Skocz do zawartości
IGNORED

Drapak peezeeta

peezeet

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł, z Tobą jest taki luksus, że możesz wykonać belkę pod preferencje kupującego. A weź k**wa przekonaj takie SME :)

Teraz Polska ???

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

a wkładka ?

jakaś gówniana MM ... Clearaudio Maestro za jedyne ca. 900 EUR. Niech mi ktos powie ze wkladki MM są do bani.

Pozdro

Nie, nie są do bani, ale inaczej grają niż MC. Powiesiłbyś z podobnej półki cenowej np Rondo MC Bronze i raczej nie oglądałbyś się za siebie. A najlepiej Cadenza Bronze/Black.

W analogu wszystko ma znaczenie ale choć nie jest popularne na tym forum, to gra wkładka .

Jak przygotowuje się system z głową a nie ot tak, co popadnie, to z mojego doświadczenia wynika, że wkładka robi 90% dźwięku.

Wkładka każda jedna robi 100 procent dzwieku-nie mam zadnych wątpliwości!!

pozdr.

Gość miniabyr

(Konto usunięte)

Masza niestety ten dynavector nie przypadł mi do gustu. Taki pech i nieprzewidywalność w analogu. Czeka spakowany na nowego właściciela. Patrząc z perspektywy ,to najlepiej w moim systemie grała wkładka ze stajni SoundSmith. To brzmienie najbardziej mi odpowiada i śmiem twierdzić ,że ta wkładka (1800$) kasuje duuuużo droższe koleżanki. Będę ją mieć w grudniu!.Zupełnie inne brzmienie pokazała najtańsza Lyra Dorian. Jak grała na moim systemie ,to mogą zaświadczyć koledzy ,którzy brali udział w teście gramofonów Zontek i Ad fontes. Świetny PhaseTech(chyba wersja P3), który zbliżony był do SoundSmith'a. No i podczciwy denon 103r , który odstawał od swych droższych koleżanek,ale mimo to grał z klasą.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Masza niestety ten dynavector nie przypadł mi do gustu. Taki pech i nieprzewidywalność w analogu.

Jakbyś mnie przed zakupem zapytał to byś nie tracił teraz na odsprzedaży.

Ja wiedziałem to już rok temu. I to nie chodzi o gust a zgranie się z ramieniem i werkiem. Na pomiarach z drapakiem wychodziło klawo a grało razem trochę tak sobie. Jakbym miał się decydować na zakup tej wkładki na podstawie tego co słyszałem u siebie z Pawła gramofonem to bym jej w życiu nie kupił.

Spytaj Rogera z jakimi ramionami XX2 MkII gra najlepiej a wskaże SME. U mnie na Z1 z SME gra bajkowo.

Jeszcze w temacie sławnej maty.Patrzyłem w Audioforte i coś nie mogę wypatrzyć rzeczonej maty.Gdzie można ją kupić ?

Mam siedem. Ale Tobie - nie sprzedam.

Jeszcze w temacie sławnej maty.Patrzyłem w Audioforte i coś nie mogę wypatrzyć rzeczonej maty.Gdzie można ją kupić ?

Sorry ,mam ją na allegro.Nie ma tematu.

w sklepie po prawej stronie na polce za kontuarem byly:)

w sklepie po prawej stronie na polce za kontuarem byly:)

cały czas są :), na stronie opis można znaleźć w dziale

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a na Allegro po wpisaniu w wyszukiwarkę Zontek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

znaczy ... it.

:)

Pozdro

Ukryta Zawartość

Nie .

Kupiono licencje najpierw od Telefunkena na piezole.UF

potem od holenderskiego Tenorela na MF.

Nie znam historii UK4,UK8 itp zabytków.

Ja już wychylam i nie mogę się nadziwić co ten IT, a tak na prawdę jego ramię, wyciąga z mojej wkładki MM !!!

Aż starch się bać co będzie jak się uda z tą wkładką od kabli.

Dzięki za dobre słowo otuchy, moja druga połowa ma pozostać w błogiej nieświadomosci co to IT zacz jest ... tak będzie lepiej. Za tydzień w sobotę testujemy i celebrujemy. Albo celebrujemy i ... celebrujemy. Konstruktor też będzie ... nadzór autorski musi być.

Pozdro

Edit:

Słuchamy, testujemy ...

repertuar jak poprzednio parę postów wyżej ale na wyjustowanym doktorem F ramieniu.

A teraz:

Phil Collins - Face Value ... poczułem się jakoś tak młodo :). Pamiętam jak w ogólniaku pożyczyłem tą płytę u Artura na Marco Polo na Ursynowie do przegrania na magnetofon i była tak zajechana, że czym prędzej pobiegłem po jugolskie wydanie zamiast tego Atlantica, tam przynajmniej piasku nie było. To były czasy. O CD-kach i MP3-ach nikomu się nie śniło.

Pozdro

J. M. Jarre - Chiny ... druga strona pierwsza plyta .... rybackie dżanki ...

poemat.

właśnie wróciła moja żona, dostałem pod nos kolację ... szynkową, taką samą w smaku jak wtedy. Masakra.

Pozdro

Nooo. Jak Paweł przyjechał instalować nowe ramię dostała na pazury, mieliśmy mieć wolne.

I wróciła z prawdziwą szynkową z dawnych czasów, bez chemii, taką jak trzeba, droższą niż normalna szynka, od tej szprycowanej z Biedronki, nawet nie wspominam.

Nowy winylek z epoki ... Bronski Beat - The Age of Consent.

Pozdro

Chloerka ... jeszcze kilka tych 1maltów i zacznę twierdzić, że winyl jest lepszy od cyfry.

Fakt, teraz poprzeczka ustawia się bardzo wysoko. LINN ma się czego bać, przy cyfrze nie bierze mnie na takie wspominki.

Pozdro

właśnie wróciła moja żona, dostałem pod nos kolację ... szynkową, taką samą w smaku jak wtedy. Masakra.

A wie kobicina ile na drapaka wydałeś? Jak się dowie, to parówki przez dekadę będziesz zajadał:-)

Ps.

Zazdroszczę Wam tych spotkań:-(

Serdeczności Włodek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.