Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Zwróć przed świętami a nie do 10tego, zamiast wypisywacbzdury zrób przelewy jak taki uczciwy jesteś, nie masz chłopie żadnej klasy tylko boisz się teraz ze uda Ci sie z tego nie wywinąć,co?

Zwróć przed świętami a nie do 10tego, zamiast wypisywacbzdury zrób przelewy jak taki uczciwy jesteś, nie masz chłopie żadnej klasy tylko boisz się teraz ze uda Ci sie z tego nie wywinąć,co?

Przed świętami to on wyjeżdża :D Prędzej mi kaktus wyrośnie na ręce niż on cokolwiek komuś odda 10-tego.....

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Mnie w tym najbardziej bawi postawa moderacji i administracji tego śmietnika.

Normalny człowiek za wyrażenie swojej opinii (nie zawsze zgodnej z założoną linią) lub "przysranie" jakiemuś uprzywilejowanemu dostaje bana (w zależności od humoru) od tygodnia do miesiąca. Bywa, że permanentnego.

Tymczasem oszust, który wyruchał ileś tam osób na lewych ogłoszeniach może sobie klepać do woli na forum.

Ciekawy ten wewnętrzny (forumowy) wymiar sprawiedliwości...

Proszę uważać na słowa wszystkie informacji zwrotu niedokończonej transakcji podałem. Przez takie uwagi wylądowało to na bocznicy skoro wpłaty będą na do 10stycznia 2013 nie zależnie juz ode mnie to wystarczyło sie wstrzymać z takimi komentarzami do tego czasu . Po raz kolejny do widzenia resztę informacji na początku stycznia

Proszę uważać na słowa wszystkie informacji zwrotu niedokończonej transakcji podałem. Przez takie uwagi wylądowało to na bocznicy skoro wpłaty będą na do 10stycznia 2013 nie zależnie juz ode mnie to wystarczyło sie wstrzymać z takimi komentarzami do tego czasu . Po raz kolejny do widzenia resztę informacji na początku stycznia

Jakich informacji krętaczu ? Kolejnego zwodzenia.... Bocznica ci nie pomoże.....nie masz złamanego grosza i nic nie oddasz.....ale i tak się doigrasz.....nie martw się to kwestia czasu cwaniaczku.....

no to Panowie, może podzielimy się tym "radosnym" tematem na innych forach ??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

----------------------------------------------------

Bardzo proszę pisać gdzie chcecie To jest juz szkalowanie mojej osoby. Proszę pamiętać kto co pisze

raczysz sobie żartować ??

Poinformować kolegów, z którymi na co dzień wymieniamy się informacjami, o osobach takich jak ty jest naszym obowiązkiem !!!!

Wspominałeś coś o rodzinie, dzieciach - brałeś pod uwagę, że osoby z którymi "robiłeś swoje interesy" też je posiadają ??

----------------------------------------------------

Bardzo proszę pisać gdzie chcecie To jest juz szkalowanie mojej osoby. Proszę pamiętać kto co pisze

Ubawiłem się, "prawniczek" ci namieszał w łepetynie, ale o żadnym szkalowaniu w twoim przypadku cwaniaczku mowy nie ma, bo zarzuty pod twoim adresem są prawdziwe :) Zapytaj zresztą w swojej urojonej kancelarii ! :D

A tak poza wszystkim to takiego beczelniaka jeszcze nie spotkałem, masz tupet, ale pamiętaj : przyjdzie kryska na Matyska :)

Czy ktoś dostawał z was propozycje zakupu/sprzedaży sprzętu audio video z maila : [email protected],[email protected] lub gg 9995288?

simon84 może ty kojarzysz? :)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

ciekawa spawa, koniec świata sie zbliża :-)

A ja nie rozumiem.

Macie orzeczenia sądowe - jak przypuszczam nakazy zapłaty wydane w postępowaniu uproszczonym? Czyli macie też wszystkie dane pacjenta.

To dlaczego jeszcze się nim nie zajmuje komornik?

Czy ktoś dostawał z was propozycje zakupu/sprzedaży sprzętu audio video z maila : [email protected],[email protected] lub gg 9995288?

simon84 może ty kojarzysz? :)

Nie. nie kojarzę . Proszę nie wypisywać każdej znalezionej informacji pod moja osobę bo to mnei nie dotyczy . Rozprawa jest na 17stycznia do tego czasu będą wplaty bo pieniazki sa juz przekazane ja wracam po 10stycznia wiec osoby związane z tematem pewnie sie tu wypowiedza czy dotary czy nie. Proszę mnie nie pytać bo nie będzie mnie do tego czasu na forum od dnia dzisiejszego

Najważniejsze jest to! simon jest w trakcie modernizacji zestawu! :))))

Ten to sobie dopiero znalazł problem informacje z czasu założenia tu konta eh. Do zobaczenia w styczniu

simon84 czy ty naprawdę masz nas za kompletnych idiotów ?

Jedziesz na Kamczatkę czy wybierasz się w misję na Marsa że kontakt z toba będzie ograniczony?

A może wybierasz się do pierdla na odbycie kary?

I przestań pierdzielić jak mantrę datę 10 stycznia.

Gdybyś był normalny już dawno w zębach dostarczyłbyś oszukaną kasę.

Innym poszkodowanym proponuję się wstrzymać z zawiadamianiem policji do terminu rozprawy.

W ten sposób każda kolejna sprawa zwiększy mu jedynie tylko wysokość grzywny.

Gdy otrzyma wyrok skazujący, który się uprawomocni, każde kolejne zgłoszenie traktowane będzie już jako recydywa, gdzie tymczasowy areszt będzie wysoce prawdopodobny.

sitek tobie sie tłumaczyć nie będę gdzie jadę ale internetu tam nie bedzie. i nie zaśmiecaj bo ta sprawa ma byc rozwiązana..... pieniądze zostały przekazane napisałem do 10stycznia ja wpłacać tego osobiście nie będę wiec skro nie znasz szczegółów ...... i nie musisz ich znać ....... rozumiem wyżej wymienionych panów ze czekają na wpłatę i ja dostana ale ukamienować sie za to nie dam. Przeciągły sie te spory za długo za co przeprosiłem i raczej mam nauczkę by nic juz w życiu przez internet nie sprzedawać. Tyle

simon84 nie piernicz, proszę cię. pamiętasz? ............w zębach .

Teraz przepraszać to ty tylko możesz najświętszy obrazek z jezuskiem w złobie.

a przed wyrokiem jako przestępstwo ciągłe?

Pacjent widzę jest "wystawiony na sprzedaż" za długi wiec albo ma tylko dziurę w tyłku albo ktoś go wcześniej za słabo pomacał.

Wypowiadajcie sie po rozprawie i po wpłatach. Dlatego ten temat wylądował na bocznicy a ja w żaden sposób sie nie ukrywam wiec ......... Proszę pamietac ze pod moja osobe juz mialem grozby karalne na prv. Wiec nie zycze sobie takich obelg w moja stronę skoro sprawa zajęła sie juz policja jako ze pisać tu 10razy cos a wy swoje. ten post to śmietnik a nie zbiór informacji to ma doprowadzić do pozytywnego zakończenia i tak będzie. Obelg gróźb i wiele innych nie mogę zaakceptować bo mam rodzinę jak wielu z was i nie chce sytuacje by ktoś sobie urządzał samosądy. Koniec. Wiec zajmijcie sie audio a ja swoja sprawa by doprowadzić ja do końca.

sitek tobie sie tłumaczyć nie będę gdzie jadę ale internetu tam nie bedzie. i nie zaśmiecaj bo ta sprawa ma byc rozwiązana..... pieniądze zostały przekazane napisałem do 10stycznia ja wpłacać tego osobiście nie będę wiec skro nie znasz szczegółów ...... i nie musisz ich znać ....... rozumiem wyżej wymienionych panów ze czekają na wpłatę i ja dostana ale ukamienować sie za to nie dam. Przeciągły sie te spory za długo za co przeprosiłem i raczej mam nauczkę by nic juz w życiu przez internet nie sprzedawać. Tyle

Ile ja juz tych 10 tych czekałem, ile? O tym tylko ja wiem i moze inni poszkodowani. Nie sądziłem że sprawa nabierze takiego tempa, ale kto mieczem wojuje od miecza zginie.

Sprzedawać w necie???????????????? Kolego smiem twierdzić i mam na to dowody ze w moim przypadku wyłudzenie było to zrobione z premedytacją, bowiem:

- foto kradzione z netu, mam dowody, rozmawiałem z włascicielem owych kradzionych zdjeć, gdyż niedawno pojawiły sie podobne zdjecia z innymi przedmiotami,

- śmieszna cena jak za stan na w/w fotkach, wszyscy dobrze wiemy o co chodzi,

Napisze tak, co to za człowiek, który musi sie wyręczać kancelarią srarią do zrobienia przelewów, wcześniej wałkując tyla ludu? Wyczuwam kolejny kant, w owych kancelariach tez idiotów nie sadzają.

A co do moderatorów, nie wypowiadam sie, nie znam spraw, nie znam ludzi, wogóle to forum wydawało mi sie dziwne, zawsze czytałem wpisy dot. tonsila jako niezalogowany i ludzie różni byli. Jednak solidarność poszkodowanych widzę stoi ponad podziałami.

Panie Jarosławie od kiedy fotka świadczy o tym ze to oszustwo ? zdjęcia moja byc z internetu jedynie towar by sie nie zgadzał z opisem. Wszystko jest w aktach sprawy pana i moje zeznanie wiec proszę sie wstrzymać do wyroku sadu Więcej nie bede sie tu wypowiadal bo to nie sad i policja skoro pan czyta to pewnie pan juz wszystko wie do 10 osoby dostana wpłaty a nasza sprawa wylądowała w sadzie trudno. Przeprosiiłem pan i inni urzytkownicy chyba zależy panu na pozytywnym zakończeniu czy krzywdzie dla każdego ok Macie na to prawo ale proszę mnie nie łączyć z żadnymi więcej zdarzeniami. Wiec przepraszam i proszę sie wstrzymać z komentarzami do tego czasu co podałem.

hahahaha - dobry jest. Zupełnie jak ci prezesi których poznałem a którzy mieli po trzy spółki giełdowe sami nie mając nawet mieszkania i pensji.

Z tym że oni nie robili wałów na takie pieniądze bo już bym zlecał zajęcie ich akcji.

Ten pacjent nic nikomu nie odda. Grzywny też pewnie będzie musiał odsiedzieć.

od keidy fotka świadczy o tym ze to oszustwo ?

Od wtedy, od kiedy uprawdopodabnia zamiar.

próbował już ktoś kupić wierzytelność 002022420288

Ukryta Zawartość

Można spróbować od 1zł. choć pewnie nie zgodzą się poniżej kosztów komorniczych :-)

Ma chyba jeszcze drugą ujawniona na 1000zł. - sądząc z różnicy kwot głównych to będzie inna.

Gdybym ja miał robić takie wałki - a kto wie do czego życie zmusi :-) to robiłbym je na słupa. najlepiej jakiegoś upośledzonego inwalidę, którego nie można ukarać.

Ukryta Zawartość

oda nie oda i tak w kółko. wszystko zostanie uregulowane by moi bliscy nie zostali bez środków do życia . Każda wypowiedz ciągnie kolejne zaśmiecanie prowokacja tu jest na okrągło . Panie Jarosławie mysle ze czekajmy az wpłaty po docierają .pozdrawiam Jak mówiłem nie będzie mnie tu wiec . Dosłyszenia na początku stycznia jesli dojdą wplaty wczesniej przeczytam pewnie o tym . Pozdrawiam

tylko jak pózniej udowodnić że upośledzony inwalida sprzedał pieć kontenerów wyłudzonego towaru w trzy dni??? :-)

oda nie oda

MULS!

Normalnie muls jak żywy!

Aleś się zamaskował !

Tłumaczyć nie będę z jakiego banku sa te długi które i tak spłacam systematycznie chłopie nie masz pojecia o czym piszesz a się wypowiadasz . Wylogowuje sie bo robi sie z tego śmietnik jak nie jeden pisał. Dowiedzenia poraz kolejny

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.