Skocz do zawartości
IGNORED

A może by tak referendum?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

mam polewkę z takich jełopów. Wystarczy takim podsunąć przed oczy inny materiał niż z mediów głównego ścieku i dostajecie sraczki. Dość zabawny objaw braku argumentów.

To jest akurat tym razem badanie ONZ matołecku.

Tak, jestem bardzo ciekaw czy wybierasz się na wybory. Niektórzy rozumieją pytanie za pierwszym razem, tobie muszę już trzeci powtarzać ale co tam, będe grzeczny i cierpliwy.

Jestem Europejczykiem.

Chodzę na każde wybory w tym również na referenda, których nasi P...Obywatelscy demokraci bardzo skąpią narodowi. Najwyraźniej demokracja w III RP kończy się na dużej gębie, a jej efektów władze boją się jak diabeł święconej wody.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Masz z tym jakiś problem - że pytam po raz kolejny, bo normalni zrozumieli za pierwszym razem.

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...

Kolejny juz raz "nasza władza" pokazała ludziom, że ma ich w dupie.

"Politycy PO i PSL zignorowali rodziców, którzy mają konstytucyjne prawo do decydowania o swoich dzieciach - mówiła Elbanowska. - Rodzice, to jest nasz dzień, kiedy pokazaliśmy naszą siłę. Politycy nas zignorowali, ale to nie zmienia faktu, że my będziemy walczyć do skutku o nasze dzieci."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ważne jest meritum sprawy a nie partyjne napierdalanki w walce o władzę. Niech sie napierdzielają za własne pieniądze i najlepiej gdzieś daleko. Może być Afganistan.

Mialem ta szczesliwa dla mnie sposobnosc, ze sie alternatywnie doedukowalem.

Zaznaczam, ze ta alternatywnosc nie ma zwiazku z partiami politycznymi i piszac tu od niedawna nie sympatyzuje z zadana z nich.

Mozna powiedziec ze w stosunku do ukladu politycznego panujacego nam obecnie ... jestem anarchista.

Nie dziwi mnie sytuacja jaka zastaje codziennie na portalach i mediach, dotyczaca partyjnej polaryzacji, przekladajacej sie na ludzi ... czyli Was.

Do niedawna bylem jednym z polaryzowanych elektronow.

Jednak jak odmiennie wygladaja informacje, zdania, cale wypowiedzi, kiedy patrzy sie na to majac na uwadze ta inna wiedze, nie bedac zwiazanym z tym co sie widzi na ekranie tv, czy z tekstem w wiodacych portalach, czy gazetach.

Dla mnie bitwa na partie jest jak klotnia malych dzieci w blotku podworka po deszczu.

A i tak zaraz rodzice zdecyduja, ze te dzieci pojda grzecznie spac.

Swiat z punktu widzenia osoby nieuwiklanej, jest calkowicie inny.

Ba ... nawet ma jakies swiatelka w tunelu.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Ważne jest meritum sprawy a nie partyjne napierdalanki w walce o władzę. Niech sie napierdzielają za własne pieniądze i najlepiej gdzieś daleko. Może być Afganistan.

A jakie jest meritum sprawy?

Jestem Europejczykiem.

To wcale nie jest takie nierealne iśmieszne.

I wpisuje się dobrze w trendy motologii globalizacji ekonomicznej.

A w szkołach darmowe praktyki.... "przyuczenia do zawodu" ...

• 3 miesiące później...

"Wło­da­rze naj­więk­szych pol­skich miast prze­zna­czy­li w ze­szłym roku pra­wie 300 tys. zł na za­gra­nicz­ne po­dró­że - po­da­je "Dzien­nik Ga­ze­ta Praw­na". Naj­wię­cej na ten cel wbrew po­zo­rom nie wy­da­ła Hanna Gron­kie­wicz-Waltz.

Wśród naj­czę­ściej od­wie­dza­nych kra­jów są pań­stwa Eu­ro­py Za­chod­niej, m.​in. Bel­gia, Fran­cja czy Niem­cy, jak rów­nież USA. Jed­nak coraz czę­ściej po­ja­wia­ją się także bar­dziej eg­zo­tycz­ne de­sty­na­cje, jak Indie, Chiny czy Gru­zja."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie dziwi mnie sytuacja jaka zastaje codziennie na portalach i mediach, dotyczaca partyjnej polaryzacji, przekladajacej sie na ludzi

Na polaryzacji zyskują obie strony. Ta co jest opozycja zyskuje łatwowosć zajadłego atakowania władzy, ta co jest przy władzy zyskuje łatwość stawiania sie w roli "mniejszego zła". W ten sposób mogą się bez obawy o kolejne wybory zajmować sobą nawzajem, zamiast problemami obywateli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.