Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego "czerwone pająki" żądzą w mediach?

wa-lo-dia

Rekomendowane odpowiedzi

Popierdolony palant o ksywce skynek głosi tu otwarcie poparcie dla faceta który kazał zamordować dziesiątki tysięcy ludzi ludzi.

Kilku innych wesołków bije mu brawo.

Ciekawe.

Jestem Europejczykiem.

typowe narodowe pojeby , gdy PRL rządził nie protestowali tylko z ubekami biznesy a teraz bohatery . I młodzi wierzą , facet krzyczy ma rację . Po co wiedza

tym bardziej nie dziwi rosnące poparcie dla typowej komuny . Tęsknią za szemranymi układzikami i likwidacją konkurencji przy pomocy swoich polityków .

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Popierdolony palant o ksywce skynek głosi tu otwarcie poparcie dla faceta który kazał zamordować dziesiątki tysięcy ludzi ludzi.

Kilku innych wesołków bije mu brawo.

Ciekawe.

No, powinien jeszcze redaktor-koniunkturalista Wołek. I jakie dziesiątki /? - Masz Dżambo bana na Googla?

Mordował nie ludzi, tylko komunistów.

Wołka mam w głębokiej, czarnej d... , szkoda mi na niego czasu.

Według najskromniejszych szacunków zamordowanych zostalo trzy tysiace osób.

Trybisz skynek? Trzy tysiące! Nie w jakiejś walce, złapano ludzi i ich zamordowano.

O tylu wiemy, a o ilu nie wiemy?

O torturowaniu nie wspomnę chociaz lekko licząc było to dziesięć razy tyle. I nie były to pieszczoty typu walenie pałą po plerach.

I ty pier**lisz o swoich krzywdach i jęczysz, jaki to niedobry był Jaruzelski?

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Dżambuś - Pinochet wykończył 15 tysięcy komunistów, w tym zdrajcę własnego kraju bandytę Salvadora Allende.

Dzięki czemu jego kraj nie zaliczył losu Kuby i ... naszego.

Nie mam zamiaru pochylać się nad bandytą komunistycznym, który chciał sprzedać swój kraj kacapom.

Nie popłaczę się nad łzawą książką jego córki. Komuniści i naziści, powinni być w ziemi.

Dzięki Boże, że był Pinochet, Salazar i Franco. Bo i ten głupi, skomunizowany przez Sartrów i Danielów Cohn-Benditów, Zachód, by się zesrał.

Wołka mam w głębokiej, czarnej d... , szkoda mi na niego czasu.

Według najskromniejszych szacunków zamordowanych zostalo trzy tysiace osób.

Trybisz skynek? Trzy tysiące! Nie w jakiejś walce, złapano ludzi i ich zamordowano.

O tylu wiemy, a o ilu nie wiemy?

O torturowaniu nie wspomnę chociaz lekko licząc było to dziesięć razy tyle. I nie były to pieszczoty typu walenie pałą po plerach.

I ty pier**lisz o swoich krzywdach i jęczysz, jaki to niedobry był Jaruzelski?

Sram na Jaruzelskiego - sp***dolił mi dokładnie 30 lat życia. Mogłem żyć w normalnym kraju i nie podejmować działalności przeciwnych istniejącemu prawu.

Ten sk***ysyn i jego poprzednicy mnie znieprawili.

<br />Sram na Jaruzelskiego - sp***dolił mi dokładnie 30 lat życia. Mogłem żyć w normalnym kraju i nie podejmować działalności przeciwnych istniejącemu prawu.<br />

Patrzcie no! Jakoś przeżyłeś, nawet Ci zęba nie wybili i wypuścili Cię z aresztu, kiedych innych wsadzali na lata. Podpisywałeś i donosiłeś.

Zresztą Jaruzelski ma pochodzenie polskie, arystokratyczne i ziemiańskie, wychowanie arcykatolickie - więc chyba miał wiedział, co robi? Nie jest Żydem. Jego poprzednicy Bierut, Gomułka i Gierek też nie byli Żydami - bądź konsekwentny i uprawiaj tutaj antypolonizm. Kiedy się czyta Twoje wypociny, można stać się antypolakiem.

Dzięki Boże, że był Pinochet, Salazar i Franco. Bo i ten głupi, skomunizowany przez Sartrów i Danielów Cohn-Benditów, Zachód, by się zesrał.

#

ee z tym Franco to lekko przesadziłeś.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Patrzcie no! Jakoś przeżyłeś, nawet Ci zęba nie wybili i wypuścili Cię z aresztu, kiedych innych wsadzali na lata. Podpisywałeś i donosiłeś.

Zresztą Jaruzelski ma pochodzenie polskie, arystokratyczne i ziemiańskie, wychowanie arcykatolickie - więc chyba miał wiedział, co robi? Nie jest Żydem. Jego poprzednicy Bierut, Gomułka i Gierek też nie byli Żydami - bądź konsekwentny i uprawiaj tutaj antypolonizm. Kiedy się czyta Twoje wypociny, można stać się antypolakiem.

jaki bełkot... to co , nie wybili mi zębów to zrobię Wojtkowi ołtarzyk...

#

ee z tym Franco to lekko przesadziłeś.

A z tymi pozostałymi zbrodniarzami to nie przesadził? Gloryfikuje morderców, chwali morderców, imponują mu mordercy tacy jak Pinochet i pozostali. Precz z faszystami!

<br />jaki bełkot... to co , nie wybili mi zębów to zrobię Wojtkowi ołtarzyk...<br />

Prawdziwi komuniści zostali wymordowani albo porzucili swoje mrzonki o "idealnym ustroju", a ci głupi faszyści odradzaja się od nowa na pośmiewisko świata. Tacy odważni, że wystarczy tupnąć i uciekną do swoich oficerów prowadzących.

Ludzie - gdyby się raz jeszcze taki sk***ysyński pomiot , jak Hitler - przydarzył , na wstępie wyrżnąłby tych całych Winnickich , Zawiszów i inne gnidy. Coby mu jeszcze większego obciachu nie przynosili. Z tych całych "narodowców" trzeba się gromko śmiać i LAĆ pałami , aby te ich spróchniałe zęby latały.

Ludzie - gdyby się raz jeszcze taki sk***ysyński pomiot , jak Hitler - przydarzył , na wstępie wyrżnąłby tych całych Winnickich , Zawiszów i inne gnidy. Coby mu jeszcze większego obciachu nie przynosili. Z tych całych "narodowców" trzeba się gromko śmiać i LAĆ pałami , aby te ich spróchniałe zęby latały.

Najciekawsze jest to, że ludzie którzy oburzeni są na podejście typu - "Hitler to był dobry gospodarz, wybudował autostrady itd. ale cos poszło nie tak" myślą dokladnie tak samo.

Gdyby w Polsce pojawił sie teraz jakis nowy wódz z pomysłami i charyzmą Hitlera poszłaby za nim spora część społeczeństwa.

Jestem Europejczykiem.

poszłaby

Z trwogą przyznaję Ci rację. I dodam : niedaleka historia zna taki przypadek. Przyjechał taki chwiej z "czarną teczką" i Polacy prawie dali mu legitymację do rządzenia krajem. Bo obiecał dać po dolarku... Pamiętacie ?:(( Pozdrawiam - Jacek
<br />Gdyby w Polsce pojawił sie teraz jakis nowy wódz z pomysłami i charyzmą Hitlera poszłaby za nim spora część społeczeństwa.<br />

Kaczyński, Ziobro, Macierewicz i Mikke torują drogę takiemu bandycie. A ten na poczatku weźmie za pysk własnie ich. Tak było z Hitlerem i Stalinem.

Kaczyński, Ziobro, Macierewicz i Mikke

Pierwszy - niemający żadnych skrupułów gracz pełną gębą. Drugi - dziecko we mgle. Trzeci i czwarty - czystej wody psychopaci.

Zgoda , SzuB. Przebiegłe , cyniczne , cwane , okrągłe zero. Ale - przekombinował , dlatego napisałem , że we mgle. Zresztą już jest na wysypisku odpadów historii. Nieżyjącym ojcem się podpiera , szubrawiec jeden...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nie podniecajcie się. Zęby mam rzeczywiście całe, bo jak napisalem - za szybko uciekałem przed ZOMO. Gdyby mnie złapali, to pewnie fundowalibyście dzisiaj, durnie, sukienki mojej żonie.

Top - Jaruzelski to NKGB-ista i morderca. W dodatku tchórz, który się zaparł rodziny.

I nie porównujcie dzisiejszych polityków z tamtymi. Nie ta klasa. Zresztą tych "czarnych" jest znacznie mniej niż "czerwonych".

Ostatni wymordowali sto milionów ludzi. "Czarni" nie mają do nich startu.

Tamci "czarni" byli naprawdę "czarni", ty zaś jesteś pośmiewiskiem. Nie uciekałeś przed ZOMO, tylko donosiłeś, dlatego Cię zwolnili z kicia. Nikt się tutaj nie podnieca, Twoje wypociny wywołują oczucie obrzydzenia.

Opublikowano · Ukryte przez cir, 26 Czerwca 2013 - Brak powodu
Ukryte przez cir, 26 Czerwca 2013 - Brak powodu

Dżambuś - Pinochet wykończył 15 tysięcy komunistów, w tym zdrajcę własnego kraju bandytę Salvadora Allende.

Dzięki czemu jego kraj nie zaliczył losu Kuby i ... naszego.

Nie mam zamiaru pochylać się nad bandytą komunistycznym, który chciał sprzedać swój kraj kacapom.

Nie popłaczę się nad łzawą książką jego córki. Komuniści i naziści, powinni być w ziemi.

Sram na Jaruzelskiego - sp***dolił mi dokładnie 30 lat życia. Mogłem żyć w normalnym kraju i nie podejmować działalności przeciwnych istniejącemu prawu.

Ten sk***ysyn i jego poprzednicy mnie znieprawili.

Skynek wczoraj poszedlem spać,ale dziś już to napiszę tzn. w sprawie Jaruzelskiego.

Jaka trza być mędą i szują aby w wieku 33 lat zostać generałem!!!

Teraz jeszcze wielki Piotr Kraśko dziennikarzyna od siedmiu boleści-jego macocha to NinkA TERENTIEW,a tatuś to Wincenty KRAŚKO

-CZŁONEK PLENUM hgw.którego KC PZPR...........ale co tu dzieciom i w wiekszości popaprańcom tłumaczyć-my wiemy swoje.

Zydokomuna opanowała wyborczą.........która na hasłach solidarnościowych powstała-to ukazala w pełni AFERA RYWINA.

Ludzie niewygodni musieli odejść lub skończyć niespodziewanie w desperacji swoje życie-przykład Rokity,Leppera,Petelickiego....no bo ustalili

,że lewa noga równa sie prawej,a Bolek przyklasnął i żyje jak pączek w maśle.

Skynek

Nie ma z kim i o czym pisać-same towarzystwo kulturne i ułozone-bo ja bym walił od razu w ryj!!.................może wtedy by poniali co i jak??

Jasne. Mnie twoje esbeckie enuncjacje również.

Ożeń się więc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.