Skocz do zawartości
IGNORED

Jakiego stylu audiostereo uzywasz?

rafal735r

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktorej skory uzywasz?

• Classic
      11
    • Neomammut Mod
      0
    • Black
      3
    • Grayscale
      0
    • Brown
      3
    • Red
      9
    • Nie wiem.
      2
    • Ch... cie obchodzi.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiego stylu forum uzywacie? W sumie powinno to sie nazwywac Skin, albo cos w ten desen. Domyslam ze z 80% osob nawet nie wie ze mozna zmieniac kolorystyke.

Ja juz dosc dlugo tylko Brown. Dziala jakos kojąco i uspokajajaco...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?👈

https://www.audiostereo.pl/topic/102060-jakiego-stylu-audiostereo-uzywasz/

, a macie jakieś urazy przedramienia , łokcia po użytkowaniu komputera ?

Coś ostatnio boli mnie łokieć , pewnego dnia odszedłem od komputera i nie dałem rady podnieść szufelki z węglem . Skojarzyłem to z trzymaniem myszki i faktycznie robiąc porządki , przesunąłem podkładkę blisko stołu , ręka zwisała , bolała mocno . Kupiłem za 24 PLN podkładkę z podparciem na nadgarstek , bul ustał , ale w 80 % . Producent podkładki napisał , że zmniejsza urazy przedramienia .

Coś ostatnio boli mnie łokieć , pewnego dnia odszedłem od komputera i nie dałem rady podnieść szufelki z węglem . Skojarzyłem to z trzymaniem myszki i faktycznie robiąc porządki , przesunąłem podkładkę blisko stołu , ręka zwisała , bolała mocno . Kupiłem za 24 PLN podkładkę z podparciem na nadgarstek , bul ustał , ale w 80 % . Producent podkładki napisał , że zmniejsza urazy przedramienia .

Nałogowiec?... a mnie zaś bolą opuszki trzech palców od myszkowania i pisania, pięką jakby oparzone.

Musze sobie zmienić ten skin bo nie wiedziałem kompletnie nic o tym.

Czester, sądząc po awatarze wzrok masz ok.

Uważaj z tą ręką.

Koledze laptop zsuwał się z kolan jak przysnął na fotelu.

Łapiąc go, uderzył głową w półkę nad nim.

Oszołomiony upadał na leżącego na podłodze laptopa. Chciał go ochronić i tak nieszczęśliwie się podparł, że złamał rękę...

, a słyszeliście , żeby nie mieć urazu od ............. konia , to trzeba : 150 i zmiana ręki ?

To po to żeby się nie skrzywił na stałe w jedną stronę. Tak samo style trzeba zmieniać.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Dlatego ramie boli.

Ja siedzę już na wózku inwalidzklim"))

a mnie zaś bolą opuszki trzech palców od myszkowania i pisania, pięką jakby oparzone.

A mnie trzonowy napierdala!

, ale oczy nie psują się tak szybko .

Mniew przepisali 3D,jest okey!

a słyszeliście , żeby nie mieć urazu od ............. konia , to trzeba : 150 i zmiana ręki ?

Jak maleńki szkoda REŃKI.

a słyszeliście , żeby nie mieć urazu od ............. konia , to trzeba : 150 i zmiana ręki ?

Coś ostatnio boli mnie łokieć , pewnego dnia odszedłem od komputera i nie dałem rady podnieść szufelki z węglem

Proponuje już więcej nie zaglądać do wątku "Ulubiony typ i nie typ kobiecej urody";-)

Ja używam styl AS Red.

Pozdrawiam

Tomasz

To poszukaj innej ale na początek zgól brodę i kup jakiś modniejszy kapelusz...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Neuropatia uciskowa nerwu promieniowego.

Wszystko przez łokcie oparte na stole. Schorzenie może skończyć się martwicą palców dłoni.

Co jakiś czas rozluźniać trzeba rękę, i przede wszystkim nie przyciskać rąk podczas snu. Z tym nie ma żartów.

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.