Skocz do zawartości
IGNORED

Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA

mczaj

Rekomendowane odpowiedzi

No kurde, przestraszyłem się. Prorok jestem czy cóś? Jeszcze nie skończyłem pisać, a Minotaur sam zameldował o fakcie dokonanym:-)) Libers poddajmy nazwę klubu pod konkurs:-)

Dzieńdobry.

Mój nick brzmi zbymar i właśnie zostałem zbanowany.

Panie kochany kolega hajkju i tak miał do Pana wiele cierpliwości.......mnie sciął już trzeciego dnia))

Panie kochany kolega hajkju i tak miał do Pana wiele cierpliwości.......mnie sciął już trzeciego dnia))

O tak.

Już kiedyś napisałem mu, że Go podziwiam.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ja też mam banana :)

Tylko, że te banany prawdopodobnie nie Mr Cultural rozdaje tylko jakiś "bezinteresowny" z joystick'iem od panelu moderacyjnego bo... posty giną.

śpieszmy się kochać watek pana kuleszy tak szybko umiera

przecież już wszystko jasne

w dodatku sympatia zacznie się przechylać w kierunku konstruktoralissimusa bo z dwóch wariatów ciekawszy jest ten z finezją

Pogoda się nawet poprawiła specjalnie na tę okazję. A tak na poważnie, to myślę, że jak już bas będzie działał w obu kolumnach to konkurencja do 100 tys może się czuć zwalcowana "na miazgę". Trzeba przyznać, ża hajqju ma talent, pierwsze kolumny w życiu zrobił, na chińskich ping-pongach i od razu taka rewelacja.

Trzeba przyznać, ża hajqju ma talent, pierwsze kolumny w życiu zrobił, na chińskich ping-pongach i od razu taka rewelacja.

No chyba nie dziwota, jak brzmienie nie pasuje, to się gałeczkami pokręci aż bedzesz pan zadowolony:-))

mam wrażenie ze z powodu powodzi w Niemczech i checzach, neutralizacji zamieszek w Turcji i większej iloci gazu łupkowego w Polsce niż przewidywały szacunki polskich urzędów, będziemy musieli na dostawę dzwieku-co-się-sam-obroni (w skrocie ZAGRA) do następnej środy poczekać.

force majeur.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Nie, nikt ode mnie nie dostał bana za krytykę sprzętu czy konstruktora.

Piszesz bzdury. Bany były za chamskie odzywki, brak kultury, pisanie kłamstw i najczęściej za zwykłe zaśmiecanie tematu.

Ciekawi mnie kiedy hq stanie sie zielonym?

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

"Bany były za chamskie odzywki, brak kultury, pisanie kłamstw i najczęściej za zwykłe zaśmiecanie tematu."

Czyli za krytykę HiQ150 i jego mentora :-)

Najważniejsze sprzęt dotarł, będzie obiektywna recenzja, wieczorem:-)

I co, posrańce? Zmiana pieluch?:-)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Dziś wieczorem więc ten wirtualny projekt- eksperyment zagra drugi raz. Zestrojony na pałę, ale wstępnie wygrzany, prznajmniej te końcówki bez paprochów w przekaźnikach :) Już widzę opisy jak to gra. Jak walcuje.

Dziś wieczorem więc ten wirtualny projekt- eksperyment zagra drugi raz. Zestrojony na pałę, ale wstępnie wygrzany, prznajmniej te końcówki bez paprochów w przekaźnikach :) Już widzę opisy jak to gra. Jak walcuje.

Chętnie dałbym parę złotych na składkę by ktoś z tego zacnego klubu przejechał się do HQ i ocenił czy walcuje i co walcuje.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Pod nosem mam takie sprzęta, że nie wiem jak się nazywam. Miałbym jechać na południową granicę by poznać jak gra zestaw złożony tak jak jest złożony? Przypadkowo?

No chyba, żeby poznać osobiście mistera kultury z pozycji najczęściej przez mistera zbanowanego :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Czemu nic się tu nie dzieje? Mieli forumowicze robić odsłuchy...Czyżby pomarli już tam dotykając obudowy wzmacniacza podczas magicznego ustawiania?Rozwalcowało ich czy co?

Czemu nic się tu nie dzieje?

Bo od pewnego czasu piszemy tylko w środy!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

"Trwa zabawa z ustawieniami sprzętu i kolumn. A jedna ma ponad 70kg więc łatwo nie jest."

Nie przywaliło tam kogoś czasem? i wróci z Peyingiem w dupie....

Czemu nic się tu nie dzieje? Mieli forumowicze robić odsłuchy...Czyżby pomarli już tam dotykając obudowy wzmacniacza podczas magicznego ustawiania?Rozwalcowało ich czy co?

Oj, czepliwi jesteście.

Pokręcić każdą gałeczką aby każdemu ze słuchaczy dogodzić tym sypialnianym sprzętem to nie jest takie Hop Siup.

To musi potrwać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.