknym kolorowym krajem, takie brednie trzeba mówić aby móc pracować w TVP przy największej imprezie.

To nie jest już żenada.

Nie wiem co to jest.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ogólne wrażenia? - niezłe. Nic nie spieprzyliśmy, nie było obciachu, jedyna afera na moście z Ruskami, ale sprawnie opanowana i nawet pewnie niespecjalnie zauwazona przez światowe media.

Generalne wrażenie - chyba niezłe. Było fajnie i wesoło.

Zgrzyty - nasza reprezentacja - nadęta od początku jak balon i trener - idiota.

Oj ciężko przeszło Ci to przez gardło!

Odpowiem Wojciechu na ten zarzut:

Lekko jak nigdy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

skynyrd

Ja raczej przewiduję korowód polityków zatroskanych o utrzymanie stadionów i nie mogących pogodzić się z sukcesem Euro.Nie tak miało być!

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

To właśnie ciekawe - co pamiętacie z Mistrzostw Europy czy Świata?

Zacznę:

1974 - Bombę Deyny z połowy boiska w meczu z Włochami, 7:0 z Haiti i mecz w strugach deszczu (pierwszy raz płakałem wtedy oglądając mecz) i Valdomiro ciągnącego za koszulkę chyba Kasperczaka w meczu o 3 miejsce.No i zapamiętałem długość włosów Ayali z Argentyny - 34 cm :)

A moze to były włosy Mario Kempesa?

O cholera!

kto musi zapłacić , ja nie a twoje kontrakty niewiele mnie obchodzą . Należało zgodnie z umową działać albo jej nie podpisywać

Nic nie czaisz. Główny wykonawca stadionu narodowego upadł, a NCS było gwarantem jego wiarygodności dla podwykonawców. Czyli zapłacisz i Ty.

Ja raczej przewiduję korowód polityków zatroskanych o utrzymanie stadionów i nie mogących pogodzić się z sukcesem Euro.Nie tak miało być!

E tam, gadanie.

Jedni i drudzy będą pieprzyć farmazony. Ważne jest by utrzymać po EURO wizerunek polaków jako normalnego społeczeństwa.

Politycy tak czy inaczej będą się zagryzać, bo to ich zawód.

długość włosów

Kempes

co pamiętacie z Mistrzostw Europy czy Świata?

Do dziś snią mi się po nocach 2 bramki Roberto Dinamite z 1978 ;)

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

1978 - niestrzelony karny Deyny. Niesamowity Mario Kempes i Rob Rensenbrink.

Pamietam, że mecze były w nocy i żeby je oglądać, musieliśmy tachać telewizor do kumpla, który pomieszkiwał w cieciówce (jego stary był dozorcą). Przez 4 przecznice :) Raz nawet zostaliśmy zatrzymani przez MO :)))))

Dla mnie pierwsze mecze w kolorze ;) TO Argentyna, na mojej ulicy były tylko dwa kolorowe i tak u sąsiadów była strefa ;).jak w "alternatywach u Winnickiego"

Trzy bramki z Belgią Boniek r lata później

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

A niedawno umarł Socrates - wg mnie tylko Cruijff i Beckenbauer grali lepiej. Na Eusebio (który ma wylew krwi do mózgu) :((( i Pelego się nie załapałem.

Hat-trick z Barcelony! I nieszczesny mecz na Heysel...

Ja go pamiętam jeszcze jak chodziłem na mecze, na Legię - grał w Widzewie

Ależ tych wspomnień.

się wkręcił

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Focal + Naim

Wladz banator? o cholera!

oczywiście , szaleńców bananami karmię . Może tobie powie , w którym wątku został zakręcony .

Nic nie czaisz. Główny wykonawca stadionu narodowego upadł, a NCS było gwarantem jego wiarygodności dla podwykonawców. Czyli zapłacisz i Ty.

"

Jeśli konsorcjum nie wykona swoich zobowiązań, „NCS podejmie działania zmierzające do uregulowanie potwierdzonych, zaległych płatności bezpośrednio na rzecz podwykonawców ze środków należnych Konsorcjum za jeszcze nie rozliczone prace dodatkowe”.

NCS dodaje, że posiada zabezpieczenie w postaci gwarancji bankowej dostarczonej przez generalnego wykonawcę na kwotę 152 mln zł, z których to funduszy może skorzystać w przypadku braku uregulowania płatności przez Konsorcjum w stosunku do swoich podwykonawców."

czaisz ?

"

Jeśli konsorcjum nie wykona swoich zobowiązań, „NCS podejmie działania zmierzające do uregulowanie potwierdzonych, zaległych płatności bezpośrednio na rzecz podwykonawców ze środków należnych Konsorcjum za jeszcze nie rozliczone prace dodatkowe”.

NCS dodaje, że posiada zabezpieczenie w postaci gwarancji bankowej dostarczonej przez generalnego wykonawcę na kwotę 152 mln zł, z których to funduszy może skorzystać w przypadku braku uregulowania płatności przez Konsorcjum w stosunku do swoich podwykonawców."

czaisz ?

Aha, 152mln czyli jakieś 2,5 razy za mało...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Euro okazało się sukcesem - jak z tym żyć Panie Premierze?

Najciekawsze jest to, że totalną krytykę Euro 2012, a nawet faktu, że ta impreza była w Polsce, prezentują przedstawiciele i miłośnicy partii, która nam to Euro "załatwiła".

A ja pamiętam mistrzostwa z 66r.Pelego ,Garinchię,Charltona.

StaryM

Właśnie chciałem tę sprawę przypomnieć.Przecież starania o Euro to apogeum rządów PiSu i Prezia.

Ciekawe co ma na ten temat do powiedzenia 747?

Aha, 152mln czyli jakieś 2,5 razy za mało...

poważnie, więc mam teraz płakać , że masz stadion

Dobrze, że wladz stoi na straży i jarzy.

i znowu bączek nakręcony , sygnał padł należy wmawiać jakie nieszczęście nas spotkało.Rozkopane drogi, stadiony z którymi nie wiadomo co i co gorsze Polsce się udało .Zawodowi klepacze biedy i narodowej tragedii ciężka praca przed wami , musicie społeczeństwu radość odebrać .....do roboty bączki

Znowu celujesz jak Włosi wczoraj.

Cieszymy się, że są stadiony, że będą koncerty na nich, finał owala amerykańskiego, mistrzostw w tańcu na rurze (otwarcia dokona nasza ministra mucha kochana),

cieszymy się, że P(a)O będzie miało gdzie zjazdy robić i w końcu będzie miejsce na przechowywanie wraku smoleńskiego. Jak mamy się nie cieszyć, Cieszymy się.

Cieszymy się z A2 i rychłej rozbiórki kilku wiaduktów jeszcze nie oddanych, cieszymy się. Cieszymy się, że mamy hrabiego Rostowskiego, który rozmyśla ile samorządom zabrać by się wypłacić za igrzyska. Cieszymy się.

Cieszymy się, że dzień po Euro niezależna jak cholera prokuratura umaża śledztwo smoleńskie w aspekcie odpowiedzialności cywilnej, cieszymy się, że m.in. Arabski może oddedchnąc. cieszymy sie.

Cieszcie sie z nami jako my się cieszymy.

Wladz nie nadymaj sie, ciesz się. Sera ci u nas duzo i starczy.

xniwax

Jak będą rozbierać te wiadukty to mi przypomnij!To może demagogii,które wylałeś to pewnie przez ten upał.

A może zamiast wypisywać te bzdury po prostu przejeć sie drogą z Warszawy do Łodzi.

Nie wiem, czy zdążę poza tym nie lubię Łodzi, a do Warszawy wolę ickiem pojechać bo taniej i szybciej.

Poza tym lepiej rozebrać lub naprawic niz miałby któryś sie zawalić.

A mozna bylo miast tych stadionow kilka kosciolow postawici tudziez figure jezuska lub blogoslawionego jana pawla dwojki - ulanych z betonu. Mieliby nasi wielebni (ksnywax pewno tez bylby kontent) sporo uciechy.

xniwax

Mam do Ciebie konkretne pytanie ale pewnie jak zwykle wymigasz się od jednoznacznej odpowiedzi.

Czy byłeś przeciwko organizacji Euro w Polsce i budowie wiadomych stadionów?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.