Skocz do zawartości
IGNORED

Klub ateistów Audio-Voodoo

Gość StaryM

Rekomendowane odpowiedzi

Ciebie też? No, no...

A co ma ta dzisiejsza młodzież z życia? Żeby ich coś porządnie walnęło to się muszą wspinać po pijaku na słupy wysokiego napięcia...

Chyba że się pracuje jako elektryk, energetyk ... to zawsze coś pier... :D

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Chyba że się pracuje jako elektryk, energetyk ... to zawsze coś pier... :D

Fachowca to i owszem. Ale za naszych czasów (co nie Grzesiu?) to każdego mogło solidnie popieścić. ;)

Mario jesteś doskonały. Pozdrawiam.

Nudzi mnie biurowa robota, zawsze czułem, że powinienem być w jakiejś gazecie fantastyczno-naukowej, co w zasadzie pasuje do wielu tekstów w gazetkach audio, z naciskiem na fantastyka :)

Gość

(Konto usunięte)

Ale za naszych czasów (co nie Grzesiu?) to każdego mogło solidnie popieścić. ;)

Za moich, owszem, też! ;)

A o co chodzi, to już Piotr Bałtroczyk swego czasu opisał:

Piotruś, nie wkładaj gwoździa do kontaktu - włóż ołówek.

Pizgnie cię, ale mniej...

Tatuś wkładał.

Pizgło go i już nie wkłada!

Nie wiem co się dzieje ale systematycznie ten klub jest usuwany z "Moje obserwowane tematy" Co najmniej raz na tydzień muszę ponownie dodawać mimo, że inne tkwią tam bez problemu od lat. O co kaman?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość

(Konto usunięte)

Nie wiem co się dzieje ale systematycznie ten klub jest usuwany z "Moje obserwowane tematy" Co najmniej raz na tydzień muszę ponownie dodawać mimo, że inne tkwią tam bez problemu od lat. O co kaman?

W nawiązaniu do dzisiejszej młodzieży, to ona ma podobny problem: nie wie, co się dzieje z ich trawą, schowaną w szufladzie... I też muszą co najmniej raz na tydzień dodawać, mimo że inne rzeczy tkwią tam bez problemu od lat.

;)

Mnie to chyba tak wywala z raz na dwa dni conajmniej. A nie chcę już nawet myśleć w ilu tematach tak się stało i nigdy się o tym nie dowiem.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

......telewizor mam z bańką :)

Też bym się napił ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie lubie Cardasów akurat, ale SzuB podziwiam Cię za wytrwałość w Twojej misji uświadamiania.

Bo tutaj to jakby na forum o samochodach była co raz większa grupa, która twierdziła, że "wszystkie samochody mają 4 koła, silnik i kierownicę, więc czemu i jakim prawem jedne są x-razy droższe od innych??!!"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość StaryM

(Konto usunięte)

Jeden z kolegów złotouchych postawił diagnozę na temat niesłyszących. Nie pierwsza to i nie ostatnia. Domorosłych psychologów nam nie brakuje. Aż dziw, że na każdym rogu nie stoją i nie ogłaszają się: "Psychoanaliza najtaniej 10 PLN w pięć minut".

Ale zmartwiłem się.

I jak to jest że zwykle mają "Marantze PM-5004" lub podobne śmieci?

Nie mam Marantza. Czy to znaczy, że wykluczycie mnie z klubu niesłyszących? ;)

Nie mam Marantza. Czy to znaczy, że wykluczycie mnie z klubu niesłyszących? ;)

Nie no.... Panie Prezesie, gdzie my mielibyśmy Pana z klubu wywalić....Nie można rozpieprzać fundamentów, bo dom runie.

Łubudubu... Łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu, co to do tańca jest i różańca.... nawet bez kabli i Marantza..

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Kolega partick słusznie zauważył, ze popełniłem błąd cytowania. To oczywiście nie Lech postawił taką diagnozę, ale niejaki discomaniak71. ;)

Bo tutaj to jakby na forum o samochodach była co raz większa grupa, która twierdziła, że "wszystkie samochody mają 4 koła, silnik i kierownicę, więc czemu i jakim prawem jedne są x-razy droższe od innych??!!"

Tutaj to jest takie forum, gdzie "słyszący" twierdzą, że skoro ich samochód ma skórzane siedzenia i wykończenie w drewnie szlachetnym, to oni są lepszymi kierowcami.

Czytają, czytają...

Gramofonu słucham w miarę regularnie.

Gorzej, słuchałem wczoraj starych kaset...

Niestety, konwerter do cyfry jaki posiadam, jest tak do dupy, że muszę rozejrzeć się za innym źródłem utworów jakie są na taśmach...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Gorzej, słuchałem wczoraj starych kaset...

Niestety, konwerter do cyfry jaki posiadam, jest tak do dupy, że muszę rozejrzeć się za innym źródłem utworów jakie są na taśmach...

Z czego Ty słuchasz tych kaset?

Daj go Panu Darkowi, przerobi tak, że wymiecie wszystko do kilkunastu tysi. Tylko te terminy na środę, w roku jest ich chyba z 50...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

A Pan Darek robi też lampizacje?

Myślałem o lampizacji.

Na razie stoi na nim lampka nocna...

Lampka nocna to już dobry początek.

Ale lampizacje to robi inny pan Darek.

Taka lampizacja to nie byle co. Widziałem, ze sprzedają je po parę tysięcy. ;)

A Pan Darek robi też lampizacje?

Raczej nie. Podobno nawet jego samochód wyposażony jest w koła z oponami Tubeless...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.