Skocz do zawartości
IGNORED

Plebiscyt na najczęściej i najgłupiej banującego forumowicza.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Spokój! Romeo jest zajęty, śpiewa serenady pod balkonem :)

co SzuB napisze jakiś idiotyzm to zaraz poniżej twój wpis się pojawia.

Ślepy by zauwazył sztamę na poziomie służalczości, ale spoko możmy robić grę pozorów :)

Gość

(Konto usunięte)

...co frywolny trucht napisze jakiś idiotyzm to zaraz poniżej twój wpis się pojawia...

Ślepy by zauwazył sztamę na poziomie służalczości, ale spoko możmy robić grę pozorów :)

PS Wolę to... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=lwXdDG_1q6w

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Miłego czytania, papa ;)

Na odpowiedź już nie sil się, bo i tak bez echa pozostanie...

Już jakis czas temu zauważyłem, że masz pewną ciekawą słabość. Charakterek przekupy, która nawet jak obieca, że już idzie to i tak nie może sobie darować i wraca i jeszcze musi coś dodać by jej było na wierzchu. Tutaj ostatnie :)

Gość

(Konto usunięte)

Już jakiś czas temu zauważyłem, że masz pewną ciekawą słabość. Charakterek człowieka, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem, że czyta, a i tak nie wie, o co chodzi i nie może sobie darować tego i wraca i jeszcze musi coś dodać, by jego było na wierzchu.

Nie wysiliłeś się na żadną odpowiedź, więc nie musiałem milczeć ;)

I to były cytaty - tym razem ja nie siliłem się na żadne odpowiedzi... :)

Twój wysiłek skupił się na dodaniu kolejnych głupkowatych grafik, tudzież na tym samym poziomie tekstów.

Mam tylko jedno pytanie: ile Ty masz lat?

Dwanaście, czternaście, czy może piętnaście?

Bo na takim poziomie są te Twoje zaczepki... Ludzie piszą ze sobą, żartują, poznają się, gadają o dupie Maryni, pełen luz (bo po to również jest internet), a nagle zjawia się dzieciak - frywolny trucht - który biega po wszystkich wątkach i cieszy się jak jakiś przygłup:

"He, he, he - a on ją kocha! He, he, he!"...

Wyjechałeś z personalnymi wycieczkami w moją stronę nie wiadomo dlaczego...

Naprawdę nie masz innych zajęć, innych celów w życiu?

Człowieku, przecież to jest wręcz żałosne!

Weź zmień portal na jakąś fotkę.pl, czy coś w tym rodzaju - tam będziesz mógł komentować parki, fotki, pisać z 15-latkami na temat porywów serca w necie...

Zresztą radziłem już Ci to wcześniej, może więc najwyższy czas skorzystać z rady?

Ten jak zwykle o jednym, czyli nachalna propaganda PiSSowskiego leminga.

Z pewnością pisowców tu mnóstwo- banuje się tylko ateistów, zwolenników Tuska, POwców,

i poprawności politycznej. Tak samo jak np. w mediach.

dieu est tres fin

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Już jakiś czas temu zauważyłem, że masz pewną ciekawą słabość. Charakterek człowieka, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem, że czyta, a i tak nie wie, o co chodzi i nie może sobie darować tego i wraca i jeszcze musi coś dodać, by jego było na wierzchu.

Nie wysiliłeś się na żadną odpowiedź, więc nie musiałem milczeć ;)

I to były cytaty - tym razem ja nie siliłem się na żadne odpowiedzi... :)

Twój wysiłek skupił się na dodaniu kolejnych głupkowatych grafik, tudzież na tym samym poziomie tekstów.

Mam tylko jedno pytanie: ile Ty masz lat?

Dwanaście, czternaście, czy może piętnaście?

Bo na takim poziomie są te Twoje zaczepki... Ludzie piszą ze sobą, żartują, poznają się, gadają o dupie Maryni, pełen luz (bo po to również jest internet), a nagle zjawia się dzieciak - frywolny trucht - który biega po wszystkich wątkach i cieszy się jak jakiś przygłup:

"He, he, he - a on ją kocha! He, he, he!"...

Wyjechałeś z personalnymi wycieczkami w moją stronę nie wiadomo dlaczego...

Naprawdę nie masz innych zajęć, innych celów w życiu?

Człowieku, przecież to jest wręcz żałosne!

Weź zmień portal na jakąś fotkę.pl, czy coś w tym rodzaju - tam będziesz mógł komentować parki, fotki, pisać z 15-latkami na temat porywów serca w necie...

Zresztą radziłem już Ci to wcześniej, może więc najwyższy czas skorzystać z rady?

Jak widzę charakterek przekupy ciągle wygrywa :)

Obiecałes i co?

Pasuje idealnie.... ;-) Dla rozładowania atmosfery - peace!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"To co teraz, ha?"

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Nie ma pokoju. Najwyżej przedpokój. Misio używa bocznicy portalu audiostereo jak czatu randkowego i sie dziwi, że się śmieją. Kto tu jest dzieckiem?

Misio obiecuje, że wpisuje w ignorowanych adwersarza, ale i tak podbija z tymże cenę pyrów o 20 groszy :) Bo nie może się przemóc :)

Nie ma litości :)

Gość

(Konto usunięte)

Jak widzę charakterek przekupy ciągle wygrywa :)

Obiecałes i co?

Przeczytaj jeszcze raz, co napisałem w poprzednim poście i... ZAŁAP w końcu!

Nie ma pokoju. Najwyżej przedpokój. Misio używa bocznicy portalu audiostereo jak czatu randkowego i sie dziwi, że się śmieją. Kto tu jest dzieckiem?

Misio obiecuje, że wpisuje w ignorowanych adwersarza, ale i tak podbija z tymże cenę pyrów o 20 groszy :) Bo nie może się przemóc :)

Nie ma litości :)

Gdzie Ty tam randki widzisz???

OGARNIJ, DZIECIAKU!!!

Kilku z nas prowadziło żartobliwą rozmowę nt. żartobliwego castingu na męża, a Ty już masz odjazd...

Notabene sam brałeś w tym udział! To trzeba mieć dopiero jazdę, by potem do kogoś się doczepić!

Tak Ci w oko wpadłem? To nic z tego...

"Misio" zachowaj dla swojej rodzinki, swoich kolegów i swoich zabaweczek, dziecinko, bo mnie chłopcy nie kręcą...

Do nich na uszko możesz się tak pieszczotliwie zwracać!

I od tego jest właśnie "Bocznica": polityka, dupa Maryni, auta, piłka nożna, alkohol, itd., itp., etc.

Wyluzuj! A jak Ci nie pasuje, to po prostu WYJDŹ...

że wpisuje w ignorowanych adwersarza

W którym miejscu to napisałem, ogłosiłem, że dodaję Cię do "ignorowanych"?

Znowu problem z rozumieniem tekstu pisanego?

I teraz już naprawdę po prostu olewam Twoją odpowiedź, bo:

http://www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo7n0

Nie. To coś więcej.

Chyba diagnozę postawiłem słuszną, bo ilość piany jaką wyprodukował, świadczy że uderzenie nastąpiło w czuły punkt.

Bardzo czuły!

Ach, jakże czuły... :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

...przyznaje sie raz zabanowalem mulsa juz nawet nie wiem gdzie ...jakby by byl na wyciagniecie reki dal bym mu w ryja a tak....

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Ty szkieletor, mulsa banować? Kęsim, kęsim!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

...ze sie usprawiedliwie ......za plucie jadem ( jeszcze nie na mnie w dodatku) a nie za poglady ktorych i tak nie rozumiem...

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Skoro nie rozumiesz to po prostu odpuść...

Pozdrawiam.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

a nie za poglady ktorych i tak nie rozumiem...

Te ...no, "poglądy", to chiba tylko jego pies rozumie. I podziela.

Tródno jezd to wytłómaczyć...

On psa już dawno zjadł, teraz mu się odbija.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

mulsa sie nie banuje..wystarczy zakręcić słój.

Od banowania są antykatole z wypalonym Michnikiem na czole.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Właśnie, dlaczego i za co moderacja mnie nadal banuje w temacie teorii spiskowych? Mam rozumieć , że pewne opinie są po linii partii a pewne nie?

• 2 tygodnie później...

HQ jest miszczem. zamknęli mu klub, i bezstronnym niezależny klub, a teraz w ostatnim wątku "nie-na-ten-temat-i-tylko-kulturalnie" HQ prym wiedzie..

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Czy jest ktoś z was na stałe zbanowany przez moderację w którymś z tematów ? Pytam , bo zostałem zbanowany na stałe za rzekome ,,trollowanie'' . Tyle , że nie dostałem odpowiedzi w którym miejscu to robiłem. Czy to jest standardowa procedura?

A w którym konkretnie temacie? A tak w ogóle czemu mnie to nie dziwi...

w temacie smoleńskim fox....równie dobrze ty mógłbyś być zbanowany , a jednak nie jesteś...czemu przestaje mnie to dziwić....

Jaro 747 też dostał tam bana choć ma rozsądne poglądy...

Tomek

Może za to,że wklejałeś seriami zdjęcia niezwiązane z tematem?

Wojciech

Tematów z wklejkami nie na temat jest mnóstwo i jakoś wszyscy żyją.Ale nie przypominam sobie , żebym wklejał tam nie na temat.

I jaro też tam został zablokowany ? Bez sensu...

Nie rozumiem zjawiska banowania.Przecież internet i takie fora jak to są po to aby można było swobodnie wypowiadać się na każdy temat.Widzę tylko dwa powody do zastosowania bana.Trollowanie i chamstwo-choć tu oczywiście granice są trudne do określenia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.