Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

747 , Ty lepiej powiedz co mówią o artystce te karty , jesteś przecież ekspertem w tej dziedzinie , słucham nastawniku :

tarot-gaudenzi-albrecht-durer-nowe-magiczne-karty-tarota-i-opis-po-polsku-poswiecone_0_b.jpg

747 mówiłeś że sam jesteś nauczycielem , a teraz mówisz że po posiądnięciu podstawowej umiejętności czytania i pisania trzeba być samoukiem , później mówisz że mnie uczysz , a ja przecież umiem czytać i pisać .

, a ta pierwsza karta po lewej stronie od góry to co oznacza ?

o tak, myślę, że bez wstydu możemy ustawić hujnię w jednym rzędzie z takimi tuzami muzyki jak lady gaga, 2 ulimited, ace of base, ruhaną i technotronikiem :D

hail to hujnia

lecz nie zapominajmy o Rudim , którego bezsprzeczna dominacja muzyczna opanowuje cały świat i biały dom

setki miliardów amerykanów ustawiają się w kolejce na Jego występy

Climax99

Energia kotowatych jest bardzo wysokiej próby.

To stworzenia, jedne z najlepiej przystosowanych do funkcjonowania w przyrodzie.

Są wyposażone w ultraczułe czujniki wszelkich danych, potrzebnych do utrzymania i życia i przetrwania gatunku.

Koty są m in bardzo szybkie, można wykorzystywać je do poprawiania własnych parametrów jak czas reakcji i jej szybkość, to naturalne./w treningu sztuk walki/.

Dostrzegam jednak w tle jednego z zobrazowań, przedmiot, wykorzystany inaczej niż zakłada jego przeznaczenie, jeśli traktować by dosłownie treść informacji umieszczoną na nim.

Dostrzegam wewnątrz tego opakowania, zbiór przedmiotów, który nie był pierwotnie przewidziany, do jego wypełnienia.

Jaka treść zostaje w ten sposób upubliczniona?

Ano taka, że może istnieć dowolność interpretacji, a jej stan, treść, zawartość, zależy w dużej mierze od autora onej.

Pomijam świadomie, zgodnie z jednym z absolutnie fundamentalnych praw wszechświata, że wszystko jest jednym i tym samym, pewnego rodzaju nieporządek wewnętrzny, którego stan odczytuję, po formie ułożenia przedmiotów, w owym opakowaniu.

Mam nadzieję że stan ich ułożenia, nie jest powiązany z stanem świadomości, autora tego pouczającego obrazu.

Wszyscy wiemy, że obraz jaki jawi się dookoła nas, jest odbiciem stanu uporządkowania systemów w naszym umyśle.

Kot, oznacza powiązanie z doskonałą formą, nieświadomą lub świadomą próbę przejęcia jego mistrzostwa, do użytku własnego, do pomocy w uzyskiwaniu celów własnych, do stworzenia dzięki temu przewagi konkurencyjnej w stosunku do otoczenia.

Kiedyś pracowałem z kotem, nigdy nie przecenię wartości doświadczeń, jakie dzięki tej współpracy powstały, wiedzę tę upowszechniałem wśród moich znajomych i uprzedzając, nikt się z nich nie śmiał, wręcz przeciwnie.

Proszę zapędzić kota do rogu pomieszczenia, nastraszyć, następnie zaobserwować reakcję - to drobny przykład działań.

To, że 3% Amerykanów wie jak sprawy się mają, nie może być usprawiedliwieniem, dla wspierania/negowania postaw, które istnieją.

Zgadzam się, że to bardzo mało, że przytłaczająca większość daje się prowadzić w z góry ustalonym kierunku.

To zasada systemu.

Dystrybucja świadomości.

Przykre jest to, ten stan nie jest konieczny, lecz jest bazą trwania obecnej ekipy rządzącej światem, bo w innych miejscach jest oczywiście podobnie.

Dla ludzi niewygodna prawda jest łatwiejsza więc mniej bolesna do przyjęcia od smutnej i trudnej prawdy.

Przykładów na to można dostarczyć, o objętości nie do pochłonięcia, dla jednego reprezentanta gatunku w obrębie umownego czasu trwania jego tzw życia.

i znów przesadzasz.......................):)

Dziś muzyczne video, naszej ukochanej gwiazdeczki, osiągnie wynik 30 000 000 odsłon w serwisie YT.

Nie jest to oszałamiający sukces, nawet w ogóle nie jest to sukces, to kolejny stopień czynienia ważnych doświadczeń na drodze do spełnienia w samorealizacji.

Proszę zwrócić uwagę, jak trudno jest tak niemelodyjny twór pseudomuzyczny, wykonać na żywo podczas koncertu.

Jeśli pomimo, takich utrudnień, artystka jakoś sobie z tym radzi, a YT pokazuje ok 300 000 odsłon dziennie/ostatnio/, to jest to tylko dowód, na uznanie klasy i profesjonalizmu Hyuny, oraz nadrabiania ograniczeń, o których już pisałem, jej wdziękiem, seksapilem, oraz emanacją czaru pochodzącą z nadświadomości.

kostropaty, czester15.30

Doceniam Wasze uwagi, są one elementem panoramy zjawisk i stanowią o jej pełni.

Proszę jednak choćby podjąć próbę, spojrzenia nacechowanego większą tolerancją, szerszą perspektywą i nasycić to dodatkowo elementem czysto ludzkim, emocjonalnym, bez jakiejś szczególnej ekspresji, ale jednak.

Hyuna na pewno zauważy i odbierze tą zmianę nastawienia, na poziomie ponad świadomym, co będzie musiało mieć odzwierciedlenie w jej kondycji psychofizycznej, a poprawiając ją, zyskają wszyscy, bowiem pozytywna energia przekazana innym, powraca w tej samej formie, wzmacniając przy tym nas samych.

Dzieje się tak, gdyż w jej osobie Bóg, Stwórca, uzewnętrznił odwieczne marzenia mężczyzn, a to oni kształtują kariery kobiet, aby w jednej i tej samej osobie umieścić boską słodkość, łagodność, radość egzystencji, wraz z mistrzostwem w profesjonaliźmie zawodowym, kształt i temperament oraz wizerunek bogini sexu, bez śladu WULGARNOŚCI.!!!

To zjawisko tak rzadkie jak osobowość Brucea Lee, ewentualnie Marilyn Monroe.

Nie ma tu absolutnie żadnego przypadku.

Chyba zbyt czesto przychodza do Ciebie paczki z "dopalacze.pl"...

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Wojtek76

Nie dysponuję obecnie czworonogiem, który zechciałby użyczyć mi swych danych adresowych, aby taka paczka, mogła względnie bezpiecznie, w rozumieniu, anonimowo, do mnie dotrzeć z USA.

Ta ewentualna zawartość, z adresu jaki podałeś, nie działa na mnie, ale proszę spróbować, jak ktoś ma ochotę........

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Hiuna jest ładną (ale tylko z twarzy), młodą dziewczyną.

Barakuje* jej na pewno głosu, bo nie jest artystką pokroju AMJ, czy Steczkowskiej, lub innej divy operowej.

Z wyglądu ? ot taka sucha szczapa, która musi biegać pod prysznicem, aby się wykąpać.

Jak tańczy na scenie, to mam wrażenie że skacze jakaś zużyta wykałaczka.

Dlaczego zużyta ? ano dlatego, że wszystkie jej "przeboje" były już dawno odśpiewane przez różnych wykonawców na całym świecie.

Dziś muzyczne video, naszej ukochanej gwiazdeczki, osiągnie wynik 30 000 000 odsłon w serwisie YT.

prawicowa interpunkcja nieodzowna każdemu wyborcy PiSu. Obecnie tak się w internecie rozpoznaje różnej maści endeków.

Masz tu jeszcze trochę przecinków, będziesz mógł wstawiać między każdym słowem: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Edytowane przez bady

ot taka sucha szczapa, która musi biegać pod prysznicem, aby się wykąpać

zamknąłem oczy...jak bym tam był...

Jak Hyuna nie jest sexowna, to nikt nie jest.

Nie dotyczy to użytkownika" stary bej", on jest extremalnie sexowny, to wynika wprost z treści nazwy.

Nie jest to oszałamiający sukces, nawet w ogóle nie jest to sukces, to kolejny stopień czynienia ważnych doświadczeń na drodze do spełnienia w samorealizacji.

Proszę zwrócić uwagę, jak trudno jest tak niemelodyjny twór pseudomuzyczny, wykonać na żywo podczas koncertu.

Jeśli pomimo, takich utrudnień, artystka jakoś sobie z tym radzi, a YT pokazuje ok 300 000 odsłon dziennie/ostatnio/, to jest to tylko dowód, na uznanie klasy i profesjonalizmu Hyuny, oraz nadrabiania ograniczeń, o których już pisałem, jej wdziękiem, seksapilem, oraz emanacją czaru pochodzącą z nadświadomości.

odsłony akurat na YT są wymiernikiem popularności ale w odniesieniu w tym wypadku do pop kultury czyli tak naprawdę niczego wartościowego poza wielką kasą która za tym stoi.

przykład liczniki często pokazują ponad 500 000 000 odpaleń

http://www.youtube.c...c.1.PLF2fmrPJ3w

lub http://www.youtube.c...c.1.w8Dw4w_neZo

http://www.youtube.c...c.1.vfQF05HN1yM

dla mnie to tylko komercja i wielka maszyna do generowania kasy

Edytowane przez mikson

Focal + Naim

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie dotyczy to użytkownika" stary bej", on jest extremalnie sexowny, to wynika wprost z treści nazwy.

Trochę prawdy w tym co napisałeś jest.

W zasadzie jestem zawiedziony, liczyłem na bana od Ciebie.

Azjatki mi się bardzo podobają.

Sexualność Hyuny ma potężne podstawy w poziomie jej energii ogólnej.

Stary bej, do czego Ci ban?

Włącz sobie YT obejrzyj kilka MV Hyuny i wisielczy autodestrukcyjny nastrój, przeminie jak ręką odjął.

odsłony akurat na YT są wymiernikiem popularności ale w odniesieniu w tym wypadku do pop kultury czyli tak naprawdę niczego wartościowego poza wielką kasą która za tym stoi.

przykład liczniki często pokazują ponad 500 000 000 odpaleń

http://www.youtube.c...c.1.PLF2fmrPJ3w

lub http://www.youtube.c...c.1.w8Dw4w_neZo

http://www.youtube.c...c.1.vfQF05HN1yM

dla mnie to tylko komercja i wielka maszyna do generowania kasy

Przejrzałem, nie znalazłem ani jednego utworu z odsłoną powyżej 1000 000 000, coś nie gra.

Przypomnę, jedyną do tej pory sytuacją odsłony powyżej 1000 000 000 jest PSY Gangnam Style, ustanowiony przed wczoraj.

Od 2 min 11 sek można tam zaobserwować, nikogo innego z żeńskiej reprezentacji POP kultury, jak HYUNĘ KIM, artystkę z Korei.

Piosenkarki POP z USA, tam nie ma.

One teraz będą pracować nad sobą , aby kiedyś, przekroczyć miliard odsłon.

Oczywiście tak się nieuchronnie stanie, bo niektóre mają pokaźną treść licznika.

Ale wtedy Hyuna wewnątrz Gangnam Style, będzie już bardzo daleko, blisko 2 000 000 000.

Mikson

Video, które przywołujesz było cały czas umieszczone tuż przy okienku Gangnam Style PSY, więc korzystało z tej bliskości, stąd tyle odsłon, to przecież marna kopia tylko jest.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Włącz sobie YT obejrzyj kilka MV Hyuny i wisielczy autodestrukcyjny nastrój, przeminie jak ręką odjął.

Spoko, przed dokonaniem wpisu w Twoim temacie, pofatygowałem się, aby obejrzeć to "zjawisko".

Było modne disco polo teraz modna jest Hyuna, i choć lat ubywa, chętnie bym z nią "pobejcował" tak sam na sam, face to face.

Choreografia jej występów jest świetna, porównywalna do koncertów i taneczności Michela Jacksona, i chyba w tym jej sukces.

Lecz choć nie porusza się jak MJ, to równe dynamicznie i seksownie, i w tym jej siła.

Ale trudno to nazwać jakimś artyzmem.

Każda laska tańcząca przy rurze jest zdolna podnieść Ci "parasol".

Mikson,

Właśnie o tą wielką kasę chodzi.

Wielkie korporacje z USA, musiały kupić biednego rapera PSY z Korei, bo same nie potrafiły wykreować takiej popularności, jak on to zrobił, nie posiadając praktycznie żadnych środków, porównywalnie patrząc.

A biednego rapera PSY, musiała promować HYUNA, biedna, pochodząca z naboru, raperka-piosenkarka, bo PSY zestarzał się już w trzeciej lidze popularności POP w Korei.

Czy teraz sukces HYUNY jawi się jako ABSOLUTNIE GENIALNY, czy nadal potrzeba aby dalej to tłumaczyć z rozumienia światowego na nasze?

Stary bej

Choreografia to jedno, ale choreografii zapewne można nauczyć wielu, a niewielu będzie potrafiło osiągnąć zaszczyty jak Michael J.

Do M J Hyunie jeszcze daleko, osobiście uważam, jestem pewien, że za naszego życia, drugi M J. się nie pojawi, tak jak nie pojawił się dotąd drugi John Lennon.

Nie widzę tu prawdziwego tańca , tańca którego tańczą zawodowi tancerzy , ot zwykłe kręcenie tyłkiem .

747 Ty piszesz o jakiś wisielczych nastrojach i żeby ten nastruj minął to trzeba pooglądać Hunaję , ale to może pogłębić ten zły stan ducha .

747 Lubisz jednak patrzeć na dziewczynki w krótkich spódniczkach i majtkach .

Przejrzałem, nie znalazłem ani jednego utworu z odsłoną powyżej 1000 000 000, coś nie gra.

Przypomnę, jedyną do tej pory sytuacją odsłony powyżej 1000 000 000 jest PSY Gangnam Style, ustanowiony przed wczoraj.

Od 2 min 11 sek można tam zaobserwować, nikogo innego z żeńskiej reprezentacji POP kultury, jak HYUNĘ KIM, artystkę z Korei.

Piosenkarki POP z USA, tam nie ma.

One teraz będą pracować nad sobą , aby kiedyś, przekroczyć miliard odsłon.

Oczywiście tak się nieuchronnie stanie, bo niektóre mają pokaźną treść licznika.

Ale wtedy Hyuna wewnątrz Gangnam Style, będzie już bardzo daleko, blisko 2 000 000 000.

Mikson

Video, które przywołujesz było cały czas umieszczone tuż przy okienku Gangnam Style PSY, więc korzystało z tej bliskości, stąd tyle odsłon, to przecież marna kopia tylko jest.

może i marna kopia choć nie nazwałbym tego kopią tylko układem tanecznym pewnej grupy młodych ładnych tancerek a ta na pierwszym planie bardziej mi się podoba niż H, ale to już sprawa gustu

Focal + Naim

Czy teraz sukces HYUNY jawi się jako ABSOLUTNIE GENIALNY, czy nadal potrzeba aby dalej to tłumaczyć z rozumienia światowego na nasze?

Raczej trzeba, jeszcze z 12 stron wałkowania tego samego i może w końcu się uda!

[...]

Kto to Hyuna?

Edytowane przez vcore
Gość stary bej

(Konto usunięte)

Czy teraz sukces HYUNY jawi się jako ABSOLUTNIE GENIALNY ...

Jakie oczekiwania i publiczność, taka "artystka".

Jeszcze raz napiszę i to bez krzty zgorszenia - lubię Azjatki.

Ale chyba tylko dlatego, że opatrzyły mi już się europejki.

Każdy mężczyzna jest w zasadzie poszukiwaczem piękna, bo to piękno kobiece przykuwa oko i budzi podstawowe emocje związane podświadomie z prokreacją.

Stary bej

Tu masz rację, wszyscy wiemy, że z punktu widzenia prymitywnych zachowań, to sexualność kobiety, piękno, rozumiane indywidualnie, jest najwyższym celem dla jednostki rodzaju męskiego.

Wszystkie wartości materialne schodzą na dalszy plan, a człowiek w obliczu śmierci, rozlicza się wobec siebie samego, tylko z tego jednego elementu, CZY ODNALAZŁ W SWYM ŻYCIU PRAWDZIWĄ MIŁOŚĆ CZY NIE.

Nie można zaznać błogostanu, spokoju, kiedy odpowiedź na tak zadane pytanie, nie jest twierdząca, bądź jest nacechowana niepewnością.

Mikson

Przyjmuję Twój wybór, w przeciwnym przypadku, ok miliarda mężczyzn zdolnych, musiałoby rywalizować o serce tej jedynej w znaczeniu bardzo dosłownym.

Tu masz rację, wszyscy wiemy, że z punktu widzenia prymitywnych zachowań, to sexualność kobiety, piękno, rozumiane indywidualnie, jest najwyższym celem dla jednostki rodzaju męskiego.

dlaczego prymitywnych?

Spotkałem się z takim ujęciem zachowań seksualnych, mają one autonomiczną mechanikę, są instynktowne, nie potrzeba niczego, aby je pójść za ich podszeptem, do określonego indywidualnymi komplementarnymi z męskimi, cechami u wybranki.

Wybranka serca, musi pojawić się w życiu każdego mężczyzny, lecz on nie musi jej właściwie rozpoznać, może w skutek braku koncentracji dokonać pomyłki i połączyć się z osobą przewidzianą dla kogoś innego, co przynosi poważne komplikacje życiowe.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

dlaczego prymitywnych?

Bo jesteśmy prymitywni, nie potrafimy kochać inaczej niż fizycznie.

I choć to bardziej pierdo....e niż miłość, to tak to jest.

Dopiero po kilkudziesięciu latach, zwłaszcza z jedną i tą samą partnerką odnajdujemy prawdziwą miłość.

I proszę nie zaprzeczać i nie pisać, że to już tylko przywiązanie, zwłaszcza kiedy wiadomo co dla ciebie/mnie partnerka potrafi poświecić.

I co ja/ty dla niej.

Edytowane przez stary bej
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.