Skocz do zawartości
IGNORED

Klub "grających kabli", albo: o radościach audiofila

SzuB

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo pastelowe brzmienie!

Pastele pastelami, ale te sybilanty:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

U mnie gra to ładnie nawet w narzędziowni, w kuchni to standard - sprawdzane wielokrotnie przez wszelakie Gremium ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Cytrus, nie mydl nam oczu sybilantami. Natychmiastowego wyjaśnienia domaga się kwestia: czy barwa pastelowa jest rozmazana, czy wprost przeciwnie? No?

;-)

A co z transientami?

Właśnie! No?

Gość papageno

(Konto usunięte)

Sieje sybilantami i transientami. Że też o tym nie pomyślałem. Chyba kupię nowy pasek do transportu. Na Allllegro, rzecz jasna. Jaki pasek do transportu?

Gość papageno

(Konto usunięte)

Tak sobie myślę, czy prądy naskórkowe w moich Harmonixach są eliminowane w dostatecznym stopniu.A gdyby tak zrobić skrętkę z hajendowej żyłki wędkarskiej i napylić ją czystym złotem z domieszką rodu, a całość umieścić w wężu ogrodowym, posmarowanym - rzecz jasna - gęsim smalcem, a do środka węża wtłoczyć ayran. Po czym wąż umieścic na podłożu z turmalinu i przywalić płytkami holfi? Co Wy na to?

Najsłabsze ogniwo w tym wysmakowanym układzie stanowi gęsi smalec. Istnieje podejrzenie, że zjełczeje i pastelowe dźwięki ulegną niekontrolowanemu rozmyciu...:-/

Gość papageno

(Konto usunięte)

Co Wy mi tu defetyzm szerzycie! Zaprawdę powiadam Wam, że gdy końcówki polutuje się odpwiednią kolbą, wtedy transmitancja będzie w przedziale. A smalcowy płaszcz umieszczamy w płynnym azocie i po kłopocie.

O, taką kolbą:

Hehe....ciekawe czy jak idą do knajpy z kobitą to teź z miernikami do źywnosci ?

Nim zaczną jeść to 20 min.obmierzają skład chemiczny, twardość steka, procent krwi w mięsie,

czas pieczenia, twardość , suchość, elastyczność a potem piszą elaborat tyle źe stek jest już zimny

i niezjadliwy!

Gość papageno

(Konto usunięte)

W sanatorium szczytem muzycznej percepcji jest Majkoł Dżakson i Donna Summer. Też się staram, znalazłem płytę Smokie.

Fajny kawałek:

http://www.youtube.com/watch?v=znVB3-b4qkI

Glam rock, a nie jakieś fju bździu.

Hehe....ciekawe czy jak idą do knajpy z kobitą to teź z miernikami do źywnosci ?

Nim zaczną jeść to 20 min.obmierzają skład chemiczny, twardość steka, procent krwi w mięsie,

czas pieczenia, twardość , suchość, elastyczność a potem piszą elaborat tyle źe stek jest już zimny

i niezjadliwy!

Zamawiają kolejny i całość procedury leci od nowa. Dzień świra:))

0_0_0_248649687_middle.gif

Cytrus, nie mydl nam oczu sybilantami. Natychmiastowego wyjaśnienia domaga się kwestia: czy barwa pastelowa jest rozmazana, czy wprost przeciwnie? No?

;-)

Ja już o tym pisałem i nie będę się powtarzał - zgodzić się ze mną można lub nie. To kwestia własnych doświadczeń.

Poprzednią godzinę spędziłem na porównaniu różnych IC'ków ;)

Oj, dodatki złota mnie nie pasują - trochie upiększają, ale to chyba nie koszerne stwierdzenie...?

Żesz mi się przypomniało!

- Pamiętacie tę scenę z "Żywotu Briana" z sandałem?

"Dał nam znak!"

:)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Fajnie się bawicie chłopaki:)

Pozdrowionka od głucholca:P

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ten Nachamichi to przez przypadek?Coś z Synergistic w zasilaniu chyba widzę?to do kolego od kamyczków.

Niestety to nie moje. Całość należy do kolekcjonera kamyczków :)

Bez chłopaków z sąsiedniego tematu pieprzycie Panowie bez sensu.

Nasza kreatywność nie zna granic.

Bez chłopaków z sąsiedniego tematu pieprzycie Panowie bez sensu.

Na szczęście wpadłeś z odwiedzinami i nasrałeś na wycieraczkę. Konkretnie i z sensem. Teraz wątek jest ubogacony na Twoją miarę.

Ciekawe,że o Siltechach cicho.to synonim ``srebrnej`` marki.

no bo tak często wypada..., jest to kabel który niczego nie wybacza i jest przysłowiowym killerem dla elektroniki, często gra zbyt ostro, nerwowo, drażni (szczególnie niższe modele z cieńszymi przewodnikami) ale mimo wszystko te niższe modele bez nazwy w opisie są bardzo dobre! imho (już od sq88,110)

Mam u siebie zafiksowany na stałe ic Siltecha Compass Lake za pre pasywnym do końcówki lampowej i w tym miejscu to je to co najlepsze mi się trafiło w kablach, tylko k...stwo drogie było.

Natomiast dzisiejsze ceny detaliczne topowych modeli Siltecha odbieram na zasadzie uśmiechu, jednocześnie politowania i smutku zarazem - oj jaki ten świat potrafi być żałosny... :-)

Pozdrowionka od głucholca:P

Rzekł Głuchol do Głucholca:

-Wszystko gra tak samo.

-Noo. Ja też mam na tym punkcie pier..lca

...ale w ten sposób przeszkadzasz innym,

dlaczego chcesz narzucić swój pogląd?,