Skocz do zawartości
IGNORED

Excel's Audio Nirvana - tylko winyl !

excel

Rekomendowane odpowiedzi

Hahaha, excel od 2:29 zacząłem spadać pod stół ze śmiechu. Jak już wjeżdżać na działki to z klasą, a nawet klasyką. Hahahaha, no nie mogę. Masz kolejkę.

- dziś trochę muzyki z cyfry - w samochodzie brzmienie nie jest już takie ważne - bardziej linia melodyczna....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sorry. Miałem tu nie pisać, ale nie mogę się powstrzymać.!

Rewelacja. Czułem się jak w dziewiątej misji GTA VI. Tak wszedłem w klimat, że na koniec głęboko się rozczarowałem, że jednak nie mogę wyjść z wozu z shotgunem i rozwalić paru Portorykańców:( No trudno... Może kiedyś...

Flaszkę muszę postawić, choćbym nie chciał.

Ukryta Zawartość

:))) też postawię! Excel - pojechałeś na tajną bazę po czołg , czy tylko podreperować zdrowie ?:) GTA - jako żywo:)

Tym pytaniem excelku Jacek dał do zrozumienia, że oczekuje następnego odcinka w którym pokażesz, jakie naleweczki dla zdrowotności przygotowujesz w swej bazie:-)

W.

:) Krzaczki przy bramie też fajne. Chociaż - nie. Zbyt oficjalnie... :) Prawdą jest , że kolejne odcinki "sezonu drugiego" - są oczekiwane! Lata świetlne temu pracowałem w Łodzi , stąd pewne rejony znam. Ale - raczej centrum.

Proponuję wypuścić dodatek do GTA V p.t. "Działka Excela". Tytuł brzmi dwuznacznie - jak na tę grę przystało, a intro już mamy :).

PS Zwróciliście uwagę jak pod koniec filmu dramaturgia narasta?

Sorry. Miałem tu nie pisać, ale nie mogę się powstrzymać.!

Rewelacja. Czułem się jak w dziewiątej misji GTA VI. Tak wszedłem w klimat, że na koniec głęboko się rozczarowałem, że jednak nie mogę wyjść z wozu z shotgunem i rozwalić paru Portorykańców:( No trudno... Może kiedyś...

Flaszkę muszę postawić, choćbym nie chciał.

GTA powiadasz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

- dziś Sidney Bechet z płyty monofonicznej - dźwięk wyraźny acz trochę płaski - miałem to kiedyś na pocztówce...

excelvinyl winylmania blog szukaj

Gość absolute magnitude

(Konto usunięte)

- dziś Sidney Bechet z płyty monofonicznej - dźwięk wyraźny acz trochę płaski - miałem to kiedyś na pocztówce...

Nie gra.

...o teraz gra!

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Nie wiem jaką płytę ma Excel, ale zarzuciłem swojego Becheta z Amigi i szału tyż ni ma. Przy czym ja mam jakieś odgrzewańce-kompilację z lat 1932-1941 zebrane kosztem 16 DM przez enerdowską wytwórnię :)

Mój brak szału brzmi jednak zupełnie inaczej jak Excela. Może kwestia płyty.

http://collections.delcampe.net/page/item/id,66376591,var,Sidney-Bechet-1932--1941-LP-Amiga,language,E.html

Strasznieś się wykosztował!:) też nie będę latał po chałupie i wklejał w kąputer w środku nocy...:) Na Becheta - cza mjeć nastruj! Miałem i bardzo excelowi dziękuję,o!:))

<br />Skrzeczy.<br />
- faktycznie trochę - jest to chyba spowodowane tym, że dany jest dość duży czad /czego film nie oddaje/ i mogą być lekkie przesterowania...serdecznie pozdrawiam ...excel

<br /> a do excela : gdzie radyjo w tle? <br />
- radia są na swoim miejscu - kiedyś na krótko przed analogiem miałem taką manię i kupiłem ich aż trzy ! magia lampowego brzmienia :) - przeszło mi to - one wszystkie są na chodzie ! - w swoim czasie górna półka, stereo /tylko wzmacniacz/ - ładna rzecz i cieszy oko...pzdr.

Ominęły cię szpulowce?

- gdzie tam - podstawowe źródło dźwięku w latach 70,80 - płyty były wtedy relatywnie bardzo drogie - miałem zk-120 na lampie, a Dama Pik jescze chyba na chodzie leży w piwnicy :)...pzdr..

- dostałem komentarz na YT :)

...."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zajebisty sprzęt !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tym pytaniem excelku Jacek dał do zrozumienia, że oczekuje następnego odcinka w którym pokażesz, jakie naleweczki dla zdrowotności przygotowujesz w swej bazie:-)

W.

- nalewki niestety nie będzie....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- nalewki niestety nie będzie....

Ukryta Zawartość

O rzesz kurna, a porzeczki, maliny, śliweczki? Excelku nie możliwe abyś z czegoś nie nastawił. To choć jarzębinki i dzikiej róży po pierwszych przymrozkach narwij i nastaw:-)

Toś mnie zmartwił:-(

Dzięki Bogu skąpy Szkot i z torfu dobrą myszowatą upędzić potrafi, ale nasza naleweczka nie gorsza:-)

Zdrówka z całego serca. Włodek.

Ukryta Zawartość

To chyba nie to. Dla mnie zabrzmiało, że lekarz nie pozwolił.

albo i to

b560357060_nigdy_nie_pije.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

- te zgniłki to z przed 2 lat - w tym roku jest dobra nalewka z aronii :)

- a z tej płyty składanki najładniej nagrana piosenka Fogga, przede wszystkim z uwagi na przeogromną scenę jaką tworzą smyki...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.