Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOSHOW 2012 - WYJAZD - WOJ.ŚLĄSKIE !

thomassek

Rekomendowane odpowiedzi

Rozgrzewam, rozniecam, nagrzewam sprawę już dziś!

bo w zeszłym roku mi "uciekła sprzed nosa" ta melomańsko-audiofilska uczta :-)

Pytania, krótkie bo zwięzłe:

- kto mógłby mnie zabrać, z kim można się przybrać ( Jestem z Rybnika woj. śląskie )

- za jaką kwotę / składkę na paliwo bądź inne piwo :-)

PS. Ostatecznie i tzw. "awaryjnie" możemy jechać moim toczydełkiem ( dość ekonomiczny diesel ) lub mogę dojechać jakiś "kąszek" drogi do Ciebie ( powiedzmy w promieniu do 50 kilometrów )

POSTARAM SIĘ RÓWNIEŻ ZAŁATWIĆ KILKA DARMOWYCH WEJŚCIÓWEK DO HOTELI ZA SPRAWĄ MOICH DROBNYCH ZNAJOMOŚCI Z PEWNYMI LUDŹMI Z "BRANŻY" choć nie obiecuję bo w tym roku mogą ich nie otrzymać bądź sami zechcą się wybrać na te AUDIO wydarzenie ( wtedy przybrałbym się z nimi, ale to mało prawdopodobne, że się wybiorą za sprawą ich natłoku zajęć ).

Ahoj audio wyjadacze jednoczmy się! :-)

• 2 tygodnie później...

Czy powyzszy wpis wnosi cos do tematu watku? Nie zasmiecaj. btw. pisze tutaj, bo zglaszac ten wpis do moderacji to ja se moge...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Foxbat chillout ;-) wkońcu to nie aż tak odbiegający sprawą temat! (ekhm :-/ hehe )

Palton, uwierz zrobię to i wdepnę do Was, ludzi poupalanych cyną i podpiszę się choćby krzywo bo koślawie oburącz ( bo jedną w momentach silnych emocji nie potrafię ) mocząc ptasie pióro w tym elektrostatycznym cholernym tuszu! :-) ( o ile będzie oczywiście mi dane się dostać na tą wystawę bo samemu jechać nie bardzo się kalkuluje )

ok, dobrze, odpowiedzi z mojej strony są, rozgrzeszenie dla niesfornego Mr. Paltona także ( hehe ) a więc czekam teraz na Was! Drodzy przewoźnicy tudzież przewoźniczki ( oj jakże byłoby nam miło gościć ) :-)

Dobrze takie sprawy załatwiać wcześniej a nie na hip hip hurrra ;-) tym bardziej, że niektórzy z nas pracują i także w weekendy ( czyt. "pogany" takie jak ja )

Oczywiście jeżeli pociąg nie będzie miał "widzimisia" jechać przez "Las Palmas" ;-) Wybacz ale jakoś nie mam zaufania do tego typu środka transportu ;-) może to za sprawą tego że kiedyś, przed laty jadąc przez miejscowość Rydułtowy ( woj.śląskie) obrzucono pociąg cegłami i kamieniami przez "rosłych gówniarzy" ;-) no i też jadąc nad morze.. tak jechaliśmy właśnie i jechaliśmy.. wyszło 22h drogi bo tory gdzieś "nie zhaczyły" dlatego mówię i gadam STOP PKP ! ale jak masz dobre nerwy to podróżuj a ja grzecznie ustawiam się w kolejce pod samochód / busik :-)

ehh w takim razie to tylko ja zawsze przynoszę pecha.. Choć wolę nie pisać bo mnie nikt nie podbierze w końcu :-D Ostatecznie zdecyduję się na usługi Żorskiego PKS-u i będę na tegorocznym A.S. bankowo :-)

• Użytkownicy+

Ja mam dobre zdanie o PKP. Jechałem kilka razy na AS i zawsze było ok. Raz tylko, wracałem razem z kibicami Arki Gdynia. Policji było tyle, co kibiców... nie było tak źle.

Co do "uprzejmości" liska, to jestem już przyzwyczajony. Sprawdź, ile gość ma do powiedzenia w wątkach merytorycznych ... cienizna.

Napisałem o naszym pokoju, w połowie żeby "zareklamować" nasze diy, w drugiej, żeby podbić Twój wątek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.