Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest lekarką.

Nie jest lekarzem.

Dużo wyższa śmiertelność jest podczas "rutynowych" zabiegów chirurgicznych, a ich nikt jakoś tutaj nie odradza.

Wystarczy, że choć jedno dziecko z powodu szczepień umrze lub stanie się kaleką.

Co lekarze potrafią to tego mamy w mediach liczne przypadki. Tu trzeba się pytać grabarzy.

Mnóstwo jest lekarzy którzy odradzają , ja też mam takiego jednego

Imię, nazwisko, miejsce pracy - poproszę. Oraz jakieś linki do tych odradzań.

Wystarczy, że choć jedno dziecko z powodu szczepień umrze lub stanie się kaleką.

Jedno na ile milionów?

Czytasz ulotki przy medykamentach?

Tu trzeba się pytać grabarzy

Droga wolna.

Panie grabarzu - ile płacę bez faktury? A z fakturą?

Użytkownik Leszek B dnia 24.04.2015 - 11:52 napisał

Szczepionka będąca bardzo toksycznym koktajlem, jest sporym wyzwaniem dla organizmu. Szczególnie dla organizmu małego dziecka, wręcz noworodk

Odradzanie, ani słowa o przymusie.

Zidiociałeś już do reszty!? To informacja o szczepieniach z którą możesz się nie zgodzić. Ale to już Twoja sprawa.

Zacytuj lekarzy.

Już kiedyś cytowałem: dr. n. med. Dorota Sienkiewicz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale ja nie jestem przeciw szczepieniom!

Ja jestem za:

1/ Możliwością pełnego dostępu do prawdziwych danych o powikłaniach poszczepiennych

2/ Prawem pacjenta do bycia poinformowanym rzeczowo i wszechstronnie na temat szczepień

3/ Prawem rodziców do decydowania o swoich dzieciach. Dziecko nie należy bowiem do państwa tylko do rodziców.

Tyle.

Sprzeciwiam się OBOWIĄZKOWI szczepień nie zaś samym szczepieniom. Sprzeciwiam się, gdyż jestem Polakiem i miłuję wolność.

Jeśli państwo może narzucić nam pod przymusem jedną procedurę medyczną to jaka jest gwarancja, że jutro nie narzucą nam innej?

I np. jutro wyjdzie ustawa że nas wszystkich obrzezają albo żeby zgłaszać się na obowiązkowe pobranie nerki czy pół litra krwi...

Że to bzdura? Nie! Nigdy nie wiadomo co wrogom wolności do łba strzeli!

Jeśli pozwolimy im na jedno, to oni sobie już sami pozwolą na drugie.

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

O ile pamiętam Kopacz karierę zrobiła na tym jak nie chciała kupić szczepionek przeciwko grypie.

Coś się w życiu tej kobiecie raz udało... a jak media (kupione przez Big Pharmę) wówczas ujadały, że ona chce pozabijać Polaków! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Za taką postawą się opowiadam. Minie chcieli w Instytucie Żywności i Żywienia leczyć do końca zycia przepisując leki na cholesterol i triglicerydy. Po kilku latach zorientowałem się na czym ta ściema polega.

Od 10 lat się nie szczepię. Od 2 lat nie biorę żadnych leków. Jestem zdrowy i wyniki mam dobre.

Chory jesteś ??

A wiesz, że nie.

Linki do wypowiedzi nie-lekarzy odradzających szczepienia widziałem tutaj mnóstwo, więc pytam - gdzie są linki do takich lekarzy?

Linki do wypowiedzi nie-lekarzy odradzających szczepienia widziałem tutaj mnóstwo, więc pytam - gdzie są linki do takich lekarzy?

Mój lekarz jest bardzo dobrym lekarzem a więc ma z tego co wiem duuużo pracy (nie to co Ty bo mam wrażenie że Twoja robota to odpisywanie na każdy post o każdej porze - taki nocny marek co internety pozjadał ).... niestety dla Ciebie, nie umieścił nigdzie linków do''odradzań" jak to pięknie ująłeś no bo po cholerę ....dla niego pewne rzeczy są oczywiste .... jeżeli się z nim nie zgadzasz lub chcesz pogadać jakim to on lekarzem nie jest zeskanuj swoje papiery potwierdzające swoje wykształcenie w tym temacie i doświadczenie ....

Dlaczego lekarze świata nie krzyczą na alarm, skoro szczepionka zabija? A w Polsce - mogą się powołać na klauzulę sumienia i nie szczepić. W prasie i gdzie indziej byłyby takie alarmistyczne wypowiedzi lekarzy, przeciwników szczepień.

Gwarantuję Ci, że miejscowi wrogowie szczepień cytowali by je na okrągło, miałbyś linków pod dostatkiem.

Wszyscy lekarze, z którymi na ten temat rozmawiałem, są zwolennikami szczepień.

Bo to jest walka niestety ,grunt w tym by nie latać po państwowych przychodniach w których kraczą jak mantrę wkoło to samo ....wiadomo sanepid ...a liczba kilerów na liście musi się zgadzać .... ja spotkałem kilku pediatrów w przeciągu 7 miesięcy którzy byli sceptyczni co do szczepień ...... w mniejszym (by układać kalendarz z jak największymi odstępami pomiędzy szczepieniami ) lub większym stopniu (nie szczepili by wogóle jedna nie szczepiła żadnego swojego dziecka ) inna znów pediatra opowiedziała parę smutnych historii za czasów gdy pracowała w punkcie szczepień ..... ludzie wykształceni , z bogatym doświadczeniem ....

Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na np.Danię gdzie pierwsze szczepienie noworodka to 3 miesiące !!! póżniej 5 i 12miesięcy ..Żółtaczkę olali ,gruźlicę olali a i sprawa szczepień wygląda trochę inaczej ...... problemów z nieszczepieniem żadnych .

inna znów pediatra opowiedziała parę smutnych historii za czasów gdy pracowała w punkcie szczepień ..... ludzie wykształceni , z bogatym doświadczeniem ....

Nie ma wśród praktykujących lekarzy na całym świecie ani jednego, który by opublikował w mediach protest przeciwko szczepieniom?

Nie ma wśród praktykujących lekarzy na całym świecie ani jednego, który by opublikował w mediach protest przeciwko szczepieniom?

A tego to ja nie wiem.......... każdy che pracować w swoim zawodzie . raczej .....

Poważnego - nie!

a którzy są poważni a którzy nie ? na jakim doświadczeniu i wykształceniu dokonujesz segregacji ?

Edytowane przez dejf

każdy che pracować w swoim zawodzie . raczej .....

Taki Chazan też chciał...

Poważnego - nie!

A niepoważnego? Edytowane przez toptwenty

A tego to ja nie wiem.......... każdy che pracować w swoim zawodzie . raczej .....

a którzy są poważni a którzy nie ? na jakim doświadczeniu i wykształceniu dokonujesz segregacji ?

Na zdrowym rozsądku i wiedzy ogólnodostępnej !

A tego to ja nie wiem

To się dowiedz i nam powiedz.

Na zdrowym rozsądku i wiedzy ogólnodostępnej !

Na doświadczeniu zawodowym i wiedzy medycznej.

O to chodzi!

Zdrowy rozsądek wynika,z wiedzy, a nie z zabobonów !

Sczepmy się ludzie, a będzie nas więcej!

Edytowane przez vit67

ODRA POSZCZEPIENNA

Statystycznie w Polsce każdego roku kilkadziesiąt tysięcy szczepionych dzieci choruje na odrę poszczepienną (ok. 15% szczepionych choruje na odrę w wyniku szczepienia!). Nie ma tych zachorowań w statystykach, są całkowicie ignorowane i ukrywane (bo wiadomo przecież z jakiego powodu dziecko niedawno zaszczepione ma objawy odry...). Rejestracji podlegają tylko przypadki odry "dzikiej" po zbadaniu materiału, a reszta jest zatajana lub "na oko" mylona z różyczką i wrzucana do statystyki różyczki.

Tak to wygląda - przy odrze "dzikiej" skóra dochodzi do normy w kilka dni, po odrze poszczepiennej dziecko w momencie wykonywania tych zdjęć było już ponad miesiąc ze zmianami na skórze....!!!

11159946_827358933983958_3464704688734045467_n.jpg?oh=9a35fbdd5617b65623bbe69a1baca65b&oe=55DA3DC5&__gda__=1436035998_8a854166c19491c1262c3bfed67fafa4

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Dzieci chore na odrę nie-zaszczepione:

Ukryta Zawartość

Tak to wygląda - przy odrze "dzikiej" skóra dochodzi do normy w kilka dni, po odrze poszczepiennej dziecko w momencie wykonywania tych zdjęć było już ponad miesiąc ze zmianami na skórze....!!!

To nie szczepionka wywołała wysypkę u w/w chłopca. Chorował po prostu na monoukleozę. Poczytaj komentarze pod własnymi linkami do FB.

Ukryta Zawartość

post-8303-0-29682000-1430035368_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.