Skocz do zawartości
IGNORED

Te SKOKi są bezpieczne ?

czester15.30

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe co na to Pis i prezes.

Przecież otwarcie lobbowali za Skokami. Robili wszystko, żeby zablokować zmiany, dzięki którym SKOK-i trafiły pod nadzór KNF-u.

Mam nadzieję, że teraz się wytłumaczą ze swoich działań.

A tam się wytłumaczą. Po prostu oleją temat albo wymyślą jakieś durne tłumaczenie obecnej sytuacji co większość ich elektoratu łyknie jak prawdę objawioną.

Skoro Antek plecie kocopoły i wszyscy kiwają głowami to czego się tutaj spodziewać?

Niemcy nie mają SKOKów i oto skutki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Chłopaki się trochę uciszyli ostatnio... po tym skoku na "Skok". I Doktór nie komentuje jakoś zbyt aktywnie. Ale od razu mnie profilaktycznie zbanował w swoim wątku, .... jak tylko napisałem o " Skokach ".

tiaaa wyglada ze on niebawem siebie zbanuje.Starosc jak widac jest straszna.

na obczyznie.

natomiast w skokach nadal entuzjasta.Mam wrazenie ze mu sie myla te skoki z wielką skocznią.

a moze nawet z wielka pardubicką.

• 2 tygodnie później...
Gość Gosc

(Konto usunięte)

No i zgodnie z naszymi przewidywaniami za oszustwa i złodziejstwo w SKOK-ach zapłacimy my wszyscy.

Ukryta Zawartość

Nie jest to czasem cd. tego?

"Rada BFG podniosła obowiązkowe opłaty ponoszone przez banki. Cel: dojście do planowanych wymogów unijnych.  Bankowcom zmiana się nie podoba...'

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Nie cisza a edycja....patrz wyżej.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

"Przeczytaj cały artykuł dołączając do Prenumeratorów cyfrowej Wyborczej

Wypróbuj teraz za 0,99 zł za miesiąc..."

Read more:

Ukryta Zawartość

Do tego mnie nie zmusisz..... :))

Ukryta Zawartość

co zrozumiale.SKOKOM zaszkodziła komisja nadzoru jak usiłuja wmówic idiotom inni cwansi idioci.

tak jak GOLDENAMBER zaszkodziła prokuratura.

bo tak to panie tego, dalej byłoby i było....

Maju, dla Ciebie specjalnie poszukałem, cobyś nie musiał plamić oczu propagandowym szmatławcem :

Ukryta Zawartość

Może być czy też nie teges?

Ukryta Zawartość

Dziękuję, wskaż gdzie w tym tekście jednoznacznie napisano że podniesiono składkę z uwagi na upadek Skok Wołomin, to chyba co dano mi bez opłaty przeczytać (w odpowiedzi HQ150) w GW napisano?

"Nie jest wykluczone, że w ten sposób BFG przygotowuje się do pomocy kolejnym kasom..."

Nie jest wykluczone??? Jak można tak pisać, nie wiedzą?

A może to kolejny etap dostosowania do norm unijnych...(mój wcześniejszy link)....tego jak widzę też nikt nie wykluczył ani temu nie zaprzeczył.

akurat od Ciebie nie oczekiwałem zrozumienia...

a ja akurat nie mam dla ciebie zrozumienia.Bo twoja glupkowatosc twoją prywatna sprawa jest.Natomiast taka głupkowatosc objawiajaca sie zawsze wtedy kiedy organa państwa próbuja wreszcie coś zrobic w strukturach mafijnych a powiazanych z PIS natychmiast pojawiacie sie wy.Tak wiec nie jest to głupkowatosc osobista jak mniemam ale strukturalna.Jesli nie jesteś tak glupi jak próbujesz tu zademonstrowac to wnioski wyciagnji sam.Bo jak sytuacja bedzie sie odnosiła do PKOBP to oczywista nie twoja sprawa.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

wskaż gdzie w tym tekście jednoznacznie napisano że podniesiono składkę z uwagi na upadek Skok Wołomin,

Ależ proszę bardzo. Chociażby tutaj:

,,Tak dużej podwyżki branża bankowa się nie spodziewała. - Ze względu na problemy SKOK-ów opłaty na BFG wzrosły prawie dwukrotnie - mówi "Wyborczej" Marcin Jabłczyński, analityk DB Securities SA. - To potwierdza, że opisywane problemy kas są rzeczywiście poważne - dodaje.

Stawki dla SKOK-ów wzrosły z 0,083 do 0,3 proc. aktywów.

Podwyżkę należy bezpośrednio wiązać z bankructwem SKOK-u Wspólnota. Bankowy Fundusz Gwarancyjny musiał zwrócić klientom tego SKOK-u blisko 900 mln zł (zdecydowana większość klientów odebrała już pieniądze). To największa w historii operacja wypłaty w ramach systemu gwarantowania depozytów.''

Read more: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,17002848,Banki_zaplaca_podwojnie_za_problemy_SKOK_ow.html#ixzz3Jt1avlaw

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.