Skocz do zawartości
IGNORED

Ludzie chodzą po domach i proszą o jedzenie.

Zdzislav

Rekomendowane odpowiedzi

Przestań chrzanić - bezrobocie wzrasta, a na jesieni (gdy skończą się roboty "sezonowe") będzie prawdziwa "zielona wyspa"...

Tobie żyje się dobrze i nie dostrzegasz jak żyją NORMALNI ludzie.

W moim mieście ostatnio na trzy miejsca pracy za najniższą krajową zgłosiła się setka chętnych, ale już nawet w Warszawie mojej żonie proponowano 600 zł na pół etatu...

romekxxx, takimi głupimi tekstami obrażasz NORMALNYCH obywateli naszego kraju.

romek3x

nie czujesz klimatu watku :)

watek słuzy do ubolewania nad Polska i obywatelami

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

bezuzyteczny złom:) dobre sobie

kiedys do roboty dojezdzałem 10 min a ostatnie lata srednio 30 min-chyba te zlomy na drodze poustawiali

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Co ty bredzisz...auta na ulicy ogladnij. Same audi po wsiach....i to nie stare. 26 milionow aut w polsce i bieda...ciekawe skad maja na paliwo...

wlasnie urlopowalem i odwiedzalem rozne male miejscowosci bo lubie odpoczywac w spokoju ciszy i na lonie przyrody i naprawde zastanawialo mnie z kad tak wiele domow i na dodatek takich nowoczesnych i duzych, auta garaze, a podobno bida, i bezrobocie,

wiec moge ci przy okazji odpowiedziec: wiekszosc z tych co ma te nowoczesne domy to tzw. drobni przedsiebiorcy ktorzy odziedziczyli firmemki, tzw. pokoleniowe biznesiki, ci maja jednak najlepiej w polsce jesli ten biznesik sie kreci jeszcze, gdyz maja dom cisze spokoj i wlasny biznesik i wszystko maja podane na tacy, a wiec sklepiki warsztaciki wynajmowanie(jesli sa turysci) i inne,

druga NAJLICZNIEJSZA grupa, to tzw. ludzie pokomunistyczni, maja renty emerytury i utrzymuja cale rodziny ktore siedza w domach,

trzecia grupa to emigranci, jedza sezonowo i niesezonowa za praca i jakos zyja, kupuja w tych zagranicach auta i sie kreci...

czwarta najzadsza grupa, pracujacy z odziedziczonymi domami, wsrod nich czesc przy pomocy calych rodzin i darmowej rodzinne robociznie i darmowej dzialce buduja sie obok

to oczywiscie wsie i male miejscowosci - miasta to osobna historia, niestety obecnie smutniejsza bo kapitalizm najwiecej szkody jednak w miastach wyrzadzil przecietnym obywatelom, i wlasnie tam jest bieda obecnie, oczywiscie zaczyna sie tak samo, przedsiebiorcy siedza w domach jeszcze nowoczesniejszych jak w malych miejscowosciach.... a pozniej juz corazz gorzej az do tragedii

chwilowy brak działalności w audio.

W UK to tyle....12000....potrafi zarobic ...sprzataczka a patrzac na Twoj system to sobie zostawiasz chyba tylko ...1500.zeta

Pieprzeniami romeczka nie warto się przejmować. Ostatnio jeden taki co to twierdził uparcie że "ludziom dużo płaci" na zrzut że nie zapłacił całego wynagrodzenia miał argument, że jego pracownik to za 1500 całą rodzinę musi utrzymać.

Nasi kapitaliści z lumpeksu trafiają w rzeczywistość tylko przez pomyłkę.

Bo spada i place rosna.

Tiaaaa. coś ci ostatnio spadło.

na głowę.

• Redaktorzy

wiekszosc z tych co ma te nowoczesne domy to tzw. drobni przedsiebiorcy ktorzy odziedziczyli firmemki, tzw. pokoleniowe biznesiki, ci maja jednak najlepiej w polsce jesli ten biznesik sie kreci jeszcze, gdyz maja dom cisze spokoj i wlasny biznesik

To rzeczywiście okropne. Po namyśle sądzę, że tych bezwartościowych ludzi trzeba zabić, niech nie szkodzą naszej sprawie.

To rzeczywiście okropne. Po namyśle sądzę, że tych bezwartościowych ludzi trzeba zabić, niech nie szkodzą naszej sprawie.

jesli nie szkodzi obywatelom i przyczynia sie do rozwoju (w tym i obywateli ktorzy z nim wspolpracuja) to niech dziala nic nie mam do niego wielu moim zdaniem jest w porzadku, ale jesli jest to nowy typ pseudobiznesmenika ktory patrzy jak tylko wyrolowac pracownika(jesli go posiada) i panstwo to jak najbardziej

Lenin Stalin i Hitler. A zaczęło sie od Marksa i Engelsa. Oni pierwsi chcieli "wyrywać chwasty"

Ludzie gdzie wy idziecie? Przecież w tym temacie unosi się stęchlizna palonych trupów. Wszystkich co mają więcej jak 1500zl?

Jestem za tym aby każdy płacił podatki. Oczywiście to nieodzowny element Państwa praworządnego.

Tylko co z tego jak płaci skoro i tak w myśl idei Panów powyżej należy go spalić żywcem dla dobra pseudo rewolty.

Zaczęło się dużo wcześniej. Od zawsze.

We Francji to nawet królom łby ucinali...

Szkoda, że obecna wiedza dzisiejszej młodzieży zaczyna się od czasów komunizmu i to stalinowskiego, bo o Marksie to już nawet pojęcia nie mają.

Lenin Stalin i Hitler. A zaczęło sie od Marksa i Engelsa. Oni pierwsi chcieli "wyrywać chwasty"

Ludzie gdzie wy idziecie? Przecież w tym temacie unosi się stęchlizna palonych trupów. Wszystkich co mają więcej jak 1500zl?

Jestem za tym aby każdy płacił podatki. Oczywiście to nieodzowny element Państwa praworządnego.

Tylko co z tego jak płaci skoro i tak w myśl idei Panów powyżej należy go spalić żywcem dla dobra pseudo rewolty.

niestety ale nie da sie inaczej, i nie myslec ze juz kolejny hitler ze mnie, chce tylko uzmyslowic ze w kapitalizmie elity tworza dla siebie caly system i jest to tak zgrana i skorumpowana czesto sytuacja tak szzczelna i czuwaja nad nia tak wielkie umysly ze czesto nie ma innych narzedzi w systemie zeby przywrocic normalnosc, jest jedna metoda zawsze tak bylo i tym razem tez nie da sie inaczej..

dzisiaj widzialem kolejny przekret u elit (nie zdradzam co i jak bo ja tylko pionek w grze jestem wiec chce byc anonimowy i tyle powiem ze to co wyzej opisalem dzieje sie za waszymi plecami i tworzy patologie kapitalizmu dlatego majac tego swiadomosc czesto pisze o patologiach kapitalizmu i wiem ze obywatele musza sie zjednoczyc bo inaczej NIE DA sie pewnych rzeczy przywrocic na prawidlowe tory

Szkoda , że zawsze wpadamy w błędne koło chciwości i żądzy władzy , że tak szybko zapominamy o tym , o co , dlaczego i z kim , ramię w ramię walczyliśmy - gdy już znajdziemy się na piedestale nowego ustroju polityczno - ekonomicznego .

Że nie oglądamy się na tych , dzięki którym doszliśmy do władzy i którym tyle obiecywaliśmy . Człowiek jest egoistą i ma krótką pamięć .

Piotr

Ja widzę po tym wątku ciekawy socjologiczny przypadek. Wyraźnie widać, że z sytuacji kryzysowej zmierzamy do załamania obecnego sytemu finansowania i modelu gospodarki. Jak długo ludzie będą jeszcze ślepi by zauważyć, że to na co zasuwali cale życie przestaje istnieć. Ich emerytury, oszczędności i gwarancje socjalne. Jedyne co jest pewne to rosnący dług państwa. Dziś się toczy dyskusja o para bankach, które są pochodną banków odpowiedzialnych za kryzys. A o samych bankach cisza? Jak długo jeszcze przeciwnicy jednych opcji będą się okładać z drugimi? I kiedy zrozumieją, że wszyscy jesteśmy jednością? W sumie to nie jesteśmy pierwsza i jedyna cywilizacją zmierzającą do zagłady. Wszechświat nie jest od nich wolny. Z reszta co tu daleko szukać. Atlantyda i Sumeria stojące na o wiele wyższym poziomie niż my dziś i co po nich zostało?

same durnoty pozbawione jakiegolwiek sensu. poczynajac od.... zasuwali a to nie mialo zadnego sensu...Sensu to nie ma takie pier..nie.reszta to samo, mniej wiecej.

sens ma tylko zrolowanie wybudowanych autostrad nawijając je na idiotow.

dzisiaj widzialem kolejny przekret u elit (nie zdradzam co i jak bo ja tylko pionek w grze jestem wiec chce byc anonimowy i tyle powiem ze to co wyzej opisalem dzieje sie za waszymi plecami i tworzy patologie kapitalizmu dlatego majac tego swiadomosc czesto pisze o patologiach kapitalizmu i wiem ze obywatele musza sie zjednoczyc bo inaczej NIE DA sie pewnych rzeczy przywrocic na prawidlowe tory

Sranie w BAnie.....

pisz o patologiach komunizmu albo cywilizacji majów jak nie możesz o kapitalizmie

Jak sie nie da. Muls juz o tym pisał trzeba zrolować i razem z idiotami wstawić na tor na wschód.. Najlepiej jako produkt spożywczy Sękacz zawijany albo naleśnik przekładany

jakiś czas temu "prezes" PZU niejaki Klesyk w prasie stwierdzil że absolwenci uczelni nie nadają się do niczego, uczyc sie musza w firmie i takie tam głodne kawałki.

Ostatnio dostałem informację, że w PZU szykuje sie kolejna fala zwolnień. A kogo tam zwalniają? Zapraszam do lektury forum na które przed chwilą trafiłem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zgroza. A dla leniwych kilka cytatów:

- o testach dla pracowników

"W JEDNEJ FILII CLS KRAKOW 4 PRACOWNIKÓW DOSTAŁO WCZEŚNIEJ TEN TEST OD ZNAJOMYCH Z CENTRALI, WSZYSCY PISALI NA SWOICH KOMPUTERACH PYTANIA BYŁY TAKIE SAME TYLKO KOLEJNOŚĆ INNA. TEST NAPISALI DOKŁADNIE TAK SAMO. EFEKT - DWOJE PO 50 ZWOLNIONO, DWÓCH PRZED 50 ZOSTAŁO. TE TESTY TO BZDURA."

"Zastanawia mnie co albo kto tak naprawdę decydował o naszym zwolnieniu , bo te testy to jest jedna wielka lipa , a likwidacja stanowiska też nie jest prawdą , bo w Krakowie był w tym czasie nabór stażystów na pięciomiesięczny staż , a po jego zakończeniu możliwość podpisania umowy o pracę."

I tak dalej, każdy fanatyk pokroju Balcerowicza, Gwiazdowskiego czy Korwina-Mikke powinien przeczytać ze zrozumieniem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

nie czuje powiazan z gwiazdowskim??

jakiś czas temu "prezes" PZU niejaki Klesyk w prasie stwierdzil że absolwenci uczelni nie nadają się do niczego, uczyc sie musza w firmie i takie tam głodne kawałki.>>> generalnie tylko zaczal dyskusje w ktorej ta teza potwierdziła sie, tak wiec nie widze zwiazku ze zwolnieniami

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.