Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Tobie radzę zwrócić uwagę jaki dystans dzieli lekarzy od pacjentów....tych z zaburzeniami osobowości.

Przykładowy materiał poglądowy.

Sittek

Proszę za mną nie polemizować, już wspominałem o wysokim pułapie z jakiego Kolega rozpoczął próbę czynienia tego, aby w dalszej kolejności, zejść na dno, następnie, jak teraz przebywać tam pd warstwą mułu, mającego postać zwykłej niewiedzy, ignorancji, bezczelności cynizmu i prostoty.

Czy Kolega już nie pamięta swych wykwitów intelektu?

Romekjagoda

To już wszystko, na co Kolegi komentarze zasługują.

Sittek

Proszę za mną nie polemizować, już wspominałem o wysokim pułapie z jakiego Kolega rozpoczął próbę czynienia tego, aby w dalszej kolejności, zejść na dno, następnie, jak teraz przebywać tam pd warstwą mułu, mającego postać zwykłej niewiedzy, ignorancji, bezczelności cynizmu i prostoty.

A co? zbanujesz mnie ?

Wiesz dobrze, że byłaby to twoja porażka, więc stul uszy i nie pyskuj.

Edytowane przez sittek

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Sly30

"Sony było niegdyś potęgą i mieli wiele świetnych wynalazków ale nie potrafili wykorzystać ich potencjału.

Może dlatego dziś balansują na krawędzi plajty a ich dawny potencjał przejęli inni w tym również Koreańcy."

Proszę spróbować w takim razie może dokonać próby zakupu jakiegoś rozwiązania zastrzeżonego przez Sony i choć spróbować dokonania podjęcia próby jego skuteczniejszego zagospodarowania.

A co? zbanujesz mnie ?

Sittek

Obejrzałeś materiał video?

Dostrzegłeś składniki mistrzostwa Benny Urquideza?

Posiadłeś świadomość drogi jaka do tego stanu prowadzi?

Wiedziałbyś w ogóle od czego zacząć?

Przestań udawać że myślisz, schowaj się gdzieś ze wstydu i nie opuszczaj tego miejsca dopóki nie zrozumiesz jak się kompromitujesz.

Tobie radzę zwrócić uwagę jaki dystans dzieli lekarzy od pacjentów....tych z zaburzeniami osobowości.

Audio hi end obecnie znajduje się w sytuacji podobnej do uczniów Urquideza, do głosu dochodzi młode pokolenie, które nie przeszło drogi, gdyż urodziło się wśród układów scalonych.

Ekonomia dodatkowo nikogo wartościowego do tej branży nie zachęca.

Do czasu pojawienia się Kolegi na forum, Kolega Eberoth odgrywał rolę postaci kontrowersyjnej co do ocen wszechrzeczy w przedmiocie.

Dziś Kolega Elberoth jest wzorem cnót, rzeczowym analitykiem sytuacji, w porównaniu z tymi dokonaniami jakie możemy wszyscy na forum zaobserwować u Kolegi jako opinie.

Mogą być dowolne, takie jest prawo, ale skoro tak, to proszę aby działało ono w stosunku do wszystkich uczestników, przede wszystkim sceptyków, ponieważ są najcenniejszym tworzywem postępu, nie korzystanie przez nich z wazeliny, w odnoszeniu się do uczestników rynku, jest tego gwarantem.

Jeśli ten wątek to terapia, to przechodzisz w niej chyba trudniejszy okres, bo zauważyłem wręcz eksplozję ego w ostatnich postach. Poziom zafascynowania H. stały, ale zdajessz się tracić kontrolę nad autopercepcją. To może wskazywać na schizofrenię lub psychozę, bo rozmawiasz na forum publicznym ze zdjęciami jakiejś laski z odległej Azji, która nie ma o Tobie żadnego pojęcia, ani nigdy nie będzie miała świadomości nawet, że istniejesz. Dlatego nie wiem, czy jest sens się wysilać. Psychoza Twoja przejawia sie także całkowitym zamknięciem na jakiekolwiek odmienne opinie: że nie jest artystką, że nie jest ładna, że nie ma podstaw by tweirdzić, że jest ponadprzeciętnie utalentowana, inteligentna, etc. Dla Ciebie każde słowo krytyki, to jednak utwierdzenie Ciebie, że to Ty masz rację. To nie jest syndrom zdrowych ludzi, aczkolwiek nie jest to wcale rzadkie.

Któryś już raz z kolei piszę, że nie zamierzałem Cię obrazić, ale potrzebujesz pomocy fachowej.

Zgadza się. Odczuwam jednak żal, że tak się męczy.

Kolego romekjagoda

Czy Kolega zdaje sobie sprawę z tego, że wśród społeczeństwa znajdują się osoby, które nabywają i niektórzy jeszcze do tego czytają Gazetę Wyborczą?

Czy Kolega kiedyś posiadał takową?

Może czytał?

I co tam było napisane?

A co? zbanujesz mnie ?

Wiesz dobrze, że byłaby to twoja porażka, więc stul uszy i nie pyskuj.

Wal się.

.

To Twój wynik strzelania?

0ba264517cf6950162774dc9e53ea2c6.jpg

Poważne osoby.

Tonący Palikot ciągnie za sobą Schetynę, którego oskarża o przekupstwo posłów RP: "Obiecał Szymiec-Raczyńskiej ...

Cały czas rozmawiamy o osobach, które Grabarczyk i Graś wyciągnęli z Ruchu Palikota. Halina Szymiec-Raczyńska dostała dofinansowanie unijne do hotelu, który niedawno otworzyła i istniało ryzyko, że nie rozliczy kredytu, jaki na niego zaciągnęła. Poza tym jej radio ma kłopoty finansowe, grozi mu upadek. Co miesiąc dokłada do niego pieniądze i
Schetyna jej obiecał, że znajdzie kupca na to radio

– stwierdza Palikot.

I dodaje:

Wydaje mi się, że ich metody na razie się wyczerpały
. Chociaż jeśli będą do przechwycenia ludzi z RP używane służby specjalne, prowokacje z podstawieniem osób czy podrzucaniem narkotyków, to wszystkiego można się spodziewać

....................

Jak komuś się nudzi, to niech zajmie się tym, w swej dociekliwości, jest też jeszcze katastrofa smoleńska do wyjaśnienia, jak będzie brakowało komuś przedmiotu działania.

Wal się.

Widzę, że w końcu zacząłeś pisać od siebie

Czy ja się kompromituję? Jak można udawać myślenie? Zastanawiasz się czasami co głupiego wypisujesz?

Jak bardzo ty się kompromitujesz wklejając fotki tej przygłupawej małolaty i wypisując przy tym natchnione elaboraty kłaka warte? Jesteś na oczach setek ludzi z tego forum i jak myślisz? Wszyscy zachwycają się twoją elokwencją, twoim oczytaniem i znajomością tematów z mnóstwa dziedzin? Z utęsknieniem czekają na kolejne gównowarte fotki i takież same debilne przypowieści ubrane w mądre słówka?

Widzisz, używanie mądrych słów to nie wszystko.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

wklejając fotki tej przygłupawej małolaty

A to już jeden most za daleko. Nie masz zielonego pojęcia, czy jest przygłupawa. A może ma IQ większe niż Doda Elektroda? I na dodatek nie jest tak wulgarna i wydrowata.

A co do elaboratów 747.

Poczytałeś o gęstych kremówkach? Tfu, kremowych sieciówkach. Tam to dopiero są brednie. I co? Nie przeszkadzają ci?

Tak, Sittek, mogłem napisać, spadaj, zaoszczędziłbym czas, to jedna litera mniej.

Dostrzegam i doceniam, że próbujesz nadążyć, lecz doradzę abyś wyposażył się w pomoc intelektualną, nie samym chlebem człowiek żyje, co może owocować tym, że jedna osoba posiada wachlarz wiedzy, oraz zna siebie.

Znasz siebie samego Sittek, a może romekjagoda posiada świadomość własnej tożsamości, Sly30, wykluczam, ponieważ deprecjonuje się z każdym wpisem i to dokonanym w którymkolwiek miejscu forum.

Tak, Sittek, mogłem napisać, spadaj, zaoszczędziłbym czas, to jedna litera mniej.
Przecież nie dalej jak parę linijek wcześniej napisałeś do mnie -wal się, jest to tyle samo liter, gubisz się?

Nie masz zielonego pojęcia, czy jest przygłupawa. A może ma IQ większe niż Doda Elektroda? I na dodatek nie jest tak wulgarna i wydrowata.

Ty też rozmawiałeś z nią? Jest cudowna?

995698_630027560377187_679095767_n.jpg

Jest cudowna, Kolego Sittek, oczy nie kłamią, proszę do nich zajrzeć, będzie widać.

1011220_629594637087146_560796849_n.jpg

Do tego przebiera w ofertach, jak Sly między kolumnami za 100k euro.

1013007_628972460482697_659605899_n.jpg

Jedyne pytanie jakie można sobie postawić, to czy jeszcze większe piękno harmonii cech jest możliwe?

1017279_625482010831742_1699991641_n.jpg

Sittek,

Jakbyś założył rodzinę z Hyuną jako partnerką, to by to mniej więcej tak mogło wyglądać, plus oczywiście wizerunek Twojej osoby.

999660_619593628087247_793259434_n.jpg

Sittek

Dobrze że zachowujesz bystrość umysłu, ale wyraz "spadaj" jest łagodną i formą synonimu, posiadającego więcej literek.

1004764_632662770113666_1380696968_n.jpg

Hyuna, chciała byś poznać Sittka?

1044206_631746666871943_1049026503_n.jpg

1013133_632680276778582_1537446700_n.jpg

Sittek

Posiadasz już dyskografię Hyuny?

1044111_632680323445244_1889095786_n.jpg

1045095_632680236778586_1669387685_n.jpg

993311_632664120113531_2017785791_n.jpg

Hyuna to STATE OF ART urody i powabu, wszystkich cech składających się na ten efekt, to jedyny HI END, jakiego można być pewien, że spełnia kryteria.

1069392_632665843446692_1250767605_n.jpg

Radzę porzucić więc dylematy sprzętowe, ich w gruncie rzeczy nie ma, są sztucznie stworzone.....

.......................................................................................................................................................

Potrzebnych jest więcej uroczych stworzeń, utalentowanych i mądrych, gotowych do pracy i poświęcenia, dających radość i spełnienie, wyrozumiałość i oparcie................................................................................................................................................................................................................................

Czy posiadamy taki kapitał i potencjał?

...............................................................................................................................................................................................................................................

Hyuna jest tylko jedna, trzeba się potrudzić i poszukać w swoich środowiskach jej podobieństw.

Hyuna to STATE OF ART urody i powabu, wszystkich cech składających się na ten efekt, to jedyny HI END, jakiego można być pewien, że spełnia kryteria.

Problem w tym, że ten Hi-End się szybko starzeje:)

nie, abym był złośliwy.., to fakty, boston maseciuset.:)

747 a nie rozmyślałeś nad tym aby zostać kaznodzieją? Bożka już masz a paru dodatkowych idiotów na pewno byś złapał?

Hjuna może jest i jedna ale takich idiotów jak ty jest dużo więcej? Zabolało? Zakołował ci się świat, powiesz nam ponownie żegnam, i jak to zwykle robisz z wywalonym jęzorem przybiegniesz za kilkanaście minut aby podniecać się kolorowymi zdjęciami dzieciaków ?

Sittek

Już jestem kaznodzieją, mam pod swoją opieką takie dusze jak Twoja, romkajagody czy Sly30, zajmuję się Wami, chyba dostrzegasz mój wkład i poświęcenie w celu ratowania przed nieuchronnym piekłem, jeśli pomocy tej nie przyjmiecie.

I to wszystko?

Obejrzyj video, zatrzymaj w momentach kiedy jest jej klasa najlepiej widoczna, przeanalizuj, rozszyfruj energię, przyjmij odczucia jej przekazu, a zrozumiesz, że to potężna dawka informacji, bezcenna.

rozszyfruj energię, przyjmij odczucia jej przekazu, a zrozumiesz, że to potężna dawka informacji, bezcenna.

Wsadź oba palce do kontaktu, powinno pomóc.

Sittek

Dostrzegam, że dysponujesz dziś sporą ilością wolnego czasu.

Postaraj się zagospodarować go dla dobra społeczności z której pochodzisz i dla której powinieneś służyć w najlepszej wierze.

Grzegorz7

CONTR-VECTOR system kontroli pola magnetycznego w przewodniku, już tylko tym rozwiązaniem sprowadziłbym adwersarzy na Ziemię.

Ale przecież jesteśmy na forum dyskusyjnym, gdzie piszemy na temat swojego hobby, czyż nie prawda?

Hehehe

Dokładnie.

A co do elaboratów 747.

Poczytałeś o gęstych kremówkach? Tfu, kremowych sieciówkach. Tam to dopiero są brednie. I co? Nie przeszkadzają ci?

Tu to nawet stroju pomiędzy A=440 a 432 Hz nie słychać (wątek na Bocznicy), ale w kablach coś ludziom przeszkadza; znaczy coś gra…

Dostrzegam, że dysponujesz dziś sporą ilością wolnego czasu.

Obawiam się że od wielu miesięcy nic nie dostrzegasz. Masz natręctwa i przycisnęło cię wieko które nie pozwala wyjść do żadnej społeczności. Gdyby temat był choć trochę interesujący to porozmawialibyśmy o nim, a tak? Trzeba najpierw odsiać te infantylne fotki i dla zabicia czasu ( bo trochę mam) gadać o tobie i twoich problemach natury klinicznej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.