Skocz do zawartości
IGNORED

CISZA! Brak kasy ? czy lud zmądrzał?

ricon

Rekomendowane odpowiedzi

Cisza jak na przedpółnocną porę Sylwestra.

Czyżby kryzys dotknał branże Pana Tadzia co ma najlepsze fajerwerki )jak niesie reklama na drodze do Grodziska Maz.)A może ekonomia wzięła górę nad pirotechniką

Hopie big dżambo jak co roku mnie nie zawiodło :) jest pierdolnięcie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Cisza jak na przedpółnocną porę Sylwestra.

Czyżby kryzys dotknał branże Pana Tadzia co ma najlepsze fajerwerki )jak niesie reklama na drodze do Grodziska Maz.)A może ekonomia wzięła górę nad pirotechniką

Wczoraj jak palilem peta na balkonie to w bloku obok moze swiatlo sie palilo w 4 mieszkaniach przed polnocą.

?👈

jak to cisza przecież jest nowa świecka tradycja i napierdzielają chińskimi rechotkami gdzie popadnie już 2 dni wcześniej bo ciśnienie rośnie, sztuczne ognie po pijaku bez kontroli blisko samochodów to jest to co lubimy najbardziej i butelki latające z okien kiedyś obok mojego auta wylądowała , z 10lat temu byłem na sylwku z krynicy morskiej na rynku - tam się działo! petardy grube jak marchewki w tłum wrzucali ! to się nazywa fun!!!

Focal + Naim

Idąc i wracając do domu z krakowskiego rynku, pomiędzy kamienicami i osiedlami raczej nie słyszałem (no może poza kilkoma wyjątkami na w miarę długiej pieszej trasie) aby ktoś puszczał muzykę z jakiś większych kolumn podłączonych do mocnych wzmaków a sądząc po ledwo dobiegającej głośności muzyki i brzmieniu większość słuchała raczej na jakiś ''jamnikach'' i podkręconych miniwieżach a i to tylko w dość nielicznych mieszkaniach. No a kilkanaście lat temu to był wręcz zalew buchającej zewsząd potężnymi basami muzyki he he.

... w bloku obok moze swiatlo sie palilo w 4 mieszkaniach przed polnocą.

Miałem podobne obserwacje.

Trochę po północy zdecydowanie zmniejszyłem poziom głośności ;). Miałem wrażenie, że zakłócam sen sąsiadom...

Gdzie są świętujący?

- Na placach miast...?

- Wyjechali z kraju...?

- Jest coraz bardziej bidnie...?

Ale aby oddać prawdę. Mniej wokół mnie było huków, więcej za to widowiskowych wysokich światełek na niebie.

Idą widać zmiany...

U mnie wczoraj kanonada od godz 20:00 do 1:00

Dzisiaj zaraz gdy się ściemniło powtórka z rozrywki.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Też zwróciłem uwagę na ten nietypowy spokój. O 00.20 wyszedlem odpalic petardy obiecane córce i jak skończyłem to na spokojnie sobie fajkę zapalilem. Osiedle, bloki dookoła, Sylwester tuż po północy, a tu cisza. Nie słychać krzyków, muzyka po cichutku i to może w dwóch mieszkaniach, brak zawianych ekip, dziwnie jakoś. Prawie jak w zwykłą sobotę.

Zresztą wogóle było sporo mniej wystrzałów, niż zazwyczaj.

Myślę, że to przez ten optymizm w społeczeństwie, to poczucie pewności jutra, nadmiar kasy, zadowolenie z ekipy rządzącej i wiara w ich obietnice ;)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Też się zastanawiam i niepokoję , co będzie dalej , jaki będzie 2013 rok dla Polski i Polaków ? Niepewność jutra działa deprymująco , natomiast decyzje rządu odbierają resztki nadziei na sensowniejsze jutro . Myślę , że dla większości Polaków obecna "demokracja" przyniosła rozczarowanie i z perspektywy przeciętnego pracobiorcy niewiele się zmieniło na in plus od chwili upadku komuny .

Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.