Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

TVNowski dziennikarz podczas prowadzenia swojego programu na przystanku Woodstock został zaatakowany. Na scenę wtargną młody mężczyzna trzymający kartkę "TVN kłamie", który następnie zadał kilka ciosów prowadzącemu redaktorowi. Po chwili zainterweniowała ochrona. Jak się okazuje rzeczonym mężczyzna to użytkownik Axelio popularnego serwisu Wykop. Na swoim

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) przedstawia się jako:

Antysocjalista, antykomunista oraz wolnorynkowiec. Popieram i głosuję na JKM-a. Pesymista i defetysta. Czekam na coś, co się nie wydarzy... Ponadto miłośnik starych VHS-ów. A tak poza tym to wbrew temu co inni o mnie mówią to jestem bardzo miły, wrażliwy i sympatyczny.

Mężczyzna udzielił już kilku wywiadów, a teraz zamierza zorganizować konferencję prasową (sic!):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wg. Gazety Polskiej Axelio był kiedyś działaczem młodzieżówki KNP:

Ukryta Zawartość

Co ciekawe jego występek skrytykował Janusz Korwin Mike.

Jakie jest Wasze zdanie na temat tego incydentu i rzeczonego osobnika?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ostatnio w radiu slychalem wypowiedzi uczestnikow wood... Zdecydowana wiekszosc jezdzi tam po to, bo "klimat jest fajny". A co gra i kiedy to ich calkowicie nie obchodzi. O czym tu rozmawiac? W zasadzie o kim?

?👈

pół internetów się z kuca śmieje i tyle. Do niedawna jeszcze był w zastępach korwinowców, ostatnio jednak odkrył, że Korwin jest Ozjaszem - żydem i już go nie lubi.

No i jest strasznie prześladowany przez policję :))) siniaczki miał na łapce.

Hmmmm... a to podczas komuny w Jarocinie lecialy kiedys "Bajki dla dorosłych" czy Dziennik Telewizyjny?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Zdecydowana wiekszosc jezdzi tam po to, bo "klimat jest fajny".

i w błocie można się potarzać.

TVN powinien dostać manto i to ostro bo lądują nas w zadek z każdej strony, do tego obłuda i traktowanie widza jako kretyna zostało opanowane do perfekcji. Ostatnio stałem w kolejce to na TVN 24 sami nabijali się ze swoich widzów, widać są nimi aż tacy idioci że ich to nie rusza.

Pobicie i przemoc to nie jest rozwiązanie, szkoda tylko że oni niczego innego nie rozumieją. Zrobienie czegokolwiek innego w tym kraju też graniczy w cudem wiec... módlmy się by zbankrutował (ponoć ledwie ciągnie) a dziennikarze już nigdzie nie dostali pracy. (dla mnie to jest rozwiązanie)

Swoją drogą jak osoba pseudo prawicowa i anty TVN'ówa bawi się na imprezie organizowaną przez ich pupila i osobę o której trudno powiedzieć cokolwiek dobrego po za tym że znalazł idealny sposób na życie.

Czy to prawda że w ubekistanie można kogoś okładać po mordzie(i nie tylko) i o ile nie trafi do szpitala minimum na 7 dni to nie ma sprawy ?

ps. reakcja andrusa też była "piorunująca" .

Jak zobaczyłem reakcję tych ludzi co przepraszali za incydent to widziałem zagubionych ludzi z jakiejś pielgrzymki na jasną górę lub użytkowników Facebooka.

Jeśli tak wygląda współczesna zbuntowana młodzież to w tym kraju nic się nie zmieni i trzeba stąd jak najszybciej wy.....lać.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Jak zobaczyłem reakcję tych ludzi co przepraszali za incydent to widziałem zagubionych ludzi z jakiejś pielgrzymki na jasną górę lub użytkowników Facebooka.

Jeśli tak wygląda współczesna zbuntowana młodzież to w tym kraju nic się nie zmieni i trzeba stąd jak najszybciej wy.....lać.

Rozumiem, że wedlug ciebie powinni spuścić wp***dol albo temu matołkowi albo Miecugowowi?

Jestem Europejczykiem.

jaro, tam zaraz, olac jak juz i sobie isc gdzie indziej.... jak juz pisalem, to tak jakby na Jarocinie w latach 80tych przyjechal DT :D

Normalnie, az mnie zarzucilo, ze tam taki program w Kostrzynie byl, nie jako nie wiem, reporterzy czy jak, ale jako czesc tego festiwalu czy co to tam jest...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jaro, tam zaraz, olac jak juz i sobie isc gdzie indziej.... jak juz pisalem, to tak jakby na Jarocinie w latach 80tych przyjechal DT :D

Normalnie, az mnie zarzucilo, ze tam taki program w Kostrzynie byl, nie jako nie wiem, reporterzy czy jak, ale jako czesc tego festiwalu czy co to tam jest...

Kompletnie nie trybię tego waszego pierdolca na punkcie TVN rodem z rydzykowych gadzinówek.

Jestem Europejczykiem.

jaro, co tu trybic? pytanie co sie zmienilo na przestrzeni lat, ze teraz TVN staje sie czescia festiwalu?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Był taki odcinek "Colombo", w którym oddziaływano na podświadomość oglądających film w wyniku wklejania odpowiednich klatek.

Z TVN jest podobnie, z tym, że klatki zastąpiono treściami.

<br />Rozumiem, że wedlug ciebie powinni spuścić wp***dol albo temu matołkowi albo Miecugowowi? <br />

Na kiego wała TVN pcha wszędzie już swoje łapska komuś w końcu nerwy puściły.

Za taką manipulację jaką oni prezentują na łamach tej stacji należą się Kraty.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...) pytanie co sie zmienilo na przestrzeni lat, ze teraz TVN staje sie czescia festiwalu?

http://wiadomosci.mediarun.pl/artykul/pozostale-wydarzenia,przystanek-woodstock-medialnie...,5199,2,1,1.html

A Roman Giertych staje się częścią TVN?

Od biedy można zrozumieć agresywnego debila ale glosów poparcia i usprawiedliwienia już nie rozumiem.

To chyba nie do mnie bo ja nikogo nie usprawiedliwiam a odwrotnie uważam że jakiekolwiek naruszenie nietykalności powinno być surowo karane, problem w tym że gdyby ten "koleś" dał z liścia komuś na ulicy nawet sprawy by nie było ...

Nie ma żadnego "pierdolca na punkcie TVN" problem w tym że cały "mainstream" propaguje "jedynie słuszne poglądy" a kto się z nimi nie zgadza to oszołom, faszysta, moher, pislamista itd. itp.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

To prawda.

"Przepraszamy przepraszamy przepraszamy" - to nawet wyraźny sygnał socjologiczny dla władzy, na kogo mogą w dalszym ciągu liczyć.

Gdybym miał kilkanaście lat mniej, to już dawno by mnie tu nie było.

Nawet nie żal by mi było stąd wyjechać i pozostawić takie lemingowate tłuczki.

TVN kłamie, czy nie ?

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Czy to prawda że w ubekistanie można kogoś okładać po mordzie(i nie tylko) i o ile nie trafi do szpitala minimum na 7 dni to nie ma sprawy ?

ps. reakcja andrusa też była "piorunująca" .

jest gorzej http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,14395381,Skandaliczne_postepowanie_prokuratorow__podejrzany.html Jak widać koszernym wolno więcej

Był taki odcinek "Colombo", w którym oddziaływano na podświadomość oglądających film w wyniku wklejania odpowiednich klatek.

Z TVN jest podobnie, z tym, że klatki zastąpiono treściami.

Jak ktoś nie myśli to może na niego działa.

Jestem Europejczykiem.

Na kiego wała TVN pcha wszędzie już swoje łapska komuś w końcu nerwy puściły.

Za taką manipulację jaką oni prezentują na łamach tej stacji należą się Kraty.

Wieszsz co? Może rzeczywiście lepiej stąd wy...laj zgodnie z własną sugestią?

Jestem Europejczykiem.

A Roman Giertych staje się częścią TVN?

To Roman tez tam byl? :D o tempora... o mores... :D

To Roman tez tam byl? :D o tempora... o mores... :D

Jak rozumiem napie***lasz na TVN ale nie masz żadnego pojęcia kogo tam pokazują.

Jestem Europejczykiem.

jaro, na a ty tak "napie***lasz", ze nie zauwazyles, ze piszesz w watku o festiwalu.... na glowe ci padl ten tvn??? na festiwalu Roman byl??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.