Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega powyżej pyta czy nadałem sprawie bieg prawny. Tak. Chyba z półtorej roku temu. Każdemu się może coś w życiu przytrafić, mam tego świadomość. Ale polubowne próby załatwienia sprawy były bezskuteczne. Zawiadomienie o przestępstwie, wyrok, który się uprawomocnił. Minął blisko rok i nadal nic. Kancelaria, wezwania do zapłaty i wciąż nic. Dlatego próbujemy postępowania cywilnego i egzekucji komorniczej, do skutku. Kolega z forum, któremu przytrafił się podobny przypadek dośc szybko doprowadził do szczęśliwego zakończenia postępowania. Stąd moje szczere gratulacje. W moim przypadku happy endu nadal brak, mimo deklaracji, że jest inaczej.

bajaco żeby zakończyć temat tobie pewnie tez zwróci i może będzie ten hapi-end. Skoro chłop coś już tam ogarnoł jakieś wpłaty wątpię ze oleje resztę :) Trochę zrozumienia i cierpliwości a może was to zaskoczy

Oszust do mnie zadzwonił (miał czelność) i sie niby dopytywał czy wpłata doszła. I jeszcze pomylił moje imię, zapewne potem się będzie tłumaczył, że przez to wpłata nie doszła.

To wszystko jest ściema. Jeden dostał kasę i sia nazywa, że oszust kasę oddaje. Ale znowu same trudności.

A u mnie miał prosto: MA NUMER KONTA BANKOWEGO, Z KTÓREGO MU ZAPŁACIŁEM, WYSTARCZY ZROBIĆ PRZELEW !!!

I dzwonił oczywiście z ukrytego numeru. Masakra.

Nie dzwoń chłopie do mnie więcej bo nie mam ochoty z toba gadać. mam nadzieję, że ta sprawa jak parszyw łatka będzie przyklejona do twojej dupy do końca twojego smętnego życia.

Muszę przewietrzyć mój system…

Trochę zrozumienia i cierpliwości a może was to zaskoczy

A mnie zastanawia twoja zbytnia aktywność w tym temacie? Czyżby Doktor Jekyll i pan Hyde w jednej osobie a może tylko nieleczona schizofrenia paranoidalna?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

A mnie zastanawia twoja zbytnia aktywność w tym temacie? Czyżby Doktor Jekyll i pan Hyde w jednej osobie a może tylko nieleczona schizofrenia paranoidalna?

Temat tylko obserwuję, ale mam podobne spostrzeżenia. Aż takiej schizofrenii nie podejrzewam (poziom języka i wypowiedzi), ale raczej jakieś 'bezintersowne' klakierowanie i 'adwokactwo'.

Powrót po dłuższej przerwie...

Wara ze mnie mogę być jego adwokatem a czemu nie :D Tez bym zastrzegł na jego miejscu :) I widać ze nie jest to dla niego obojętne.

Simon teraz do ciebie weź to ogarnij bo jada po tobie jak po kobyle a widać ze chcesz mieć spokój. Pozdrawiam

Wara ze mnie mogę być jego adwokatem a czemu nie

To kiepski z ciebie adwokat!!! ,a już na pewno nie zarobisz!!! ,no chyba że Simon i laxx79 stukają do jednej klawiatury .

Simon teraz do ciebie weź to ogarnij bo jada po tobie jak po kobyle a widać ze chcesz mieć spokój.

Sam sobie proponujesz rady i to publicznie... ,po prostu geniusz!!!

I dzwonił oczywiście z ukrytego numeru. Masakra

Tak jak pisałem ,tacy ludzie mają to we krwi i się nie zmienią ,nie znam wychowanków simona ,ale jedno jest pewne ,olali swojego synusia!!! i czas na jego wychowanie .

Pozdrawiam

Tomasz

To kiepski z ciebie adwokat!!! ,a już na pewno nie zarobisz!!! ,no chyba że Simon i laxx79 stukają do jednej klawiatury .

To chyba już dla każdego oczywiste.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oszust do mnie zadzwonił (miał czelność) i sie niby dopytywał czy wpłata doszła. I jeszcze pomylił moje imię, zapewne potem się będzie tłumaczył, że przez to wpłata nie doszła.

To wszystko jest ściema. Jeden dostał kasę i sia nazywa, że oszust kasę oddaje. Ale znowu same trudności.

A u mnie miał prosto: MA NUMER KONTA BANKOWEGO, Z KTÓREGO MU ZAPŁACIŁEM, WYSTARCZY ZROBIĆ PRZELEW !!!

I dzwonił oczywiście z ukrytego numeru. Masakra.

Nie dzwoń chłopie do mnie więcej bo nie mam ochoty z toba gadać. mam nadzieję, że ta sprawa jak parszyw łatka będzie przyklejona do twojej dupy do końca twojego smętnego życia.

Jak czytam takie wypowiedzi to zastanawiam sie czy miałem aż takie szczęście czy co?

Skad miał numer, do mnie tez uderzał po mój, ale go oszcza.em, odnośnie kolegi lax... i sim.... już wcześniej o tym pisałem że nazwy userów, jezyki i style wypowiedzi są podobne, zapędzenia ortograficzne itp. problemy.

Dla uspokojenia emocji poinformuje, że mimo deklaracji powyżej o przelewach, "które zostały nadane", nadal nic nie otrzymałem. Swoją drogą zastanawiało mnie, dlaczego miałbym ów przekaz teraz dobrowolnie od sprawcy otrzymać? Minęło prawie dwa lata. Nie pomógł wyrok sprzed roku, więc czego się ma spodziewać? Niczego. Dlatego sam się staram odzyskać co moje. W egzekucji. Z kosztami adwokata, wpisu, opłat, kosztów sądowych, zaliczek na koszty komornicze itp. I odsetek. I będziemy walczyć póki się będzie dało. Dla zasady. A czas mija i koszty rosną. Wierzę, że ten ktoś będzie je musiał zwrócić. Co do grosza.

No to pytanie dlaczego mi zwrócił?

Moze należało by pójść moim tropem?

Nie mam pojęcia jakim, moze wieksze nagłosnienie sprawy, wlepiać gdzie sie da, na każde forum itd.itp.?

Nie mam pojęcia jak racjonalnie to wyjaśnić.

Dla tego się wypowiadam bo widzę ze pan adas to jakiś berecik.

Jeśli koleś pracuje komornik i tak ściągnie

simon pisał ze wpłacił a rozmawiał ktoś z nim osobiście strony zainteresowane a nie pan adas który się strasznie duma unosi ?

dtomaszE daj spokój nie warto sie denerwować, "....małego wiedza chełpi, średniego wprawia w zadumę, a wielkiego uczy pokory..." niech płynie swoim torem. Im szybciej bedziemy go ignorować tym szybciej sobie stąd pójdzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.