Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Kupi co zechce choć pewnie od czasu do czasu w ramach kontraktu pojeździ tym badziewiem,

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Chociaż były udane modele. Może znajdzie w dobrym stanie.

Toyota-Corolla-MK-1-Mytho88-217215.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

943359_484425424963826_694985810_n.jpg

Ale jest tak atrakcyjna, że samochód z kierowcą ma na wyciągnięcie reki.

945330_484425754963793_676987277_n.jpg

Zapewne tak, to cecha mężów stanu i koronowanych głów, samochód z kierowcą.

Owszem. Tylko, że to przywileje a nie konieczność wynikająca z braku pewnych, co tu by nie mówić podstawowych umiejętności.

Ile kosztuje jej ochrona?

Nie mam dostępu do takich informacji, ale zapewne jakieś koszty są.

tumblr_mjqgxdpSbv1rn86lwo1_500.jpg

Hyuna wygląda jakby za chwilę miałaby być koronowana na królową, więc ochrona się jej należy.

969672_614020355311241_832764158_n.jpg

988972_613378452042098_895059024_n.jpg

946614_612491992130744_872263447_n.jpg

261951_603897386323538_600125046_n.jpg

943350_603576569688953_537233312_n.jpg

183141_603569233023020_1217444252_n.jpg

Nie zaryzykuje kariery, straciłaby wszystko, cała agencja CUBE, która ją zatrudnia, utrzymuje się i kręci lody dzięki tej ślicznej buzi.

Fani Hyuny się nie nudzą, wpisują życzenia w komentarzach na YouTube.

A ty co jej napisałeś miłego :D

SZOK Sezon 2 rozpoczęty ! -----ale niestety wieje nudą , prosze Cię 747 dodaj do tego jakiś inteligentny wątek , sprowokuj jakąś dyskusję przecież masz potencjał !

Same wklejki nie wystarczą , ładna skośnooka buźka nie wystarczy do tego trzeba dopisać jakąś filozofię bez tego w dzisiejszych czasach nie masz szansy na sukces.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Drogi Kolego

Hyuna miała urodziny, co było okazją dla przypomnienia tematu.

Następna okazja będzie jak ukaże się nowa produkcja z jej udziałem.

Dziwne.

Były tu jeszcze jakieś wpisy wczoraj które znikły.

Moderacja wycięła ?

Wycięła wpisy a dalej toleruje to co robi na tym forum 747 ?

Widziałem już zdjęcia Hyuny wklejane przez 747 w innym wątku.

O co tu chodzi ?

To jakiś sondaż na reakcję - cierpliwość ludzi jest czy co ?

Tak czy inaczej psuje wizerunek tego forum. Nawet bocznica powinna mieć swoje granice.

Muda, dajże spokój.

Tytuł wątku nie pozostawia przecież wątpliwości co do swojej treści,

więc gego autor wkleja zdjęcia jak najbardziej na temat.

Jak ktoś nie lubi, może sobie poczytać na wiele innych tematów, w których nie ma ani słowa o Hiunie Kim.

Jeśli nie pojawi się wysyp wątków analogicznych, o np Annie Sobeckiej, albo Jądrusiu Rosiewiczu, nie widzę problemu.

Muda, dajże spokój.

Tytuł wątku nie pozostawia przecież wątpliwości co do swojej treści,

Tytuł jest o wokalistce - jako artystce a ja tu widzę setki zdjęć wklejanych przez dorosłego faceta z umysłem nastolatka podkochującego się w obrazkach płci przeciwnej.

Jak ktoś nie lubi, może sobie poczytać na wiele innych tematów, w których nie ma ani słowa o Hiunie Kim.

No właśnie widziałem już parę w innym wątku.

To nie jest normalne.

To nie jest indywidualny blog a forum które powinno trzymać pewien poziom i w zarodku hamować wszelkie dewiacje.

muda44

Nie jest i nie było moją intencją nigdy zaśmiecanie forum.

Nie było również moim celem wklejanie nieskończonej ilości zdjęć.

Musiałbym aby odpowiedzieć Koledze przytaczać jeszcze raz treści, które już są, w innym miejscu tego tematu, proszę wybaczyć ale nie będę tego robił.

Nie mogę jednak nie zauważyć, że reakcja wielu Kolegów na moim zdaniem interesujący materiał źródłowy, jest zdumiewająca.

Jakże niespójna choćby z tym, że jakoś nie krytykują tych ze SWOICH partnerów dyskusji, którzy w miejscu awatara korzystają z wizerunku PSY, a są to osoby jak wynika z treści ich wpisów, poważne i odpowiedzialne.

Chciałbym tylko dodać, że dzisiejsza kultura i sposób funkcjonowania, pozwala nam na zupełnie kiedyś nie dostępne podejście do wielu zagadnień.

Przykład Hyuny jest na tyle wyjątkowy, a przy okazji, estetyczny, do tego wielopoziomowy, że uznałem za interesujące, uczące i być może przekonujące aby jego aspekty przedstawić szerzej, tu na forum.

Nie mogę tylko oswoić się z myślą, że dziedzina audio hi end, która jest osnową całego forum, jako taka wydaje się wymagać od audytorium zwiększonej wrażliwości, ktoś mógłby nawet stwierdzić że maksymalnej, przyciągnęła do siebie osoby, które sięgają po argumentację, zaczerpniętą z środowisk dość jednak znacznie oddalonych.

Jest to kolejna wartość i pouczenie, że warto było założyć temat, gdyż przyniosło nam wiele informacji o nas samych, których treści nie bylibyśmy w inny sposób świadomi.

Nie chcę w tym miejscu odnosić się do nieprzyjemnych i nieprzyjaznych otoczeniu cech charakteru, które muszą występować jako źródło wyrażanej postawy, jedynym jakie przytoczę jest hipokryzja.

Gdyby Hyuna Kim, była dzieckiem, danego jej krytyka, wszyscy zapewne domyślamy się, jaki zestaw przymiotników, byłby w użyciu do opisu wszystkich wydarzeń jej dotyczących, odmieniając nieco sytuację, również gdyby była Polką, to być może mój refleks byłby nie wystarczający, wobec faktu jej sukcesu i skali ,gdyż zapewne znacznie szybciej inni Koledzy z forum, wyprzedzili by mnie w upublicznieniu.

Proszę wnikliwych czytelników o chwile zastanowienia, jak to możliwe, że tak niewinna postać, o subtelnych cechach osobowości, będąca w zainteresowaniu przecież poważnych środowisk, opiniotwórczych mediów, firm producenckich tak wielkich jak Toyota, innych, stała się u nas, tu na forum źródłem krytyki, czy natężonej agresji wobec mnie, wydaje się to możliwe tylko uwzględniając sytuację, że ktoś został tak przedstawionym tematem mocno dotknięty i był to "zły dotyk"

Pozdrawiam.

Edytowane przez 747
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.