Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Warto wkleić, choćby dla tych, którzy zechcą przeczytać -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ludzi truje się nie tylko szczepionkami -

Ukryta Zawartość

"Jarek Kefir Bez Cenzury

Społeczeństwo, duchowość, zdrowie, polityka. Tajemnice i zagadki świata"

"JAK W SKUTECZNY I LUZACKI SPOSÓB JEBAĆ SYSTEM? LISTA NAJLEPSZYCH SPOSOBÓW!"

"Jarek Kefir – rocznik 1985, mam 32 lata. Człowiek znikąd, człowiek bez życiorysu. A ściślej: mój życiorys rozpoczął się niedawno"

Rzeczywiście, facet omnibus :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Gramujemna pałeczka okrężnicy, Escherichia coli najczęściej kojarzona jest z niebezpiecznym czynnikiem chorobotwórczym. Tymczasem, wśród kilku grup szczepów tej bakterii, tylko część jest niebezpieczna dla zdrowia czy życia człowieka.

Sytuacje takie jak ostatnie wydarzenia w Niemczech, nagłaśniane w mediach, przyczyniają się do nieraz błędnego interpretowania obecności tych bakterii w żywności czy wodzie.

Bakterie E. coli żyją w jelicie grubym człowieka, sprzyjając trawieniu pokarmów. W przewodzie pokarmowym zwierząt także występują te bakterie, jednak jest ich zdecydowanie mniej – większy udział wśród ich mikroflory fekalnej mają enterokoki.

Obecność bakterii E. coli w wodzie nie świadczy jeszcze o skażeniu patogenami – bakterie te są wskaźnikiem skażenia fekalnego; a wykrycie ich świadczy o zanieczyszczeniu wody odchodami zwierzęcymi i/lub ludzkimi. Ich obecność może wiązać się z występowaniem w wodzie patogennych drobnoustrojów pochodzenia zwierzęcego lub ludzkiego."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

to wlasnie napisalem tyle ze oczekiwalem reakcji madrali co to wiedza wszystko i widzieli wirusa i jego malzonke nawet..Cola jest w 90% studni w Polsce i jako taka nie niesie niczego niezwyklego. Czesto studnia na wsiach jest obok...szamba albo chlewu.Natomiast obecnosc nazwijmy to obcej Coli w wodzie umozliwia rozwoj wlasnie naglych epidemii bez mozliwosci ich kontroli.Tak wiec jest wykluczona w instalacjach wodnych z ktorej korzysta duzo osob,

Edytowane przez muls

Orędownicy szczepień cudzych dzieci na pewno wszyscy doszczepieni dawkami przypominającymi? Czy może "ja byłem szczepiony jako dziecko i nie potrzebuję"? Niestety tamte szczepionki już dawno nie działają ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

Wspólnym mianownikiem wszystkich argumentów antyszczepionkowych jest bez wątpienia brak wiedzy. I od zawsze, od początku istnienia tych ruchów, to był czynnik je napędzający.

Należy powiedzieć, że ruchy antyszczepionkowe są tak stare jak stare są szczepienia, a poza licznymi przykładami z USA czy Anglii, mamy też i polskich prekursorów z początku XX wieku.

Dziś ludzie mają dostęp do wielu źródeł informacji, jednak niektórzy albo wyciągają błędne wnioski, albo opierają swoje twierdzenia na błędnych badaniach.

Ukryta Zawartość

Dziś ludzie mają dostęp do wielu źródeł informacji, jednak niektórzy albo wyciągają błędne wnioski, albo opierają swoje twierdzenia na błędnych badaniach.

dziś nie trzeba badań albo wniosków naukowych,wystarczą informacje zdobyte w prywatnych rozmowach od rodziców innych dzieci co sie z ich dziećmi po szczepieniach działo i to przemawia lepiej do rozsądku jak cała wiedza,nauka i propaganda jakakolwiek by nie była

informacje zdobyte w prywatnych rozmowach od rodziców innych dzieci co sie z ich dziećmi po szczepieniach działo

Ja wszędzie słyszę, że nic złego się nie działo.

wiesz.. to zalezy gdzie sie dzwoni.Trzeba do szpitala.Tam wszyscy chorzy....statystyka.

na 100 zaszczepionych sto chorych.

dziś nie trzeba badań albo wniosków naukowych,wystarczą informacje zdobyte w prywatnych rozmowach od rodziców innych dzieci co sie z ich dziećmi po szczepieniach działo i to przemawia lepiej do rozsądku jak cała wiedza,nauka i propaganda jakakolwiek by nie była

Dziś wszelkie badania można włożyć tam gdzie są bajki volkswagena,firmy farmaceutyczne zlecają badania zewnętrznym firmom a przecież te nie mogą wyjść źle bo zleceń nie będzie,stąd wiele oszustw i fałszerstw,potem jedna firma zwali na drugą.

Trzeba być bardzo naiwnym żeby wierzyć w firmy jak Merck,Glaxo,Pfizer,Big Pharma bo wszystkie mają na koncie udowodnione oszustwa lub są w nie zamieszane.

Tym bardziej że chodzi o skuteczność szczepień czyli coś czego nie da się udowodnić i potwierdzić racjonalnie a tylko psychomanipulacją jak w jakiejś sekcie.

@Thrak

Niezłą laurkę sobie wystawiłeś.

Nominacje do "debilizmu roku" masz już w kieszeni ;)

taka logika jakie hasło.tak maja.

wkleja dwadziescia haseł a nie potrafia wyjasnic prostego pytania zadanego piec razy

Edytowane przez muls

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i co na to powiesz ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

z niewiadomego powodu ktoś niewiadomy zbanował abece na cacy

Musisz z tym żyć.

W skrócie: będzie możliwość objęcia obowiązkowym szczepieniem każdego, także dorosłych. Szczepić będą mogli lekarze, pielęgniarki, położne, higienistki szkolne. Profilaktyka staje się de facto obowiązkowa, bo „Świadczeniodawcy’ wykonujący szczepienia ochronne są obowiązani do sporządzania i wykonywania właściwym organom Państwowej Inspekcji Sanitarnej:

Może zastrajkuj?

Musisz z tym żyć.

W skrócie: będzie możliwość objęcia obowiązkowym szczepieniem każdego, także dorosłych. Szczepić będą mogli lekarze, pielęgniarki, położne, higienistki szkolne. Profilaktyka staje się de facto obowiązkowa, bo „Świadczeniodawcy’ wykonujący szczepienia ochronne są obowiązani do sporządzania i wykonywania właściwym organom Państwowej Inspekcji Sanitarnej:

Może zastrajkuj?

w zasadzie, sprofilowałeś swoją tu obecność.

z niewiadomego powodu ktoś niewiadomy zbanował abece na cacy

Brawo rodzice! Koncerny wysyłają szwadrony do internetów jak widać chociażby i tu ;-)

23032827_1732978843673221_2520859924171418533_n.png?oh=016385c308a1bacaadcd69ea75a46f46&oe=5A9AE4D3

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

napisz jeszcze ze stanowi to 3 % calkowitej liczby zaszczepionych

potem mozna dorzucic jeszcze krzywa rozkładu IQ w populacji

grafa4.png

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.