Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

wiatrak

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

• TAK!!!!!!
      17
    • Nie.
      45
  2. 2. Czy wiadomy wątek założony przez kol. 747 powinien zostać "podpięty"?

• TAK, OCZYWIŚCIE!!!!
      24
    • Nie.
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku(nastu?) miesięcy nie ma już banowania przez założycieli wątków na Bocznicy. Napisz do moderacji niech cię odblokują.

Nie zależy mi.

747 niech się wzbudza tą kozą.

Pisałem tam tylko dla zgrywu,

Ale dzięki za poradę.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Napisz do moderacj

Ja napisałem do moderacji że user wypisuje mi w temacie nieczytelne wpisy, do tego w sposób uciążliwy i o negatywnych treściach.

Obrazi się za tą kozę:

Zakładajcie sobie tematy i je prowadźcie, ja posiadam tylko jeden i mam prawo utrzymywać w nim porządek.

Kochani.

Ten wątek jest częścią dyskusyjną konkretnej ankiety. Ankieta została przeprowadzona i dalsze istnienie tego wątku uważam za zbędne i jako dublującego istniejący wątek o Hyunie - czy jak jej tam.. niezgodny z regulaminem Forum.

Pożegnajcie się kulturalnie, bo zostanie on zamknięty.

747

Poproś vlado o odbanowanie zbanowanych w głównym watku.

I podziękuj za za przywrócenie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

6 lat piszę na forum raczej codziennie, nie zasłużyłem na skreślenia, nie za interpretację sformułowania retorycznego.

Piszący wtedy inni Koledzy, natychmiast to wychwycili,przypomnę, co jest do odczytania.

vlado

Vlado napisał, że zawsze mnie bronił, jestem więc mu wdzięczny że udało się i tym razem.

Zasłużyłeś. Przekroczyłeś cienką czerwoną linię.

Podziekuj więc publicznie wszystkim którzy walczyli o przywrócenie cię na forum. Zrób to dla Huyny.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Sam w to nie wierzysz, ani nie zasłużyłem na skreślenie, ani na siedem banów pod rząd.

Masz a raczej nie masz charakteru, stąd Twoje poglądy, nie są ani uczciwe ani rzeczowe, nigdy nie były i nigdy już nie będą.

To nie Twoja wina, taki się urodziłeś, świat jest różnorodny, obejmuje więc i takie postaci, jakoś trzeba żyć, każdy z nas z takimi cechami jakimi zostaliśmy obdarowani przez Stwórcę, na przestrzeni życia, najczęściej inni o nich nas informują, często w niezbyt przyjemny sposób..

Zasłużyłeś

To opinia, przeważały odmienne, tuż po zdarzeniu, na gorąco, a takie są najtrafniejsze.

Kochani.

Ten wątek jest częścią dyskusyjną konkretnej ankiety. Ankieta została przeprowadzona i dalsze istnienie tego wątku uważam za zbędne i jako dublującego istniejący wątek o Hyunie - czy jak jej tam.. niezgodny z regulaminem Forum.

Pożegnajcie się kulturalnie, bo zostanie on zamknięty.

Że what?

Żegnam!

4minute-kim-hyuna-ceci-magazine-september-2015-photoshoot-fashion.png

....

4minute-kim-hyuna-ceci-magazine-september-2015-photoshoot-fashion.png

........

1325423_original.jpg

................

P0126-4minute-kim-font-b-hyuna-b-font-kim-hena-Sexy-Asian-Girl-font-b-POSTER.jpg

................................

Hyuna__332.jpg

................................................................................................................................

hyuna-kim-3910-1920x1080.jpg

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Nie bądź śmieszny, przecież możesz sobie wrócić w tamto miejsce i poczytać, daj już spokój z tą swoją manierą dyrygowania innymi co mają robić jak się zachować, według mnie to ukryta agresja sąsiadująca o miedzę tylko z wrogością..

Argumentacja, że niby nie szanuję "nikogo" na forum użyta jako interpretacja nie ma potwierdzenia w ani jednym fakcie

Czyżby mój nowy awatar tak na ciebie działał?

A ja tak o ciebie walczyłem...

Pół nocy rok temu szukałem zaginionych treści na temat prądu elektrycznego, żeby odpowiedzieć na pytanie moderatora Paltona, poszedłem spać o piątej nad ranem, tekst odnalazłem wkleiłem i zyskał uznanie jako potwierdzający moje sugestie, to jest również do odczytania, w temacie, "czy istnieje polski hi end".

Nie ma już moderatora paltona. Jest użytkownik palton.

tak o ciebie walczyłem..

Walczyło o mnie wiele osób, Wiatrak, inni, Ty również, nigdy Wam się nie zdołam odwdzięczyć, mam nadzieję, że pomógł też vlado, jak dowiem się że był po mojej stronie to również będę i jemu wdzięczny.

Nie ma już moderatora paltona

Ciekawe, szkoda, Palton zablokował mnie w polityce, ciekawy człowiek, zbanował mnie po napisaniu tam jakiś 7-8 tys postów, a następnie chciał się ze mną spotkać prywatnie..

Oczywiście, że był po twojej stronie. Jak inaczej jako moderator mógłby zwrócić cię naszej społeczności?

Że what

Jest o jedną Hyunę za dużo.

był po twojej stronie

To już teraz nic nie rozumiem, kto w końcu mnie przekreślił ???

Wiesz jakie to uczucie, po sześciu latach pisania jakieś 11-12 ty wpisów, zostać tak potraktowany, jak nikomu niepotrzebny, tylu prywatnie do mnie wypisywało cwaniaczków z hi end, jeden nawet miał taką modę, robił to przez jakiś czas, nie za długi ale i nie taki krótki, żeby następnie zaznaczyć polubienie bym na stałe został zbanowany, wiesz kto to ?

WIESZ JAKIE TO UCZUCIE COŚ TAKIEGO ZOBACZYĆ NA PANELU FOX ?

W sumie może i masz rację z tymi podziękowaniami dla moderatora Vlado, bez tego skreślenia wielu rzeczy bym się nie dowiedział o sobie..

Dziękuję Vlado.

Nie napiszę, ze wiem ale współczuję.

Powiedz tylko który to...

Masz go w saloniku na co dzień, gra tam pierwsze skrzypce, tak się domyślam, raczej się nie mylę..

Ostatni do mnie prywatny list Śp Starego Audiofila dotyczył jego osoby, abym mu nie odpowiadał, gdyż to nie ma sensu, ZOBACZ NA CZYM POLEGA WIELKOŚĆ STAREGO, nie ma go już wśród nas, a ciągle aktualne i trafne 100% się okazują Jego sądy.

Nie mogę do dziś pogodzić się z tym co nam zrobił Stary..to jest poważna rzecz, to że go nie ma, mógł żyć, zabijał śmiechem takich gostków jak ten o którym myślimy teraz razem.

Nigdy się nie poznaliśmy mimo,że na początku naszej znajomości forumowej były takie plany ale czasami gawędziliśmy na PW mimo , ze wiedział o moim kablosceptycyzmie, ze tak to eufemistycznie ujmę. Cwaniaków wyczuwał na kilometr. To święta prawda.

Ja rozumiałem się z Starym bez słów, potrzebował jednego mojego wpisu, natychmiast jak zarejestrowałem się na forum, aby na PW poznać się virtualnie.

Czekałem na Niego na AudioShow 2010 lecz nie doszło do spotkania, gdyż musiałem już odjeżdżać, miałem wtedy w ręku niezwykle zaawansowany produkt, własnej konstrukcji, gdyby Stary go zobaczył..no, to byłoby interesujące..moja pozycja na forum musiałaby być inna..

Miałem w planie spotkanie z nim w tym roku, gdyż kończę jeszcze bardziej zaawansowaną rzecz, byłby pierwszym człowiekiem , który przekonałby się w rzeczywistości kim jest naprawdę 747.

Nie bądź śmieszny, przecież możesz sobie wrócić w tamto miejsce i poczytać, daj już spokój z tą swoją manierą dyrygowania innymi co mają robić jak się zachować, według mnie to ukryta agresja sąsiadująca o miedzę tylko z wrogością..Argumentacja, że niby nie szanuję "nikogo" na forum użyta jako interpretacja nie ma potwierdzenia w ani jednym fakcie
To poza. Od jakiegoś czasu taką przyjął.

Miałem w planie spotkanie z nim w tym roku, gdyż kończę jeszcze bardziej zaawansowaną rzecz, byłby pierwszym człowiekiem , który przekonałby się w rzeczywistości kim jest naprawdę 747.

14f4bf560e8a3d0168377bcbb2ae73f1.jpg

No wiesz..

Napisałem w hi end parę rzeczy, które nie zostały przyjęte jako prawdziwe, to tylko miałem na myśli..weryfikację.

To poza

Tak, lecz ma swoje źródła.

Co to za gracz który nie ma źródeł z pierwszej ręki...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.