Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

No jasne, że nie wchodzi. Nie widzę już nic merytorycznego co ewentualnie można by dodać w temacie Hyuny - zgłębiłeś wszystko po całości i udowodniłeś, że ma dziewczyna potencjał. Ja w sumie też dodałem i udowodniłem skromnie, że była esesmanką, a to się liczy podwójnie. Powinieneś mi podziękować i uszanować moją bytność w klubie.

Parker's Mood

Ach, byłbym zapomniał. Fajne jest u ciebie 747 też to, że jako wielki fan Kaczyńskiego, nieprzychylnie patrzysz na Amerykanów. Przecież to twój idol i niczym posążek wpatrzony jest w US, natomiast ty misiek, plujesz jadem na US? To jak to w końcu jest? Masz odmienne poglądy niż naczelnik? Myślałem, że idziecie łeb w łeb? Kaczyński narobił sobie wrogów w Europie, zaraz koło siebie, tuż za granicami państwa, a przyjaciela poszukał sobie za oceanem - to jest dopiero lider!

Edytowane przez Chicago

Parker's Mood

Jak byś przedstawił 2Unlimited za swoich najlepszych czasów, no to bym był zaniepokojony, zwróć uwagę jaki sukces odnieśli, wystrugana solistka, policjantka z raperem.

Tam vocalistka posiada potrzebną ekspresję, bezdyskusyjnie.

Całkiem sporo hitów - nie tylko no limit, tribal dance, maximum overdrive ... ale coś tam jeszcze było ciekawe.

Jako produkt trans-dans było to w połowie lat 90-tych ubiegłego wieku całkiem świeże, ale 20 lat już minęło.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

całkiem świeże,

Proponuję znajomym, kupują nośniki i słuchają, obok poważnych realizacji, nie mają z tym problemu.

W ogóle moi znajomi nie mają ze mną problemu na gruncie treści muzycznych, jeśli się pojawia zostaje rozwiązany - przychodzę z wypalonym CDR z następującym nagraniem :

https://youtu.be/Z7oaxTzPgIM

Tłumaczę im, jak jest wartościowe, oni oczywiście udają że traktują to wszystko poważnie, gdyż chcą zachować pozory, jeśli nieporozumienia nie są dostatecznie wyjaśnione, to proszę o uruchomienie aparatury multimedialnej video i wyszukanie następującego materiału :

https://youtu.be/f07vXjZkfjk

Tego nikt nie przetrzyma..

Po jakimś czasie wyłączona zostaje cała elektronika..co kończy sytuację słuchania przykładowo Depeche Mode czy podobnych..

747

Twoje namowy do posłuchania jazzu wziąłem na serio, znalazłem coś z tego gatunku, co przykuło moją uwagę..

https://youtu.be/QMWo_LYzcIo

Tłumaczę im, jak jest wartościowe

Tłumacz i przekonuj znajomych, bo sami nigdy nie dostrzegą talentu w tej pannie. Przekonuj bo kłamstwo powtarzane 1000x co czynisz w tym wątku...nabiera znamiona prawdy, ale to nigdy nie jest prawda.

Współpracownicy Hitlera, innych oprawców, jak myślisz jakiej muzyki słuchali ?

przekonuj

DCCMmpXVYAA9waY.jpg

Wielu i wiele przekonuje.

1000x

DCKSBKRUMAAh7KF.jpg

Hyuna jest na złotej fali, bez specjalnego przekonywania kogokolwiek..

15 cali bass to referencja ?

Referencja to podwójna symetria, w obu osiach, głośniki w stanie fabrycznym nie wystarczą, użyte podwójnie jeden za drugim, - będzie nieco lepiej, czyli 8 szt na stronę.

Pewnie tak, ale patrzymy na realia domowe. 2x 15 cali subbas na stronę i 2x 10 cali midbas to już może być świetny bas.

brzydka

Reynolds jest innego zdania.

hyuna.jpg

na realia domowe

Przeanalizowałem temat podwójnej symetrii, na razie tylko pobieżnie, z braku czasu, powrót do jednej osi był już dla mnie nie do przyjęcia, a mam 40 cm na górze i 33 na dole.

Działając w symetriach, wiele można, na przykład korzystać z obu kierunków przepływu prądu w cewkach głośników, nawijania w lewo i w prawo, etc, bez tego nie da się uzyskać kompletności brzmienia, pojedyncza symetria nie umożliwia więc rozwinięcia wszystkich możliwości, oczywiście można kombinować i użyć podwójnych cewek na jednym układzie drgającym, jednak mogą sobie nieco przeszkadzać, można by to zrealizować dobrze, jednak musiałby to być sposób dość zaawansowany, wymagający nieco przedsięwzięć realizacyjnych.

Nie wiem, czy było - info z osobliwego źródła dotyczy stycznia 2013:

http://pclab.pl/news52261.html

teledysk Psy "Gangnam Style" zapewnił zysk na poziomie bagatela ośmiu milionów dolarów.

mam 40 cm na górze i 33 na dole.

To twoje wymiary?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oni gadają w nieodpowiednim wątku.

To raczej o paczkach.

W ogóle to ten wątek jest w nieodpowiednim miejscu. To jawna kpina z forum! Na Bocznicy jako prześmiewczy miał jakiś sens ale tutaj? Tu zaglądają niezalogowani i google, co pomyślą o naszym forum?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie wiesz, ze wstyd nie istnieje naprawdę? Wstydzą się tylko nieświadomi...

Tyle czasu nie mogłem znaleźć, gdzie to się podział mój ulubiony wątek z największą gwiazdą na Ziemi. Cieszę się, że odnalazłem. Ale ona coś taka blada...

A co do tańca, to dla naszej sympatycznej koleżanki Hyuny poniższe klimaty są niedostępne - przynajmniej nie w tym życiu.

Parker's Mood

Gość

(Konto usunięte)

187 stron i blisko 6000 postów . Nie wstyd wam forumowicze ?

Przyganiał kocioł garnkowi...

Sam dołożyłeś cegiełkę... :)

a ten wątek ma swoisty czar...

Takie rzekłbym chłopięce, naiwne zauroczenie...

ech młodość ;)

Też tak chciałbym, ale już kurna ni umiem :)

A co do tańca,

Chicago, co byś nie przywołał za materiał, to kiedy odtwarzam niecałe 3000000000 - dowej popularności muzyczne video w YT, Gangnam Style, to tam w ok 2,11 pojawia się jako centralna postać Kim Hyuna.

Sprawdź.

I wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze, że nie mogły tego materiału nie widzieć osoby pokroju Madonny, Rihanny, Beyonce..Grande..

Zrobienie nawet 1000000000$ okazało się łatwiejsze../Beyonce/.

50 lat kariery /Madonna / to też za mało...

Hyuna jest urodzoną gwiazdą.

poniższe klimaty są niedostępne

Klimaty tak, lecz nie zapędzaj się.

Hyuna ćwiczy jak cała czołówka K POP, a nikt nie ćwiczy tyle ile oni, to poziom olimpijski, normalny trening wyczynowy.

Jeśli Twoi tancerze byli by tak interesujący, już dawno odnosili by sukcesy komercyjne w biznesie, niech wezmą mikrofony i ...

tumblr_miob4pxqZZ1qehoyoo1_500.gif

j nie w tym życiu.

Hyuna swoimi prezentacjami, wykonaniami, skupia na sobie uwagę świata, oczywiście szczególnie Azji, ale to o ten rynek dziś toczy się gra, więc tak czy inaczej to ona jest w centrum, nawet USA to dziś peryferia.nikt jak USA nie zabiega o ten region..

maxresdefault.jpg

HyunA.jpg

maxresdefault.jpg

są niedostępne

https://youtu.be/h-K2-gqREE0

Tu masz wizerunek z czasu, kiedy Hyuna była zrobiona na lalkę, tak słodki i perfekcyjnie profesjonalny, jest niedostępny dla nikogo innego, kto chodzi po tym łez padole..

Hyuiana kontra Alizee

Tu masz porównywalny materiał /strój/, trudno jednak porównać przygotowanie elementów występu ćwiczone, tysiące razy, niektóre dziesiątki tysięcy, może i więcej, do choreografii, którą wykonuje made in France.

Nie obiecuj sobie nigdy niczego dobrego po Niemcach, Francuzach i Anglosasach, pisałem w hi end, na temat ich urządzeń, są tyle warte i tylko tak grają w zależności od tego ile znajduje się tam dalekowschodniej technologii.

Teraz dodatkowo Macron pokazuje nam nasze miejsce.

Wszystko jest ze sobą połączone, kraje które kolonizowały inne narody, są chore na chciwość, ich obywatele nie są skłonni do zbyt dużego wysiłku, to konsekwencja, przyjmują inny standard postępowania, przechodzi to na wszelkie dziedziny, przemysł rozrywkowy nie może być tu wyjątkiem.

Europa vs Japonia/Korea, to nie są elementy porównywalne.

Europa to już jest historia, przeszłość.

Napoleon wykorzystał Polaków

https://youtu.be/nIkpHYIr_30

Tu masz porównywalny materiał /strój/, trudno jednak porównać przygotowanie elementów występu ćwiczone, tysiące razy, niektóre dziesiątki tysięcy, może i więcej, do choreografii, którą wykonuje made in France.

Nie obiecuj sobie nigdy niczego dobrego po Niemcach, Francuzach i Anglosasach, pisałem w hi end, na temat ich urządzeń, są tyle warte i tylko tak grają w zależności od tego ile znajduje się tam dalekowschodniej technologii.

Teraz dodatkowo Macron pokazuje nam nasze miejsce.

Wszystko jest ze sobą połączone, kraje które kolonizowały inne narody, są chore na chciwość, ich obywatele nie są skłonni do zbyt dużego wysiłku, to konsekwencja, przyjmują inny standard postępowania, przechodzi to na wszelkie dziedziny, przemysł rozrywkowy nie może być tu wyjątkiem.

Europa vs Japonia/Korea, to nie są elementy porównywalne.

Europa to już jest historia, przeszłość.

Napoleon wykorzystał Polaków

Wybacz 747 , ale nie doceniałem intencji które propagowałeś do tej pory w dziedzinie audio na łamach tego forum i nie doceniłem również tak szerokiego horyzontu myślenia a związanego z historią Świata , zależności rasowych oraz posiadanych kolonii przez niektórych sąsiadów a wszystko to okraszone postacią młodej artystki z Korei Hyuiany w roli głównej.

Jeśli polityka ma przenikać w elementy muzyki i ogólnie pojmowanej sztuki do precyzyjnej oceny co jest dobre a co genialne

to sadzę że wszystko o czym piszesz i czym się zachwycasz , nabiera innego kolorytu i niespotykanej już dzisiaj jakości .

Nie zapomnij znależć czas na odwiedzenie lekarza rodzinnego z prośbą o skierowanie na dalsze badania . Trzymaj się jakoś

i wytrzymaj presję co poniektórych na dzielną Koreańską mega gwiazdę która już może dziś jest tą najlepszą muzyczną divą

muzyki pop czy tam jakiegoś buble pop. Pozdrawiam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.