Skocz do zawartości
IGNORED

Wasza ocena Denona DCD 1460

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - grzebany i drogi stosunkowo :-(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PS 7 Technicsa go rozwala ;-)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - tu jest w miarę dokładny opis i ładne zdjątka ;-)

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

zyzio dzieki serdeczne za linki:) nie sadze zeby moj ojciec zdecydowal sie na jakikolwiek klocek Technicsa a na pewno nie na 7-ke mial ja u siebie i tak samo jak ja wie na co ja stac - jak juz uzgodnilismy wspolnie ocena tego Technicsa jest kwestia gustu ale powiedzmy ze stanowi konkurencje w swojej cenie bo to akurat prawda

mowiac szczerze nie sadze zeby dala rade Denonowi 1460 ale nie omieszkam sprawdzic:) wtedy zweryfikuje Twoj poglad - poki co pozdrawiam i czekam na nastepne wpisy

ps nie jest powiedziane ze ojciec wezmie tego cdka a moze macie jakies propozycje? zestaw jest skromny: amplituner Denona DRA 385 RDS i monitory Acoustic Research - pokoj 18m w gre wchodzi cena okolo 600pln wiec tez niewielka

zyzio -ten PS 7 na pewno nie jest gorszy od tego Denona.

Dyscomaniac71 - a tak swoją drogą dlaczego akurat Denon ?

Czy Twój starszy słuchał tych urządzeń?

Denonowi na plus to,że ma swój bardzo charakterystyczny dzwięk.

Trudno go pomylić z innymi firmami.

Pytanie-czy będzie odpowiadał słuchaczowi ?

Hej

To akurat jeden ze srednich Denonow, w sumie wszystko ok, ale bez zadnuych rewelacji. Zapoluj za 2560 - masz w recenzjach moja opinie i czlowieka, ktory go ode mnie kupil.

Ewentualnie jakis Pionek 9700 ktorych ostatnio kilka sie pojawilo na Allegro - to juz naprawde zawodowa maszynka.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie w takim razie jesli nie 1460 to co? W cenie do okolo 600pln - moj starszy bardzo korzystnie patrzy na Pioneery ja znam dobrze 9700 tylko pytanie czy 9700 mozna kupic za 600pln? Czekam tez na inne propozycje. A swoja droga - high-end killer - fajna ksywka :)

Ukryta Zawartość

Zostanie jeszcze dwie stówki na pogrzebanie się w środku.

Oczywiście ta cena powinna być trochę niższa,coż trzeba się targować.

Ukryta Zawartość

Mimo,. ze firma nielubiana ale to naprawde porzadna maszyna a i jeszcza full kasy na tuning zostanie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

=> disco

Odpowiedż jest jedna: PS 7, bo jak już wcześniej ktoś napisał jest lepszy nawet od Marantza CD 6000 ;-)

Ale wiem, że lubisz starocia - więc jak ktoś słusznie polecał : PD 9700 :-)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

zyzio wiesz porzadny gosc z ciebie:) ale chyba nie masz zielonego pojecie - bez urazy - o starszych klockach... zdaje sie nie mieszkasz daleko wiec zaprosze cie kiedys na test porownawczy mozesz wziasc Rotela i 7-ke wtedy sie okaze co gra lepiej:)

Ja tam troche sobie podwyższyłem o pareset złoty budżet i teraz poszukuje SONY CDP-XA3ES. Jeżeli ktoś by miał jakiegoś sprzedawce tego przedmiotu to byłbym wdzieczny, chyba że mi powiecie że to zły wybór :P

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Widzisz zyzio wydalo sie :) Wiesz ja tez bylem fanem Technicsa ale to bylo w latach 80-tych zaczalem od RS-M 24 - to byl deck - po drodze byl tez RS-B 965 - to juz na poczatku lat 90-tych jakis SLP-S 90 i na tym sie skonczylo... Potem byla Yamaha podla bo podla ale Yamaha ( cdx 420 - sprzedalem Technicsa bo potrzebowalem kasy ) potem byl zwykly Pioneer PD-S 604 ktory zabil brzmieniem Yamahe i zagral lepiej od 90-tki potem byly rozniaste Pioneerki Akai - b krotko testowalem tez Rotela 991 i przyznaje ze to doskonale cd

Byly tez wzmaki ktore testowalem i przyznaje ze te stare kanciaste Technicsy graly niezle - ostatni ktory mi sie podobal to SU-VX 800 Ale do rzeczy: czekam na kolejne propozycje odtw cd do 600pln i pozdrawiam serdecznie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.