Skocz do zawartości
IGNORED

Zegarki POlitycznego Cwaniaka.

wa-lo-dia

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Już są pierwsze informację o wycenie precjozów ministra. Jeden zegarek wyceniono na całe 600 zł. Mówiłem od początku, że te skarby ze to sklepu "replicawatches", tylko jakoś nikt nie wierzył. A Nowak nie chciał się przyznać, co zrozumiałe.

Ex-minister manową ksywę: "podróbka"! :)

Inne zegarki okazały się oroginalne bo podróbek "na szybko" nie mógł znaleźć. :)

Tutaj fajny link: polecam szczególnie obrazki na dole strony! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Próbka:

48429-549581384786361.jpg

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Mówiłem od początku, że te skarby ze to sklepu "replicawatches", tylko jakoś nikt nie wierzył. A Nowak nie chciał się przyznać, co zrozumiałe.

Dobry kibic zawsze wierny, nawet jak idol mierny.

Już są pierwsze informację o wycenie precjozów ministra. Jeden zegarek wyceniono na całe 600 zł. Mówiłem od początku, że te skarby ze to sklepu "replicawatches", tylko jakoś nikt nie wierzył. A Nowak nie chciał się przyznać, co zrozumiałe.

Kpisz czy o drogę pytasz?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Mówili o nim „Lolo Pindolo”, „Belmondo” i nawet koledzy z rządu podśmiewali z przywiązania Sławomira Nowaka (38 l.) do drogich zabawek. I to przez nie skończył rządowy szpaner..."

http://www.fakt.pl/afera-zegarkowa-z-ministrem-transportu-slawomirem-nowakiem,artykuly,429372,1.html

Widocznie Wodzu zezwolił na głośne mówienie. Tylko dlaczego? Może to zemsta za indywidualne treningi

634738388905336999.jpg

albo lepszą klatę

635202857493907295.jpg

Zarzutem w stosunku do ministra to może byc tylko brak zachowywania pozorów. Należy przypomnieć , ze element często widywany w życiu i wielokrotnie wracający w historii kina. Szajka bandytów rozjeżdza się po udanym skoku i daje na przeczekanie. Jednak znajdzie się często taki , który wyskoczy na zakupy. Przypomnijcie mi jakieś zapamiętane z historii kina przedmioty, myśle w tej chwili o srebrnym porsche, gustownym futerku do kostek z norek itd. itp. Wszystko już było, wszystko jest przerobione. Obrażanie inteligencji klamotami z replikawatches nie mieści się w konwencji....i jak widac trafia tylko do umysłów wyznawców, a nie obserwatorów życia codziennego.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

"Cóż, gdyby wszystkie zegarki Sławomira Nowaka były podróbkami minister nie wpadłby w tarapaty. A tak – niestety dla niego – jeden z jego zegarków wart jest co najmniej 17 tys zł. I właśnie ten czasomierz nie został przez ministra wpisany do oświadczenia majątkowego. Koniec końców, prokuratura postawiła zarzuty Nowakowi w sprawie składania niezgodnych z prawdą oświadczeń majątkowych. W związku z postępowaniem minister transportu zrezygnował z funkcji ministra, a premier Tusk tę dymisję przyjął."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie zazdroszczę tej firmie która wygrała przetarg na autostradę w zamian za tę podróbkę :).

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Nie zazdroszczę tej firmie która wygrała przetarg na autostradę w zamian za tę podróbkę :).

Wyluzuj. Nie był żadnej podróbki.

A propos POlitycznego cfaniaka - fajny kawał mi się przypomniał:

Główny Urząd Ceł postanowił przeprowadzić ankietę wśród celników na temat łapówkarstwa.

Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało:

"Ile czasu potrzebujesz aby za łapówki kupić BMW?"

Celnik na polsko-niemieckiej granicy odpowiada:

- Dwa, trzy miesiące.

Celnik na polsko-czeskiej granicy:

- No, z pół roku.

Celnik ze "ściany wschodniej" po dłuższym zastanowieniu:

- Dwa, trzy lata.

Komisja zadziwiona:

- Tak długo?

Celnik ze "ściany wschodniej":

- Chłopaki, nie przesadzajcie, BMW to w końcu duża firma...

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Cała Sprawa z dymisją "POlitycznego cfaniaka" miała na celu przykrycie afer związanych z przetargami które z resortem transportu mają bardzo dużo wspólnego.

Ukryta Zawartość

By żyło się lepiej ....................

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Nikt się nie czepia Lolo Pindolo, że nosi przyzwoity zegarek.

Do diabła - jest ministrem Rządu RP i to jest jego pieski obowiązek, by wyglądał godnie i prezentował się odpowiednio, a nie jak Kuroń. :)

Nie byłoby afery, gdyby ów zegarek wpisał do oświadczenia majątkowego.

Przecież wszyscy wiedzą, że takie 20 tys zł. to dla ludzi z rządu głupie drobne.

A więc zegarek to tylko pretekst do nagonki i przykrywka.

To co dostały organa do wyceny to jest podróbka czyli Lolex. :)

Oryginał już na Karaibach czeka na właściciela.

Jeśli to podróbka to jeszcze gorzej,nie godzi się by minister nosił sfałszowany zegarek.

Ba,to chyba łamanie prawa,

Lubię Nowaka,ale ten sposób postępowania powinien eliminować na lata dostęp do "koryta".

A - "koryto" jest stałym i niezbywalnym /konstytucyjnym :-))/elementem władzy w Polsce,niezależnie od barw p. i wszelkich innych przekonań.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

To właśnie TEN zegarek był pretekstem do nagonki na Nowaka.

Nie napiszę, że TEN zegarek kosztował go tekę ministerską bo prawdziwych przyczyn nie poznamy zapewne nigdy.

Dołączona grafika

Autor zdjęcia - Grzegorz Michałowski - PAP.

To dlatego właśnie każdy fotoreporter winien być uzbrojony w ostre szkło o długiej ogniskowej.

Reporter cykając to zdjęcie zapewne nie przypuszczał, że zmieni jednym pstryknięciem migawki skład rządu RP.

Czyżby polska Temida miała aż tak kaprawe oczka że już nie odróżnia dekla Lolexa od Ulysse Nardin ?

Zawsze mówiłem, że w ch*ja cięcie to też zajęcie.

Mam wrażenie że ten cały rzunt* to jedna wielka podrópka*, zwłaszcza że Polaków z racji zamożności stać tylko na podrópki* i podroby.

Oryginał już na Karaibach czeka na właściciela.

A ja myślę że w Brukseli ;-)

A ja myślę że w Brukseli ;-)

Trudno powiedzieć - z jednej strony gość wie za dużo i jakaś eurosynekurka byłaby super żeby mu zamknąć ryja.

Z drugiej strony - Tusk jest w ofensywie i musi mieć ciężkie kwity na Nowaka, więc dalszej kariery Nowakowi w Partii Oszustów nie wróżę.

Nie z powodu zegarków (tam przecież każdy kradnie i 20 tys zł to są drobne w tych sferach) a z powodu niełaski u Tuska.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Tusk jest w ofensywie i musi mieć ciężkie kwity na Nowaka, więc dalszej kariery Nowakowi w Partii Oszustów nie wróżę.

Skoro wszyscy "grają" w jednej drużynie, to każdy ma kwity na każdego.

Problemem dla Tuska może być ten, kto pierwszy przyparty bardziej do muru zacznie sypać.

Zegarki POlitycznego Cfaniaka zdają się mieć cudowne właściwości!

Pindolo nosił swojego Ulysse Nardina ZANIM Wawrzynowicz rzekomo mu go kupił! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

taaa , doktorek korzystając z tych mediów przypominasz kacyka z PRL zaczytanego w partyjnej Trybunie Ludu . Żałosny śmiech historii

urwa mać , starszych ludzi z mieszkań wyrzucają a forumowi narodowi o zegarku Nowaka . Powiedz kto tu komu z łba kubeł na medialne śmieci zrobił

kim jest ten Nowak , że jest ważniejszy od realnych , codziennych problemów normalnych ludzi

P.S.

nie bronię ulizanej twarzy tylko nie ten kaliber zainteresowania

Rozumiem co masz na myśli.

Ale to nie ja założyłem ten watek.

Myślę,ża założycielowi wątku i nam, postującym tutaj, przyświeca myśl głębsza, niż Pindolo i jego zegarki.

Chodzi o korupcję na szczytach władzy, o walki frakcyjne w Partii Oszustów i tego typu sprawy.

A to, że ludzie tracą swoje domy - to też jest fragment większej całości.

Nie tylko domy - ludzie tracą za rządów Partii Oszustów swoje biznesy, często o wielkiej wartości.

Lub (jeśli są mądrzy) wyprowadzają je z POlski bo tu się biznesu robić nie da, jeśli nie jesteś w Układzie.

Niedługo - pora to powiedzieć, najwyższa pora - ten system się załamie. Padnie wszystko, absolutnie wszystko, państwo polskie przestanie pełnić swoje nawet najbardziej podstawowe funkcje.

Wówczas banksterzy i ludzie Układu przejmą WSZYSTKO co ma jeszcze w POlsce jakąkolwiek realną wartość.

A co jest REALNĄ wartością? Na pewno ziemia, nieruchomości - to w pierwszym rzędzie będą starali się zagrabić.

Chcesz poważnych rozmów? Proszę bardzo: oto poważna porada - WYJMIJ WSZYSTKIE SWOJE PIENIĄDZE Z BANKU! DO OSTATNIEGO GROSZA!

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ja bym tego nie nazwał małym kalibrem, choćby z uwagi na to że wszyscy są, jak dzieciaki w przedszkolu, podczepieni pod ten sam sznurek - a przewodnia rola partii jaka jest każdy widzi.

Zaczęło się niewinnie, bo od zegarka, a CBA drąży dalej http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Szef-CBA-ws-najwiekszej-afery-korupcyjnej-w-Polsce-beda-dalsze-zatrzymania,wid,16189153,wiadomosc.html?ticaid=111b42

Rozumiem co masz na myśli.

Ale to nie ja założyłem ten watek.

Myślę,ża założycielowi wątku i nam, postującym tutaj, przyświeca myśl głębsza, niż Pindolo i jego zegarki.

Chodzi o korupcję na szczytach władzy, o walki frakcyjne w Partii Oszustów i tego typu sprawy.

A to, że ludzie tracą swoje domy - to też jest fragment większej całości.

Nie tylko domy - ludzie tracą za rządów Partii Oszustów swoje biznesy, często o wielkiej wartości.

Lub (jeśli są mądrzy) wyprowadzają je z POlski bo tu się biznesu robić nie da, jeśli nie jesteś w Układzie.

Niedługo - pora to powiedzieć, najwyższa pora - ten system się załamie. Padnie wszystko, absolutnie wszystko, państwo polskie przestanie pełnić swoje nawet najbardziej podstawowe funkcje.

Wówczas banksterzy i ludzie Układu przejmą WSZYSTKO co ma jeszcze w POlsce jakąkolwiek realną wartość.

A co jest REALNĄ wartością? Na pewno ziemia, nieruchomości - to w pierwszym rzędzie będą starali się zagrabić.

Chcesz poważnych rozmów? Proszę bardzo: oto poważna porada - WYJMIJ WSZYSTKIE SWOJE PIENIĄDZE Z BANKU! DO OSTATNIEGO GROSZA!

pier**lisz jak potłuczony. Przepraszam za ciężkie słowa ale zaniechaj tego, bo nie masz pełnego obrazu. Sytuacja w prawie całej Europie jest ciężka. Patrząc na Irlandię, to dobrze się w niej nie dzieje. Jeśli jesteś tam, to wprowadzaj w niej swoje idee. Zobacz jak ludzie zbiednieli.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Patrząc na Irlandię, to dobrze się w niej nie dzieje. Jeśli jesteś tam, to wprowadzaj w niej swoje idee. Zobacz jak ludzie zbiednieli.

Hehe, to weź wskocz w samolot i wpadnij na weekend do Dublina.

Ujrzysz kryzys w całej okazałości.

Może wówczas przestaniesz pier*olić jak potłuczony.

Potłuczony Zomowiec...

Ja bym tego nie nazwał małym kalibrem, choćby z uwagi na to że wszyscy są, jak dzieciaki w przedszkolu, podczepieni pod ten sam sznurek - a przewodnia rola partii jaka jest każdy widzi.

Zaczęło się niewinnie, bo od zegarka, a CBA drąży dalej

Ukryta Zawartość

nie mały kaliber a co o tym powiesz . To jest kaliber godny szerszego zainteresowania a nie naście zł za zegarek ulizanej mordy

" 20 zarzutów o zmowę przetargową oraz kilka korupcyjnych postawiła prokuratura 20 osobom zatrzymanym w śledztwie ws. zamówień teleinformatycznych przez Centrum Projektów Informatycznych b. MSWiA oraz KGP. Wobec trzech osób są wnioski o areszt."

"

Naczelniczka Wydziału Zamówień Publicznych w Biurze Dyrektora Generalnego Ministerstwa Spraw Zagranicznych - zatrzymana przez CBA z powodu podejrzenia korupcji "

to jest związane z zegarkiem Nowaka ? . Gdy zapadnie wyrok można wrzucić do jednego wora ale obecnie jest chyba oskarżany o utajnienie dochodów przed Urzędem Skarbowym

Ukryta Zawartość

Hehe, to weź wskocz w samolot i wpadnij na weekend do Dublina.

Ujrzysz kryzys w całej okazałości.

Może wówczas przestaniesz pier*olić jak potłuczony.

Potłuczony Zomowiec...

Na takiej zasadzie - to można powiedzieć - wskocz na weekend do Krakowa lub Warszawy i zobacz tam kryzys. Proponuję głębiej wniknąć w gospodarkę Irlandii. Zobaczyć ile pub-ów w mniejszych miastach się pozamykało, zobacz wskaźnik zadłużenia wobec PKB, bezrobocie itd.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.