Skocz do zawartości
IGNORED

Przekaż swój 1% podatku.

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

Temat z zeszlego roku nie działa więc założę nowy.

Jeżeli nie masz komu przekazać swego 1% podatku to Pawałek chętnie go przyjmie. Nie oddawaj go państwu, pamiętaj że przekazując swój 1% nic nie tracisz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z góry dziękujemy ludziom, którzy zdecydują się pomóc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?👈

https://www.audiostereo.pl/topic/100065-przeka%C5%BC-sw%C3%B3j-1-podatku/

Zawsze zostawiam to w rękach państwa!

typowe pisz na berdyczow a ja zajmuje sie dalej swoim kuflem z piwem.

zreszta idiota nawet nie wie ze tego 1% panstwo nie chce.

generalnie lewica tak ma.Milosierna jest.

Ja przekazuję zawsze ten % jakiejś fundacji - może to nie dużo, ale kilka stówek im wpadnie.

Jeśli jest możliwość to uważam, że trzeba, chętnych są setki (fundacji, stowarzyszeń) Zapewne część z lich to lipa, ale zawsze można coś wybrać - coś co jest nam bliskie.

Natomiast niekorzystanie z tej opcji, bądź to z lenistwa, bądź z powodu "szczególnych cech własnego charakteru" - nie będę komentował.

Dlatego podpisuję się pod apelem Kolegi Rafała. przekazujcie ten 1%. A jeśli nie macie sprecyzowane komu to macie namiar na to dziecko powyżej. I jak mniemam swojakowi pomagacie !!!

Ja przekazuję zawsze ten % jakiejś fundacji - może to nie dużo, ale kilka stówek im wpadnie.

To chyba masz niezly dochod roczny, bo zeby kilka stowek wpadlo to trzeba chyba z 500tys rocznie zarabiac i wiecej :)

W tamtym roku, ktos odpisal nam 1% w w kwocie chyba kolo 3tys zl. Nie mam pojecia kto.

Moze wszyscy tego nie wiedzą, ale z tego 1% pieniądze nigdy nie są dawane nikomu do ręki. Mozna je tylko przeznaczyc np na rehabilitacje czy jakies turnusy. Ew. w przyszlosci np na komputer w ramach edukacji dziecka. Część osob pewnie myśli ze ludzie biorą sobie tą gotówkę do łapy i wydająna co chcą.

?👈

To chyba masz niezly dochod roczny, bo zeby kilka stowek wpadlo to trzeba chyba z 500tys rocznie zarabiac i wiecej :)

Dlaczego tak myślisz że trzeba mieć takie dochody ?

Ja pracuje w Czeskiej Republice i mam niezły zwrot podatku co rok ,a nie zarabiam rocznie 500tyś..

Poniżej zaznaczyłem mój zwrot podatku ,i przelicz to na złotówki .

Pozdrawiam

Tomasz

Swój jeden procent przekazuję na schronisko dla zwierząt. Ludzmi powinno zająć się Państwo, na to płacę podatki. Niestety Państwo przepierdala sporą ich część ale skoro zmanipulowani debile wolą zajmować się Smoleńskiem niż finansami to w najbliższym czasie nic się w tym temacie nie zmieni.

Jestem Europejczykiem.

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Swój jeden procent przekazuję na schronisko dla zwierząt. Ludzmi powinno zająć się Państwo, na to płacę podatki. Niestety Państwo przepierdala sporą ich część ale skoro zmanipulowani debile wolą zajmować się Smoleńskiem niż finansami to w najbliższym czasie nic się w tym temacie nie zmieni.

Tak socjalizm zmienia mentalność.

Na schronisko tez mozna. Moja kobieta prowadzi takie.

?👈

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

to podajcie mi proszę link do programu który nie ma wbitego na stałe jakiegoś KRS, ten z gov.pl też ma

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.