Skocz do zawartości
IGNORED

JAKI KABELEK Z BUDŻETOWEJ PÓŁKI

mr3po4

Rekomendowane odpowiedzi

witam

wszystkich mam mały kłopot z wybraniu kabelka z niskiej półki, potrzebuje 3m kabelka i zastanawiam się na Gotham-em gac-2 i klotz-em ac 110 do połączenia rca. generalnie mam kabelek klotza ac 110 ale nie mogę go porównać żadnym innym a słyszałem wiele na niekorzyść jego . znalazłem jeszcze taki jak: Conducfil Speakfil 8896, Sommer Cable Session panowie doradźcie który wybrać z takiej półki aby w miarę był przyzwoity.

pozdrawiam.

mam stare kolumny JAMO SC6000

i czasowy zestaw kina domowego yamaha

i potrzebuje interkonekt i tak liczyłem ze koszt zrobienia mnie wyniesie ok170 zl i nie wiem czy nie kupić jakiegoś profigolda albo cuś widzialem qed-a za 150 ale 1m ;/ niechcem za bardzo kasy wydawać na kabelek wystarczy mi taki przyzwoity

kup sobie wtyki Neutrik NYS373 i jakiś dobry mikrofonowy np. cordial CMK 250 to przyzwoity kabelek izolacja żył jest z polietylenu, ekran łączysz od strony źródła, lutować najlepiej stopem eutektycznym sn63pb37, będzie lepiej niż sklepowy szajs za te 150

Gość wpszoniak

(Konto usunięte)

doradzę Ci- http://allegro.pl/ixos-6007-kabel-dla-wymagajacych-i2878951878.html

to bardzo rzetelny kabel głosnikowy za bardzo małe pieniądze... Nieprzyzwoicie małe pieniądze!!!

A tu interkonekt do tegoż w/w kabla w cenie 149zł- http://allegro.pl/ixos-xha-305-2-rca-2-rca-1m-wwa-centrum-i2903036685.html

Zaznaczam, że z branżą audio nie mam nic wspólnego (poza tym, że czasami sam jestem klientem) ani firmą Ixos (używam od lat wielu niegdyś najwyższego modelu interkonektu Ixos Studio 100... nie zamienię go na żaden inny, choć w między czasie wymieniłem pozostałe inne kable w systemie)

Jesli chodzi o koble głośnikowe to najlepiej jest pominąć wtyki! Czyli taniej a lepiej...

Przepraszam- źle zrozumiałem problem, wiec wycofuję radę.

Fajny kabelek za niewielkie pieniądze to Jantzen głosnikowy- plecionka( bywa na Allegro)

Ups ja też źle doczytałem, pewnie te 3 metry tak namieszały, pomyślałem o głosnikowym, sorry.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Poszperaj w ofercie Belkina, ma długie RCA, w swojej ofercie.Przyzwoite, i nie drogie.

Ja mam 2m RCA Belkin Silver Series, ale dłuższe też są.Pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.