Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wiemy, że w formie żartu. I też w takowej odpowiadamy.

Poza tym prześledź jego wpisy, tam już nie ma nic do śmiania... tylko...trzy...kropki... dla...nie...trybów...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale pytasz czy zagra ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Chodzi mi o parametry techniczne i czy w tym przedziale cenowym rzeczywiście nie ma nic lepszego .

Jedź, posłuchaj:-)

Albo kup z możliwością zwrotu jak Ci nie podejdzie.

Ciężko powiedzieć co jest sprzedawane. Zapytaj Darkula on powinien wiedzieć co to jest.

Chodzi mi o parametry techniczne i czy w tym przedziale cenowym rzeczywiście nie ma nic lepszego .

czy po przeczytaniu 17 stron tego wątku masz ochotę na taką "zabawę" ??

----------------------------------------------------

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

http://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/07/123127.php

Czy ktoś może się wypowiedzieć o tym wzmacniaczu ?

Ciekawe, ile kosztował nowy. I czy jest paragon/gwarancja?

Acha i pytanie do HQ150:

Jaki ostatecznie jest ostateczny termin ostatecznej dostawy zamówionego zestawu firmy Zagra?

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Ten wzmak nie ma konkurencji do 30,000PLN. Miażdzy, rozjeżdza, zjada na śniadanie wszystko poniżej tej kwoty.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Jest możliwość upgrade. Po taniości. Trzeba kupić u mnie naklejkę z logo lemura za tysiaka i nakleić na przedniej ściance. Wtedy wzmak walcuje inne za 40-50tys.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jaki ostatecznie jest ostateczny termin ostatecznej dostawy zamówionego zestawu firmy Zagra?

+

0

Nie wiem. Elektronika z pre gotowa. Dzisiaj Pan Darek zabudowuje druk z końcówki.

Od jutra obudowy. Czwartek, piątek powinno być gotowe.

Nie wiem

I trzeba było tak od razu! Nie było by tych śmichów-chichów przez pare stron:))

I było darkulu pisać o fajdaniu? Chociaż w ostatnim zdaniu napisałeś, że wiesz jak będzie...

Napisano 14.01.2013 - 21:23

>Rochu

Tobie TEŻ : )))))))

Mój wulgaryzm ( sprowokowany ) to ledwo fraszka przy twojej ignorancji !

Każdy najlepszy klub ma fanów i anty fanów i dobrze.

Co by było gdyby wszystko było cacy.

Najfajniej jak zakamuflowani dystrybutorzy lub wykidajła się aktywują , super.

No jak HQ150 będzie miał te klocki 22 drugiego to się kilku sfajda : ))))

No ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca : )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jakby były jakieś możliwości odsłuchu tego cudeńska w okolicach Poznania to zgłaszam swój akces:)

Edytowane przez jarex

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Niedaleko Poznania można posłuchać phono pre od Kuleszy.

Nie mam osłuchania w pre, więc mógłbym być bezkrytyczny czasem:)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

http://tablica.pl/oferta/dac-zagra-audio-ID1LQan.html#1378564483;r:;s:

Dlaczego nigdzie nie mogę znależć opinii . Jest dział poświęcony temu "malarzowi" ,ale nikt nie wypowiada się o tym przedmiocie . Jak wypada w porównaniu z rDAC-iem i Musical Fidelity M1 ?

Gość vasa

(Konto usunięte)

Nie mam osłuchania w pre, więc mógłbym być bezkrytyczny czasem:)

Nie ma sprawy, propozycja wycofana.

Tylko nie rozumiem tego osłuchania?

Masz jakiś preamp, znasz dźwięk systemu, wpinasz inny pre i słuchasz czy i co się zmieniło.

Po pięciu płytach wracasz do poprzedniego i powinieneś móc wyciągnąć wnioski.

Nie rozumiem dlaczego wg Ciebie phono nie podlega tym zasadom?

Nie ma sprawy, propozycja wycofana.

Tylko nie rozumiem tego osłuchania?

Masz jakiś preamp, znasz dźwięk systemu, wpinasz inny pre i słuchasz czy i co się zmieniło.

Po pięciu płytach wracasz do poprzedniego i powinieneś móc wyciągnąć wnioski.

Nie rozumiem dlaczego wg Ciebie phono nie podlega tym zasadom?

Powiem tak : co nagle to po diable

Aby cos ocenic trzeba mieć punkt odniesienia, którego ja nie posiadam

Wpinając i wypinając to można na szybko stwierdzic, że cos gra inaczej, ale żeby być pewnym, że cos obiektywnie gra dobrze to jednak trzeba troszkę czasu, czyż nie?

Korzystając z ulotnych być może chwil odbanowania mnie w tym temacie, chciałbym z tego jakże zacnego miejsca wszystkich serdecznie przeprosić. Skruszony jak kruszonka na drożdżówce chciałbym zapytać : jest jakiś nowy termin?

p.s. jakbym się nie odzywał to znowu dostałem bana:)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jest. Przyszły piątek.

Elektronika do pre gotowa, podobnie do końcówek mocy. Teraz obudowy.

Stolarz już ma drewno poklejone, teraz obróbka i montaż.

Skrzynki zrobił z grubszych elementów. Ścianka będzie miała minimum 4cm.

Przednia decha będzie odkręcana. To dobrze bo chyba sztuka bedzie coś koło 80kg ważyła.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

HQ15. Czyli elektronikę masz, a stolarz zrobi obudowy. Oby Ci to zagrało, szczerze, bo jak nie zagra...to juz tych klocków nikomu nie sprzedasz...

Mam tego świadomość. Ryzyko jest.

A nawet jeśli nie zagra i tak się o tym nie dowiesz :(

A skąd niby Ty wiesz czy o tym napiszę czy nie?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.