Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Dostałem wczoraj zdjęcią nowej obudowy pre przed malowaniem. Wygląda lepiej niż ta moja obecna. Tylko kiedy to wreszcie będzie poskładane do kupy.

Tym bardziej że teraz długi weekend to i pewnie z malowaniem kiepsko. Ale Darkul wczoraj napisał mi, że ta sytuacji też go mierzi i chcąc mi to jakoś wynagrodzić, zrobi mi końcówkę siedmiokanałową do kina domowego GRATIS. Wszystko fajnie, tylko tym tempem, to raczej nasze wnuki będą jeszcze kończyły ten deal.

A ja bym wreszcie chciał usłyszeć na co czekam.

Zdaje się HQ, że wyznaczyłeś wcześniej jakiś ostateczny termin Darkulowi, który chyba minął. Podejmujesz kroki związane z odzyskaniem pieniędzy, o których wcześniej pisałeś czy ciągniesz to dalej ?

Nad tym co on pisze to już nie wiadomo czy się śmieć czy płakać, nie zrobił jeszcze jednego, a obiecuje następne.

Dostałem wczoraj zdjęcią nowej obudowy pre przed malowaniem. Wygląda lepiej niż ta moja obecna. Tylko kiedy to wreszcie będzie poskładane do kupy.

Tym bardziej że teraz długi weekend to i pewnie z malowaniem kiepsko. Ale Darkul wczoraj napisał mi, że ta sytuacji też go mierzi i chcąc mi to jakoś wynagrodzić, zrobi mi końcówkę siedmiokanałową do kina domowego GRATIS. Wszystko fajnie, tylko tym tempem, to raczej nasze wnuki będą jeszcze kończyły ten deal.

A ja bym wreszcie chciał usłyszeć na co czekam.

Może wrzucisz te zdjęcia albo konstruktor zastrzegł sobie prawa autorskie?

Ale Darkul wczoraj napisał mi, że ta sytuacji też go mierzi i chcąc mi to jakoś wynagrodzić, zrobi mi końcówkę siedmiokanałową do kina domowego GRATIS.

facet żałuje paru złotych więcej na wysyłkę kurierską zamiast wysyłki pocztowej, ma Ci zrobić gratis jakąś końcówkę??? dobre

Wialo tu nuda ostatnia a jednak pan Darek zablysnal ponownie lol :))

Wielorazowy Titanic, tonie i wraca ;)

facet żałuje paru złotych więcej na wysyłkę kurierską zamiast wysyłki pocztowej, ma Ci zrobić gratis jakąś końcówkę??? dobre

Damjan czy nadal jesteś takim 100% optymistą, że HQ wcześniej czy później to jednak dostanie ten sprzęt ? Sprzęt zgodny z pierwotnymi założeniami ?

Ale Darkul wczoraj napisał mi, że ta sytuacji też go mierzi i chcąc mi to jakoś wynagrodzić, zrobi mi końcówkę siedmiokanałową do kina domowego GRATIS

Czyżby Darkul w końcu poszedł po rozum do głowy i stwierdził że projekt dla HQ jest niewykonalny?. Coś mi się tak zdaje, że skończy się na siedmiokanałowej końcówce mocy.

W październiku dorzuci jeszcze toster i automat do bramy.

A że się nie wyrobi to na Wielkanoc zaproponuje renifera z lampek choinkowych przed dom.

Chcesz mi popsuć laptop?

Przez Ciebie oplułem kawą ekran! :)))

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Czyżby Darkul w końcu poszedł po rozum do głowy i stwierdził że projekt dla HQ jest niewykonalny?. Coś mi się tak zdaje, że skończy się na siedmiokanałowej końcówce mocy.

No ale to ma być extras, oprócz tego co ma zrobić, czyli 8 kanałowej, aktywnej elektroniki do napędzenia pasywnych kolumn stereo.

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />Coś mi się tak zdaje, że skończy się na siedmiokanałowej końcówce mocy. <br />

Słuchy chodzą że końcówka ma być dziesięcio kanałowa,ile przykazań.

Gotowa do wysyłki ponoć będzie w środę!

Napisano dziś, 09:35

Zdaje się HQ, że wyznaczyłeś wcześniej jakiś ostateczny termin Darkulowi, który chyba minął. Podejmujesz kroki związane z odzyskaniem pieniędzy, o których wcześniej pisałeś czy ciągniesz to dalej ?

Pamiętam. HQ gdzieś pod koniec marca pisał, że "albo dostaje sprzęt teraz albo....."

To jak kolego HQ???

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Zdaje się HQ, że wyznaczyłeś wcześniej jakiś ostateczny termin Darkulowi, który chyba minął.

Minął niejednokrotnie niestety.

Może wrzucisz te zdjęcia albo konstruktor zastrzegł sobie prawa autorskie?

Nie swoich zdjęć nie rozpowszechniam. jak dostanę klocki to zrobię swoje zdjęcia i je zapodam.

Pamiętam. HQ gdzieś pod koniec marca pisał, że "albo dostaje sprzęt teraz albo....."

To jak kolego HQ???

No i dostałem. Tylko niestety z wadą i ze słabą obudową.

No ale to ma być extras, oprócz tego co ma zrobić, czyli 8 kanałowej, aktywnej elektroniki do napędzenia pasywnych kolumn stereo.

8-kanałowe pre zgubi poczta/kurier/ porwie UFO/zginie w lakierni itd itp. Zostanie mu 7-kanałowa końcówka a jak się Darkul postara to zagra na tyle dobrze że się HQ odczepi.

Gotowa do wysyłki ponoć będzie w środę!

W którąś na pewno. :)

Wątek żyje nadal :)

A Darkul w tym tempie to pewnie naobiecuje wkrótce HQ końcówkę 500 kanałową gratis, tak po cztery od łebka dla zasilenia całego osiedla. Toć to jeden wielki kanał...

HQ, w tym wątku prócz prześmiewczych wpisów nic ciekawego się nie pojawi, jak nie ukręcisz hydrze łba. Jak na dłoni masz, że ktoś robi z Ciebie idiotę. Lata świetlne miną, a Ty nadal będziesz w wątku dodawał wpisy o kolejnych kanałach, umowach, reklamacjach i wysyłkach, światełkach w tunelu. Ręka w górę ten, kto jeszcze wierzy tutaj w coś...?

P.S.

Osobiście żywię jeszcze nadzieję, że pan Konstruktor wziął sobie do serca Twoje żale i z racji długiego weekendu weźmie się w garść i wygospodaruje sobie czas na skończenie swego dzieła. Chociażby w ilości umówionych kanałów bez zbędnych ceregieli. I tym sposobem będę mógł pokajać się pod tym, co napisałem. A chętnie to uczynię.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Minął długi weekend. Wczoraj miałem otrzymać zdjęcia pomalowanych wreszcie obudów a dzisiaj do południa Darkul miał mi wreszcie wysłać elektronikę.

Niestety wczoraj żadne zdjęcia nie dotarły.

Sezon urlopowy tuż tuż, Megakonstruktor ewentualnie podeśle ci fotki z Malediwów.Dziś jest wtorek,a wysyła w Środę-może do piątku będzie.Ale nie licz na to.

No i bym zapomniał; Megakonstruktor pisze dziś maturę,no i jutro też....

Edytowane przez Nikonman

I myślisz że HQ umrze ze starości czekając na siedemdziesięcio-kanałowy wzmacniacz?

Konstruktor mówił ,że warto czekać i ,że dźwięk sam się obroni. A wtedy w wieku lat 70 dziesiat nasz kolega forumowy HQ150 będzie słyszał max do 12khz i na jedno ucho,więc na pewno dźwięk się sam obroni...;-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.