Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilski satiricon...

macson

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 28 Października 2012 - Brak powodu
Ukryte przez jozwa maryn, 28 Października 2012 - Brak powodu

Zdumiewające jest to, że niby poważni faceci zachowują się jak w piaskownicy.

No ale jak jeden ustąpi to drugi uwierzy w swoją znakomitość.

Te złote myśli powinieneś zapisywać. Ich oryginalność jest zaiste zdumiewająca.

Jak dzieci :)

Pamiętam jeszcze z przedszkola "kto się przezywa tak samo się nazywa.."

Niestety, nie chodziłem do przedszkola i nie miałem gdzie się tego nauczyć.

Ogólnie kocham takie wypowiedzi. Przychodzą mądre, stare ciocie i kiwają z politowaniem głowami. - No tak, no sama pani widzi. A tyle się mówi o dobrym wychowaniu, tyle się łoży na oświatę, a potem takie rzeczy. Wstyd, po prostu wstyd. Dorośli ludzie, a jak dzieci. No niech sama pani powie, do czego to dochodzi. I żeby to jeszcze o coś poważnego. A była pani wczoraj na roratach? Bardzo ładnie ksiądz mówił o dobrym wychowaniu i miłości bliźniego. Bardzo mi się podobało.

panie ryka, widzisz pan, tak to juz jest w zyciu ze czasem trzeba sie zamknac i przemilczec, nawet gdy sie uwaza ze ma sie racje. nie bede t toba dyskutowal, bo to jest ponizej pewnego poziomu, tak wiec jak kolega wyzej napisal:

Zdumiewające jest to, że niby poważni faceci zachowują się jak w piaskownicy.

No ale jak jeden ustąpi to drugi uwierzy w swoją znakomitość.

uwierz w swoja znakomitosc i jesli zostalo ci choc odrobine przyzwoitosci, to skoncz juz pan i wstydu oszczedz. ja koncze bo ta dyskusja nic nie wnosi.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

panie ryka, widzisz pan, tak to juz jest w zyciu ze czasem trzeba sie zamknac i przemilczec, nawet gdy sie uwaza ze ma sie racje. nie bede t toba dyskutowal, bo to jest ponizej pewnego poziomu, tak wiec jak kolega wyzej napisal:

uwierz w swoja znakomitosc i jesli zostalo ci choc odrobine przyzwoitosci, to skoncz juz pan i wstydu oszczedz. ja koncze bo ta dyskusja nic nie wnosi.

Kocham ten jęk zarzynanego barana, który najpierw sam przyszedł trykać, a potem jak dostanie między rogi, to zaczyna pieprzyć o kulturze, wstydzie i innych rzeczach, o których nie ma pojęcia.

Celna uwaga. Przywołane przez Ciebie "potrzeby" są źródłem wszelkiego zła. Wystarczy nieco liznąć filozofię wschodu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kocham ten jęk zarzynanego barana, który najpierw sam przyszedł trykać, a potem jak dostanie między rogi, to zaczyna pieprzyć o kulturze, wstydzie i innych rzeczach, o których nie ma pojęcia.

tak wiec skundlony buraku bezproblemo bede ci jechal po rajtuzach przy kazdej okazji. chamstwo trzeba zwalczac chamstwem, a ty na dodatek jestes, jak juz pisalem jak pasozyt, rak, ktorego nikt nie chce ale nie moze sie pozbyc. wyp*****laj pod kamien spod ktorego wypelzles.

Panowie zapraszam do swojego wątku

Ukryta Zawartość

:)

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

tak wiec skundlony buraku bezproblemo bede ci jechal po rajtuzach przy kazdej okazji. chamstwo trzeba zwalczac chamstwem, a ty na dodatek jestes, jak juz pisalem jak pasozyt, rak, ktorego nikt nie chce ale nie moze sie pozbyc. wyp*****laj pod kamien spod ktorego wypelzles.

Prosiłbym o dokładkę. Czytanie tego to prawdziwa uczta duchowa. Szarżująca dzicz w stanie amoku jest doprawdy prześlicznym widowiskiem.

Skąd tyle agresji? Jedna z koncepcji psychologicznych mówi, że agresja rodzi się z frustracji. Jakież to Wasze potrzeby, czy cele jej ulegają?

Każdy chciałby mieć tak zwany "system marzeń". Albo "system docelowy". Normalnie. jak to u kapitalistów utopistów ... znaczy... - u prawdziwych audiofilów :-)

chamstwo trzeba zwalczac chamstwem,

A nie kulturom i godnościom osobistom ???

Rzuciłem okiem na ten wątek i mnie zaciekawił ;)

No, jestem naprawdę pełen podziwu. Taki oto niewinny sobie i niepozorny tekścik a jaki odpust boży spowodował :) I jako się okazało, prawdziwy.

Panowie zapraszam do swojego wątku

Ukryta Zawartość

:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bo jak się ma taką sztukę przed sobą to trudno zachować kulturę ":)

Rzuciłem okiem na ten wątek i mnie zaciekawił ;)

No, jestem naprawdę pełen podziwu. Taki oto niewinny sobie i niepozorny tekścik a jaki odpust boży spowodował :) I jako się okazało, prawdziwy.

"Bo jak się ma taką sztukę przed sobą to trudno zachować kulturę ":)

Dla mnie to już prawie arcydzieło :)

Zawsze ceniłem Piotra Rykę za to, że szybko i umiejętnie potrafi wyiskać u człowieka tego małego "skurwysnka".

Byłby dobrym terapeutą, prawie zawsze sesja kończy się katharsis. :)

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 28 Października 2012 - agresja, wulgaryzmy
Ukryte przez jozwa maryn, 28 Października 2012 - agresja, wulgaryzmy

Dla mnie to już prawie arcydzieło :)

Zawsze ceniłem Piotra Rykę za to, że szybko i umiejętnie potrafi wyiskać u człowieka tego małego "skurwysnka".

Byłby dobrym terapeutą, prawie zawsze sesja kończy się katharsis. :)

ta jasne, niech ten ryka najpierw wykaze gdzie baran barana miedzy rogi trafil, potem niech sie nad soba zastanowi, a nastepnie niech sie nie odzywa, bo sensownych argumentow u niego brak. maly sk***ysyn w kazdym siedzi, tyle ze ryka jest "nad"sk***ysyn - taki lansik.

katharssis? po czym, po tym pierdnieciu ktore sie wydobylo z otworu paszczowego ryki? co ty, po tym to tylko smrod a nie katharsis..

Każdy chciałby mieć tak zwany "system marzeń". Albo "system docelowy". Normalnie. jak to u kapitalistów utopistów ... znaczy... - u prawdziwych audiofilów :-)

A nie kulturom i godnościom osobistom ???

ryka klultury nie zna, o osobistej nie mowiac. godnosc ma: ryka sie nazywa i tak lazi i ryczy po katach.

ta jasne, niech ten ryka najpierw wykaze gdzie baran barana miedzy rogi trafil, potem niech sie nad soba zastanowi, a nastepnie niech sie nie odzywa, bo sensownych argumentow u niego brak. maly sk***ysyn w kazdym siedzi, tyle ze ryka jest "nad"sk***ysyn - taki lansik.

katharssis? po czym, po tym pierdnieciu ktore sie wydobylo z otworu paszczowego ryki? co ty, po tym to tylko smrod a nie katharsis..

ryka klultury nie zna, o osobistej nie mowiac. godnosc ma: ryka sie nazywa i tak lazi i ryczy po katach.

Nieważne, jaki Ryka jest, ale to, co siedzi w innych. I jakie ono jest.

Coś cudownego. Szał rozjuszonego prosiaka trawa już drugą dobę. Żeby tylko układ współczulny mu wytrzymał.

Coś cudownego. Szał rozjuszonego prosiaka trawa już drugą dobę. Żeby tylko układ współczulny mu wytrzymał.

Ty się tak nie ciesz, bo jak mu to zostanie na stałe, to jednak będzie nieszczęście.:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.