Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę o opinie i pomoc

Oczkins

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów,

potrzebuję pomocy w ocenie i wyborze kina domowego.

W końcu po wielu miesiącach udało mi się przekonać żonę do potrzeby zakupu kina domowego. Budżet to 3000-4000 PLN w opcji na raty.

Z uwagi na to że mają to być raty skupiłem się na popularnych sklepach RTV i dostępnym tam sprzętem. Zdaję sobie sprawę, że pieniądze i sklepy nie dają mi wielu możliwości ale może da się coś wybrać co będzie w miarę ok.

Pomieszczenie - urządzony salon ok.25 m2

Przeznaczenie - filmy 50%, radio - 25%, muzyka - 25% ( wszystkiego po trochu )

Po wielu dniach czytania, szukania opinii, oglądania w sklepie upatrzyłem sobie zestaw Onkyo HTE 578 + DV-BD308 oraz głośnikami Quintas 5000 lub Denon AVR-1513 oraz zestawu głośników Vardus 250 Set dodatkowo w tym zestawie był subwufer.

tu proszę o opinie czy warte uwagi to co wybrałem, co będzie lepszym wyborem, może jest coś ciekawszego od przedstawionych zestawów.

Z góry dziękuje

Pozdrawiam

Przemek

https://www.audiostereo.pl/topic/99022-prosz%C4%99-o-opinie-i-pomoc/

Zestaw słaby w tym budżecie. Na raty obecnie można kupić wszędzie, nie tylko marketach.

Z pewnością nie będziesz ograniczony kiepskimi, często zupełnie niepasującymi do siebie zestawieniami, w dodatku w zawyżonych cenach.

W końcu po wielu miesiącach udało mi się przekonać żonę do potrzeby zakupu kina domowego. Budżet to 3000-4000 PLN w opcji na raty.

Pamiętam jak planowałem pierwsze kino w podobnym budżecie , też żonie coś wspomniałem o takiej kwocie. O reszcie kwoty nie wspominam do dzisiaj -:) A żona już przestała pytać -:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.