Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa inicjatywa pianisty i kompozytora, Marcina Brzozowskiego na facebooku.

Superlux681

Rekomendowane odpowiedzi

swietna inicjatywa

Pan Brzozowski podobno teraz pisze muzyke do gier komputerowych , a mowil ze nigdy nie pojdzie na komercje

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Odgłosy karabinu maszynowego i gwałconych dziewic?

EDIT: Znalazłem coś takiego...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To ten co biega po forum i odgraża sie, że "dupczyć będzie" ?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

a bady , wyrzucili Cie z AH to teraz tu trolujesz

brzozoski teraz podobno robi muze do reklam i gier

tu cos znalazlem o nim , jakisz szajs , widac ze czlowiek idzie na komercje bo lubi kase

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>psychiczny, klozet

brzozoski jełopie, nie wiem co się tobie wydaje. Nikogo tu nie obchodzi twoje rzępolenie. Weź lepiej przytrzaśnij sobie łapy wiekiem od pianina, o ile masz akustyka.

BAdy , czlowiek , muzyk amator ktory skonczyl ognisko muzyczne na fortepianie , nie moze sie pogodzic z tym ktos potrafi lepiej zagrac niz , lazi po forach za mna od 3 lat i pyskuje

przez to nie bedziesz lepiej gral ,

wez sobie jakis kurs ESSKK korespondencyjny nauki gry na kibordzie , zamiast trollowac na forach

zacznij od dzwieku C na klawiaturze i uderzaj klawisze bardzo powoli do gory , nie zapomnij zmieniac palców

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Marcinek jest muzykiem wielkim! I pozycjonowanym :)

Nawet poświęcił mi jeden ze swych utworów i zatytułował go "Egon"!

A Bady to zazdrosna owca :) Beeee

Jestem zazenowany tym cos sie dzieje z muzyka wspolczesna . Gram na fortepianie i improwizuje od 7 roku zycia , tworze muzyke od 20 lat , nigdy nie odnioslem sukcesu komerycjnegoco nie znaczy ze jestem slaby poprostu troche nie pasuje do tej eletronicznej epoki Od wielu lat wlaczajac TV i radio jestem zazenowany. Mam wrazenie jakoby muzyka stawala sie powoli tworzona przez roboty, czlowieka slychac coraz mniej w utworach . Niedlugo komputery beda same tworzyc muzyke bez pomocy czlowieka . Pelno jest kompozytorow ktorzy nie potrafia grac na instrumentach . Kupuja programy do tworzenia muzyki na komputerach wlaczaja kilka guzikow i nazywaja sie artystami . 99 % rzeczy na jamendo nie da sie sluchac . 80 % muzyka odgrywana jest przez midi i programy . Podejrzewam ze sa tutaj nawet utwory stworzone prze komputery losowo . Powiem tak : coraz wiekszy kicz nas otacza az chce sie cofnac czas . Od lat nie slucham polskiego radia poniewaz muzyka pop rock czy techno jest dla mnie za prosta . Sluchajac czegos takiego odczuwam pustke w glowie oraz wyczuwam ze muzyka ta brzmi celowo komercyjnie i komponowana jest w taki sposob zeby pozyskac prostych sluchaczy

Bady , petaku jesteś jedna nogą w grobie a druga na skórce od banana. Byłem w komandosach załatwię cię tak że cie rodzona mamusia nie pozna.

Bady , widziesz bez swoich kolegow jak gustaw czy lancaster z AH nic tu nie zdzialas , od lat wyzywasz ludzi na forach , pętak jesteś, chodziłęs do ogniska muzycznego i nie udało

się nauczyć grac co ?

a jak sie nie udało to trzeba się wyżyć na tych którzy potrafia , najlepiej na forach dać upust swojej złości , bez swoich glupich koleżków jestes tu zwykłym pętakiem

na audiohobby jak napisałęs brzydkie slowo o muzyce brzozowskiego to koledzy Ci klaskali bo to bylo modne , a ten pętak Marek Kostrzyński który nie potrafi postu sklecić się śmiał

ale czego można oczekiwać po ludziach po zawodówce

słoma wystaje a gdzie niegdzie jakiś kabelek od kolumny

im wiecej słomy z butów wystaje tym częściej sie krytykuje tych co chodzą w garniturach co ?

no ale jak to? Wcześniej robiłem muzykę elektroniczną za pomocą 3ch przycisków... teraz jestem po ognisku muzycznym. Człowieku, ja tu schizofrenii dostaję, bo nie wiem kim jestem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.