Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

wiatrak

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

• TAK!!!!!!
      17
    • Nie.
      45
  2. 2. Czy wiadomy wątek założony przez kol. 747 powinien zostać "podpięty"?

• TAK, OCZYWIŚCIE!!!!
      24
    • Nie.
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Po smsie z banku z potwierdzeniem wpływu na konto.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W sumie może i masz rację z tymi podziękowaniami dla moderatora Vlado, bez tego skreślenia wielu rzeczy bym się nie dowiedział o sobie..

Dziękuję Vlado

Nie spodziewałem się że dopuścisz te prawdę do siebie, a już całkowicie, że otwarcie to wyartykułujesz na forum :-) I tylko za to uznaję Twoje podziękowanie.

Vlado jest zawsze za każdym człowiekiem zdolnym do refleksji nad swymi potknięciami i rokującymi na poprawę. Za Toba byłem zawsze :-)

Gdyby było inaczej, nie poddawałbym swej słusznej decyzji o ukaraniu pod dyskusję kolegów. Uważam, że moderatorem to ja jestem dla Was i to Wy decydujecie jak postąpię w danym przypadku. Nie jesteś jedynym, który rozmawiając ze mną osobiście na PW, czy poprzez któregoś z kolegów, wpłynął na zmianę moich decyzji w sprawie restrykcji moderatorskiej.

Serdecznie jak zawsze.

Włodek.

@747.

Zaproś kolegów do swego wątku na dalszą dyskusję, a ten wieczorem zamknę.

Nie ma już moderatora paltona. Jest użytkownik palton.

To pozytywna zmiana.

Czasami nadmiar obowiązków przeszkadza w rozumnych decyzjach .

Ale jako autor pisze ciekawie i emocjonalnie.

Żeby wrócić do tematu :

Skoro to ma być post pożegnalny w tym wątku ,

[to proszę o odbanowanie na tym wątku , który prowadzi użytkownik 747, czyli [...] artystka wszechczasów]*

Co prawda pojęcia nie mam co by miał znaczyć ten epitet, ale postaram się o ile cokolwiek będę pisał, być bardziej zrównoważony.

Oppa oppa gangnam stajl owszem wywrócił wielu na parkietach tanecznych, ale reszta to jakaś malizna.

A dopinanie do tego prezesa jakiejś partyjki, podpierającej się biskupami w trosce o "chrystusa króla" i "nie narodzonych" to gruba przesada - co ma piernik do wiatraka.

PS.

To forum jest raczej z założenia techniczne. Przypuszczam, że tego szukają czytelnicy. A nie tylko samowzbudnego rozrostu czyjegoś ego.

Różne grządki niech tu sobie rosną - fajnie, ale mieszanie zachwytów nad J.K. ze świeżymi estradowymi wyzwaniami pewnej raperki to trochę żenada.

Oczywiście że na Wschodzie jest dużo ciekawej muzy ale nie wiem czy akurat to.

Wolę "Kuźmę" Skriabina i Pajuszczije Trusy ("Tazik oliwie" albo "Marszrutka") To taka kapela z Ukrainy.

PPS.

*Nie aktualne to w nawiasach [ ] sprawdziłem, mogę dodawać odpowiedzi.Tak jest OK.

Ja napisałem do moderacji że user wypisuje mi w temacie nieczytelne wpisy, do tego w sposób uciążliwy i o negatywnych treściach.

O ile to o mnie chodzi to zirytowało mnie ślepe uwielbienie i dopisywanie do sukcesu polityków.

Dlatego taką radykalną formę przybrały moje wpisy.

PPS.

Trochę luzu- każdy może mieć inne zdanie i co więcej - po jakimś czasie je zmienić. Tu - żegnam.

Dziękuję moderatorowi za uprzedzenie o zamknięciu.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.