Skocz do zawartości
IGNORED

Ksiądz infułat Józef Wójcik, wystosował list otwarty do premiera RP Donalda Tuska.

Jacchusia

Rekomendowane odpowiedzi

To ja się pytam dlaczego jestem dyskryminowany...

Ja zapytam dlaczego przedstawiając sytuację nie pokazujesz wszystkich faktów.

Czyżbyś w ten sposób chciał zasugerować że coś było niezgodnie z prawem!?

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju

Twoja postawa wynika zapewne z racji pełnionej funkcji ale przecież jesteś przede wszystkim człowiekiem, istotą rozumną. Nie odczuwasz czasami dyskomfortu(wyrzutów sumienia)?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A twoja fox-iu? Choroba?:)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Gdybym ja to wiedział...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Raczej nie, chiba.

Oooo...to nie masz czucia.

Czy w ramach prześladowań Kościół coś ostatnio dostał czy może w ramach prześladowań niczego nie dostał?

Jestem Europejczykiem.

Kościół daje rade, ciebie prześladuje od urodzenia głupota a uszy masz do góry

Maju

Twoja postawa wynika zapewne z racji pełnionej funkcji...

Podzielę Twój wpis na dwie części.

Tradycyjnie wpisy do mnie składają się w większości z części na którą można i da się odpowiedzieć, i takiej jak ta z insynuacjami którą należałoby pominąć milczeniem, gdyby nie to że zaczyna to być męczące.

Zastanawiające jest można być zaślepionym i wierzyć w swoje wyobrażenia że przyjmujesz taką wersję nie biorąc pod uwagę że prawda jest inna. Tak trudno uwierzyć ze robię to bezinteresownie?

Myślę jednak że tu chodzi o coś innego, a mianowicie o podważenie zaufania przez pomówienie. Potwierdzają to moje doświadczenia zwłaszcza ostatnie w rozmowach w temacie o KK i nie tylko. A to już nie jest zabawne i proszę z tym skończyć.

...jesteś przede wszystkim człowiekiem, istotą rozumną. Nie odczuwasz czasami dyskomfortu(wyrzutów sumienia)?

Jak zwykle przy tego typu pytaniach skierowanych do mnie należałoby zapytać "do czego pijesz"? Co insynuujesz?

Napiszę inaczej, sprawia mi dużą radość widząc gdy wzmożone wysiłki "sympatyków" KK by za wszelką cenę ów KK zniesławić mogę temu choć trochę przeszkodzić. W tych działaniach nie stosuję w przeciwieństwie do przeciwników kłamstw, pomówień i innych chwytów.

Dlatego nie odczuwam żadnego dyskomfortu i mam czyste sumienie czego i Tobie życzę. ;))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

...i zapadła cisza :)

Puk..puk.. :)

Ps. Może to cisza przed burzą?

Nie możesz się doczekać by dementować kolejne manipulacje i pomówienia?

:)

Wprost przeciwnie, "urlop" mi się marzy. :)

Dlaczego marzy? Potrzebny Ci się jak umarłemu kadzidło! :p

Myślisz?

Tylko że do tematu o KK wrócił Arton i Numerek.

Tej mieszance nie podołam. :))

Nie poddaj się! Nie tego Cię na kursach PR uczyli, prawda? Nie daj się zdyskredytować do końca...

:))

Nie daj się zdyskredytować do końca...

Spokojna twoja rozczochrana....nie gniewaj się to przez ten awatar... nie mają szans.

Ale oni ciągle o tym samym...tego nie zniosę! ;)

Nie tego Cię na kursach PR uczyli, prawda?

Dobra, przyjąłem to jako żart... ;)

Dobra, przyjąłem to jako żart... ;)

Popatrz na typa...prędzej gosć sie na kosie zna.

A co, sprzedać Ci?

Nie, ogól się, pozwolę zaprosić się na drincka.

Nie zważając na twoje eknięto oczko :)

Hmm...a stawiasz?

Maju

Twoja postawa wynika zapewne z racji pełnionej funkcji ale przecież jesteś przede wszystkim człowiekiem, istotą rozumną. Nie odczuwasz czasami dyskomfortu(wyrzutów sumienia)?

+

Czy w ramach prześladowań Kościół coś ostatnio dostał czy może w ramach prześladowań niczego nie dostał?

+

Myślisz?

Tylko że do tematu o KK wrócił Arton i Numerek.

Tej mieszance nie podołam. :))

+ w imię sympatii !

spiritus quidem promptus est, caro autem infirma ?!

Piotr

...świnia!

Lepiej być świnią bezprzymiotnikową niż czarną świnią.

Jestem Europejczykiem.

Lepiej być świnią bezprzymiotnikową niż czarną świnią.

a jeszcze gorzej idiota, który wtrąca się w rozmowę nic z niej nie rozumiejąc.

>cyfra

Przestan du...niu te kleksy stawiać.

+ w imię sympatii !

Ciekawa ta Twoja sympatia, jakaś podejrzana by nie powiedzieć nieszczera.

W tym samym wpisie nagrodziłeś szklaneczką wpis "brodatego" (nie cierpię tego typa) który mnie ewidentnie pomówił i insynuował mi robienie tu czegoś co obciąża moje sumienie.

W imię przyzwoitości daruj sobie taką sympatię! :))

Ciekawa ta Twoja sympatia, jakaś podejrzana by nie powiedzieć nieszczera.

W tym samym wpisie nagrodziłeś szklaneczką wpis "brodatego" (nie cierpię tego typa) który mnie ewidentnie pomówił i insynuował mi robienie tu czegoś co obciąża moje sumienie.

W imię przyzwoitości daruj sobie taką sympatię! :))

Szanuję Cię jako człowieka i uważam , że jesteś sympatyczny , lubię Cię , ale to nie oznacza , iż zgadzam się z twoimi poglądami na temat dogmatów i doktryny kościelnej i na tej płaszczyźnie nigdy nie dojdziemy do porozumienia , gdyż w oparciu o Pismo Święte , a ni Ty , ani teolodzy katoliccy nie są w stanie obronić dogmatów , które są w ewidentnej sprzeczności z tym , czego nauczał Jezus Chrystus . Prawda Słowa Bożego jest dla mnie ważniejsza od "autorytetów" kościelnych !

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.