Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Związki rtęci czy aluminium w szczepionkach odpowiadają za wywoływanie chorób o podłożu neurotycznym( autyzm) ale także cukrzycę czy stwardnienie rozsiane.

Przecież piszę, że z tego wynika, że sama szczepionka w sensie substancji czynnej nie szkodzi, szkodzą konserwanty. No to zmieńmy konserwanty i po krzyku.

Jestem Europejczykiem.

Dlaczego więc nie zmieniamy?

O samej szczepionce w sensie substancji czynnej prof. Wiąckowski przytacza dane, że wzrost zachorowań koreluje z ilością szczepień na daną chorobę.

Dlaczego więc nie zmieniamy?

Se do swojego posła zadzwoń i zapytaj dlaczego PiS dalej morduje ludzi ;-)?

Jestem Europejczykiem.

wzrost zachorowań koreluje z ilością szczepień na daną chorobę.

Zwiększanie liczby przejść dla pieszych koreluje z wzrostem liczby wypadków na tych przejściach.

Wzrost liczby łóżek w szpitalach koreluje ze wzrostem zgonów w tych szpitalach.

Ja tam miałem w domu za młodu całą butelczynę rtęci, która się bawiłem, palce maczałem. W końcu wyparowała. Na chemii tez się róznymi jej związkami bawiłem, nie mówiąc , o ilości zbitych termometrów z rtęcią. Idealnego zdrowia nie mam, ale co jak co, o autyzm mnie chyba nikt nie posądza ;)

PS. Z tym, ze nie jadam owoców morza. ;)

aby dyskutowac trzeba osiagnac pewne minimum w wykształceniu dlatego wyjasniam

dawki dla rtęci którymi sie wszyscy podniecaja sa podawane dla metylortęci czyli dla zwiazku ktorego nie wydalamy

szczepionki to tiomersal czyli całkiem inny zwiazek który sie nie kumuluje i jest wydalany z kałem...

Czy wydalamy z kałem substancje wstrzyknięte dożylnie?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Czy wydalamy z kałem substancje wstrzyknięte dożylnie?

oczywiscie , dlaczego nie ? np to co aktywnie wylapuje i wydala watroba laduje w kale to czysta fizjologia

Ja tam miałem w domu za młodu całą butelczynę rtęci, która się bawiłem, palce maczałem. W końcu wyparowała. Na chemii tez się róznymi jej związkami bawiłem, nie mówiąc , o ilości zbitych termometrów z rtęcią. Idealnego zdrowia nie mam, ale co jak co, o autyzm mnie chyba nikt nie posądza ;)

PS. Z tym, ze nie jadam owoców morza. ;)

jest opisany przypadek kryminalisty ktory jak to oni maja w zwyczaju postanowił skrócić odsiadke i rtec pozyskana z kilkunastu-kilkudzieciu termometrow wprowadził iniekcja dozylna

niestety nie osiagnąl sukcesu , żyje nadal , rtęc usunięto ale nie odzyskano :)

ze wszystkiego mozna zrobic chwytliwa historie a biznes z okreslaniem poziomu szkodliwych metali z włosów kręci się od lat

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

najlepsze ze to wszystko to juz bylo na tej strone.SAm to juz wielokrotnie opisywalem..Kazdy argument juz padl tyle ze pare lat temu, o nieszkodliwosci konserwantow ktore zreszta juz dawno zostaly zmodyfikowane .O udziale rteci z pozywienia i z szczepienia.Ale zawsze znajdzie sie jakas malgosia ktora znowu wkleji jakiego prof.stasia ktory to profesor juz na samym wejsciu wymaga zbadania na zawartosc..rteci.

A na proste pytanie zaden stas ani malgosia nie potrafia odpowiedziec....co zrobic jak juz jest epidemia.

W swoim czasie zabawy z rtecia wsrod mlodziezy byly na porzadku dziennym jak np pocieranie rtecia srebrnych monet, łyzeczek etc przedwojennych ze srebra i tworzenie na powiedzchni blyszczacego amalgamatu rteci i srebra.Mieli to wszyscy...brali do ust, nosili to w kieszeni.Rtec trzymalo sie w rekach.Totalna smierc i katastrofa....wedlug jasia i malgosi.I nic.

Edytowane przez muls

Myć ręce.Muls porównujesz przedwojenne zabawy do wprowadzenia niemowlakowi, pozbawionemu jeszcze bariery krew- mózg, bezpośrednio w krwiobieg związku rtęci przekraczającego kilkudziesięciokrotnie dopuszczalną dawkę do wagi ciała.

Edytowane przez TomekL3

W mojej mlodosci co rusz spotykalo sie mlodych na wozkach po heinie- medina.Co rusz..Potem po serii szczepien temat zniknał.Na calym swiecie tez.Nic sie w tym czasie nie zmienilo w zakresie mydla i powidlo.Tak wiec malgosie i stasie...na drzewo.

Myć ręce.Muls porównujesz przedwojenne zabawy do wprowadzenia niemowlakowi, pozbawionemu jeszcze bariery krew- mózg, bezpośrednio w krwiobieg związku rtęci przekraczającego kilkudziesięciokrotnie dopuszczalną dawkę do wagi ciała.

niczego nie porownuje .Porownuje glupote ludzka.

natomiast statystyka ma swoje nieublagane prawa a szczepionka to zakazenie.

Walczysz w tematach z wszelkiego rodzaju totalitaryzmami tymczasem nie zauważasz tego szczepionkowego.

Rodzic ma prawo wyboru. Czy napewno?

Myć ręce

czyli biorac praktycznie sciskam dlonie faceta ktory wyszedl z ubikacji i pytam czy umył rece, poczem jesli nie, biegne do sracza a jesli tak ide zjesc kanapke .Z tym ze jego oswiadczenie biore na pismie.

Czy ty potrafisz czytać ?

ano potrafie .Wodociag to wodociag a studnia dla rodziny to studnia.

zaszczepiles sie na cole czy nie ...ze tak histeryzujesz.

a korwin to kto??I dlaczego?

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.