Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

huc w boju!

najgorsze jest to ze czlowiek tak w sobie zawiera.....aluminium.Ba i nie tylko..Skrobac czy plukac??

Edytowane przez muls

huc w boju!

najgorsze jest to ze czlowiek tak w sobie zawiera.....aluminium.Ba i nie tylko..Skrobac czy plukac??

Ale nie w nadmiarze jaki się serwuje.

Edytowane przez Фома

Jak się pozbyć Czerniaka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale jakie to życie, z Alzheimerem

Oni go leczą.

Ukryta Zawartość

Zgłoś się, póki pamiętasz jak się klika na link.

Ukryta Zawartość

10 krotny wzrost zachorowań na wzw A w Polsce w tym roku

jesli jadacie na mieście proponuje się zaszczepić

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

WZW A w Polsce:

wzwa_wykres.jpg

Żadnych akcji szczepień interwencyjnych nie było w Polsce na przestrzeni tych lat a jakoś dziwnie samo spadło...

Ukryta Zawartość

Skład szczepionki

Ukryta Zawartość

* adsorbowane na wodorotlenku glinu Ogółem: 0,05 miligrama Al3+

** adsorbowane na fosforanie glinu Ogółem: 0,4 miligrama Al3+

i uzyskiwany metodą inżynierii genetycznej z hodowli komórek drożdży (Saccharomyces

cerevisiae)

- Inne składniki zawarte w szczepionce to: wodorotlenek glinu, fosforan glinu, formaldehyd,

siarczan neomycyny, fenoksyetanol, chlorek sodu, woda do wstrzykiwań.

Inne działania niepożądane, jakie zgłaszano bardzo rzadko (występujące rzadziej niż 1 na 10 000

dawek szczepionki) w ciągu dni lub tygodni po zastosowaniu szczepionek Twinrix Adult lub

monowalentnych szczepionek przeciw WZW typu A i WZW typu B, to:

• reakcje alergiczne. Mogą wystąpić miejscowe lub uogólnione wysypki, które mogą być

swędzące lub pęcherzowe; obrzęki powiek i twarzy, trudności w oddychaniu lub połykaniu,

nagły spadek ciśnienia tętniczego krwi czy utrata przytomności. Wymienione reakcje mogą

pojawić się jeszcze przed wyjściem z gabinetu lekarskiego. W każdym przypadku należy

uzyskać natychmiastową pomoc lekarską;

• objawy grypopodobne w tym dreszcze, bóle mięśni i stawów;

• napady drgawek, zawroty głowy, uczucie mrowienia, stwardnienie rozsiane, choroby nerwów

zaopatrujących gałkę oczną, utrata czucia w niektórych częściach ciała lub ich niedowład,

silny ból głowy ze sztywnością karku, zakłócenie prawidłowych czynności mózgu;

• omdlenia;

• zapalenie niektórych naczyń krwionośnych;

• nudności (mdłości), utrata apetytu, biegunka i bóle brzucha;

• nieprawidłowe wyniki badań czynności wątroby;

• powiększenie węzłów chłonnych;

• krwawienia lub powstawanie siniaków łatwiejsze niż normalnie spowodowane spadkiem

poziomu komórek krwi zwanych płytkami krwi.

Tiomersal jest obecny (w śladowych ilościach) w tej szczepionce, co może powodować reakcje

alergiczne.

Kto chętny wymienić hipotetyczne wzw A na stwardnienie rozsiane? ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

WZW A w Polsce:

wzwa_wykres.jpg

Żadnych akcji szczepień interwencyjnych nie było w Polsce na przestrzeni tych lat a jakoś dziwnie samo spadło...

Kto chętny wymienić hipotetyczne wzw A na stwardnienie rozsiane? ;-)

Thrak

Ukryta Zawartość

dlaczego prowadzisz dezinformacje

przeciez wyraznie napisałem ze w tym roku jest ten wzrost w 2017

dziwnym trafem wzrost jest rownoległy do wzrostu fali chetnych do pracy w Polsce uciekinierów zza wschodniej granicy

Ukryta Zawartość

Thrak

Ukryta Zawartość

dlaczego prowadzisz dezinformacje

przeciez wyraznie napisałem ze w tym roku jest ten wzrost w 2017

dziwnym trafem wzrost jest rownoległy do wzrostu fali chetnych do pracy w Polsce uciekinierów zza wschodniej granicy

Pokazałem tylko trend, żadnej dezinformacji nie prowadzę w przeciwieństwie do wybiórczej i innych mediów zagranicznych. Od 2009 kiedy był wyraźny peak zachorowań (650 zachorowań w PL) poprzez kolejne lata kiedy było stosunkowo więcej zachorowań niż nawet w samym 2016 żadnej epidemii nikt nie ogłaszał. Tylko tyle. Teraz masz podobno x10 VS 2016 czyli 350 w PL większość w woj. śląskim. Epidemie głoszone w mediach mają to do siebie że wygasają po max kilku dniach bo na tyle są opłacone przez firmy produkujące.

Namawiasz do szczepień, czy weźmiesz też odpowiedzialność kiedy wystąpią wymienione w ulotce producenta szczepionki NOPy u zaszczepionych? Pewnie że nie, bo szczepiony podpisuje kwit że zapoznał się z tą ulotką i wszystko wie na oczy nie widział tych informacji. Dziwnym trafem między gorączką, zawrotami głowy i innymi pierdołami jest wrzucone stwardnienie rozsiane, choroby nerwów zaopatrujących gałkę oczną, utrata czucia w niektórych częściach ciała lub ich niedowład,silny ból głowy ze sztywnością karku, zakłócenie prawidłowych czynności mózgu.

Myślę że ci którzy "załapią"powyższe po szczepieniu woleliby nawet 2x wzwA w zamian ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

jest wrzucone stwardnienie rozsiane, choroby nerwów zaopatrujących gałkę oczną, utrata czucia w niektórych częściach ciała lub ich niedowład,silny ból głowy ze sztywnością karku, zakłócenie prawidłowych czynności mózgu.

Aha. Szczególnie te ostatnie, musiałeś się chyba szczepić codziennie od urodzenia.

Myślę że ci którzy "załapią"powyższe po szczepieniu woleliby nawet 2x wzwA w zamian

A co będzie jeśli nie załapią? Może zechcą 3x wzwA?

Thrak piszesz nieziemskie pierdoły o tych powikłaniach , wzwA to akurat masowe szczepienie a powikłąnia które wypisujesz trafiają sie w kazdej populacji nawet bez znanego powodu a ze kiedys trafiły sie i szczepionego to to podpiete jak pare innych ktre trafiaja sie raz na milion

juz to dawno pisałem nie chcesz to sie nie szczep

z czego to przepisujesz ? co to za powikłanie bol głowy ze sztywnoscią Karku ? na miesiac ? rok ?co dwa dni czy na całe życie ?

to jakies grafomanskie kopiuj wklej Bóg raczy wiedziec z czego wziete na poczatku

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.