Skocz do zawartości
IGNORED

Koncert Deep Purple, 30.07.2013 Wrocław - czy wybieracie się?

kangie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się wybieram ale nie mam żadnej koszulki z DP więc chyba założę tę z Rainbow "Rising" bo jakby najbliższa tematycznie :) Jak zobaczysz gościa w takiej to możesz zagadać ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ostatnia płyta DP nie jest taka najgorsza, aż mnie to samego zadziwiło

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• Redaktorzy

Dobrze, że będziecie. Niedawno grał tam Stevie Vai i nikogo z forum nie było. Przynajmniej nikt nie potwierdził swojej obecności w założonym temacie. Sądząc po ilości słuchaczy w Hali Stulecia - Steve Vai to nisza. Na Deep Purple będzie cała Hala.

Ja chyba założę czerwoną koszulkę Audiostereo, którą dostałem na zlocie w Pabianicach ;) Idę na koncert z moim prawie 60-letnim wujkiem - starym rockowym wyjadaczem, który koniecznie chciał zobaczyć Purpli na żywo. Idzie z nami mój znajomy.

Jakiegoś browara moglibyśmy obczaić przed koncertem, co Wy drodzy na to? :)

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• Redaktorzy

Tak zagaiłem alkoholowo co by rozkręcić towarzystwo ;) Sam niewiele piję. Albo i wcale.

Ostatnie krążki cierpią nie tylko na dość przeciętny przekaz muzyczny, ale i niebezpiecznie zbliżyły się do loudness war. Miejscami ciężko sie tego słucha.

.

Mówisz o ostatniej serii wydawniczej czy o najnowszych nagraniach...??? Całkiem niedawno, będąc w sklepie Rolling Stones, zastanawiałem się nad kupnem... muszę powiedzieć, że bardzo porządnie wydane i kusi mnie chęć posiadania tej nowej/starej edycji.

51wwIFRgWIL._SY300_.jpg

Parker's Mood

W Hali słyszałem jednego z DP - organistę, choć to był dopiero zespół Artwoods, a DP to była przyszłość...

Teraz Jon Lord już gra w innym wymiarze.

muzyka łagodzi obyczaje

że bardzo porządnie wydane i kusi mnie chęć posiadania tej nowej/starej edycji.

To bootlegowo trochę brzmi ale za to historycznie pięknie grają.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Setlista, wszędzie w lipcu to samo grali:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy
Ale obecnie to aż żal na nich patrzeć.

Hmmm, spójrz proszę na sylwetkę Steve Morse. Nie jeden 30-latek pomarzyłby o takim bicepsie i braku brzucha ;)

Ukryta Zawartość

Własnie wróciłem z koncertu. Jak dla mnie BOMBA! Jeden z lepszych koncertów rockowych na których byłem, a byłem na ok. 50-ciu koncertach w swoim życiu. Interakcja z publicznością, power, wygar. Echchch... Mój 60-letni wujek zachwycony. Skakał ze mną. Poczuliśmy się jak nastolatkowie :D Solówki Morsa, gra na Hammondzie, perkusja. Stare dobre granie.

Ukryta Zawartość

• 9 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.