Skocz do zawartości
IGNORED

Miłość A.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

:)) no już mogłeś iść na kompromis i na noc te kolumny pod ścianę przesuwać. Ja tam bym rozważył przynajmniej tą opcję, a nie od razu gonił kobietę z domu... ;)

Powrót po dłuższej przerwie...

Nie, no co Ty...

Została na 3 lata:)

Ale kolumn nie przesunąłem.Wyobrażasz sobie AP ustawiać codziennie?

Musiała się pogodzić.

Po za tym wiesz jak to jest - ustąpisz w sprawie kolumn, to za miesiąc powie, ze mam ścianę przesunąć:)

Nawiasem, to ciekawi mnie powód dla którego rydz założył wątek?

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Zalozyl po to by spytac o wyrafinowane zwiazki a tu prosze wysyp idiotycznych wpisow o zakupach ....

O muzyce i dzwieku tez macie pewnie takie wlasnie wyrafinowane i subtelne wyobrazenie.

Przerwałem stanowczo i powiedziałem, ze w moim domu nie będzie żadnych warunków!

Jak zaczniemy je sobie stawiać, to już możemy sobie dać spokój.

A wspólna rozmowa przy lampce wina i pójście na kompromis ...

Widzę że kolega romekjagoda mnie przebiegł :(

Pozd.

Nie, no co Ty...

Została na 3 lata:)

Jednak się sprawdza powiedzenie

-że z kobietom żle ,ale bez nich jeszcze gorzej :))

Pozdrawiam

Tomasz

Zalozyl po to by spytac o wyrafinowane zwiazki a tu prosze wysyp idiotycznych wpisow o zakupach ....

Zatem, słuchamy wykładu o wyrafinowanych związkach, ale pamiętaj - mają nam szczeny opaść!

Słuchamy...

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Lepiej zeby Ci ta klapa fortepianu z avatra przytrzasnela paluchy.

Chyba ze sie myle i gospodarzowi tematu odpowiadaja takie wpisy ,to przepraszam , zeby jeszcze mam wlasne i nie musze ich szukac na dywanie.

A ładny on chociaż,wart przychylenia się))

Jak to w końcu jest?Lecimy na urodę czy na mądrość?:)

Pisze, ze wie jak kable połączyć i grzebie w ogrodzie:)

ale pod kieckę mu nie zaglądałem.

Lepiej zeby Ci ta klapa fortepianu z avatra przytrzasnela paluchy.

Chyba ze sie myle i gospodarzowi tematu odpowiadaja takie wpisy ,to przepraszam , zeby jeszcze mam wlasne i nie musze ich szukac na dywanie.

A ty co Adwokatem rydza jesteś?

Ty mi nie chrzań o klawiaturze i dywanie.

Dawaj tu swoje wyrafinowane wypociny, a jak nie masz, to poszukaj się w innych wątkach.

O ile poznałem rydza, to chłop ma więcej taktu, więc jak będzie miał zastrzeżenia, to wysłowi się, ale na zgoła innym, wyższym poziomie.

• 1 miesiąc później...

Miłość trwa pół roku , udowodnione naukowo , po tym czasie mózg przestaje produkować ten naturalny " narkotyk " .

Jeżeli tak wyglądasz , jak na tym zdjęciu (awatar ) , to i tak dobrze , że trwa to chociaż pół roku .

(oczywiście , to żart , proszę się nie pieklić )

Piotr

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Jeżeli tak wyglądasz , jak na tym zdjęciu (awatar ) , to i tak dobrze , że trwa to chociaż pół roku .

(oczywiście , to żart , proszę się nie pieklić )

Przyganiał kocioł garnkowi :)

jesli chcecie zmierzyc swoja milosc do kobiety porownajcie ja do milosci do dzieci i wnukow pozbawiajac elementu pożadania.Wtedy zrozumiecie czy to to.

Nie myślałem ,że kiedyś to napiszę ,ale to jedna sensowna wypowiedz z nielicznych jaką napisałeś .

A jak spędzacie karnawał z swoją ukochaną ?

Pozdrawiam

Tomasz

nie myslalem ze kiedys cos napiszesz sensownego..ale udalo ci sie.

Dziękuje:) ,że się podobało .

Szkoda tylko , że nie wiemy , czy jesteś garnkiem czy kotłem ( i bez urazy )

Nie tłumacz się!... wal co myślisz i nie przepraszaj ....,to i tak tu nie ma sensu .

Pozdrawiam

Tomasz

Dziękuje:) ,że się podobało .

Nie tłumacz się!... wal co myślisz i nie przepraszaj ....,to i tak tu nie ma sensu .

photo-thumb-35801.jpeg?_r=1359926930

Jeżeli tak wyglądasz , jak na tym zdjęciu (awatar ) , to i tak dobrze , że trwa to chociaż pół roku . (oczywiście , to żart , proszę się nie pieklić )

Moje słowa odnosiły się do awatara pana Czestera , po prostu chciałem się pośmiać , natomiast na poważnie ani pana , panie Tomaszu E ani pana Czestera nie nie chciałem obrazić , to nie leży w mojej naturze , z poważaniem , Piotrek

Piotr

Nie ważny jest wygląd ale wnętrze!I jak mówi jeden facet z filmu "Wszystkie odloty Chenney'a" dużo czasu,który należy kobiecie poświęcić.

Podobnie jak wy , nie mam monopolu na wiedzę i rację , nadto wszyscy budujemy (uczymy się ) na tym , czego przed nami nauczyli się inni i dlatego uważam , że powinniśmy wymieniać się poglądami , to nas wzbogaca i nie tylko intelektualnie ale przede wszystkim szanujmy się i nie ubliżajmy sobie nawzajem , nie ukrywam , iż jest to trudne , ponieważ są na tym forum osoby , które uwielbiają zwady , pozdrawiam serdecznie .

Nie ważny jest wygląd ale wnętrze!I

Nie twierdzę , że nie masz racji , gdyż uważam podobnie ale życie pokazuje , iż jest to tylko wyświechtany komunał , większość kocha piękne kobiety a nie ich mądrość przyobleczoną w brzydką powłokę .

Tak samo , ja się mówi , że żadna praca nie hańbi ale rzadko kiedy pani dyrektor pierwsza się skłoni sprzątaczce lub pan doktor salowej a przecież wszyscy oni , jak sr**ą to śmierdzi .

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.