Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

No ta, klerykalizm. Niech się pali i wali, ale ważne, żeby aborcja była na rzyczenie, wtedy jest git.

Wolność mierzą lewaki możliwością mordowania dzieci do 20 tygodnia życia ... Aborcja to morderstwo a nie żaden zabieg ...

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Odpowiadam dlaczego akurat PiS uważam za zagrożenie swobód demokratycznych i praw człowieka a TY

- totalitaryzm, masz inne poglądy wylatujesz z pracy

- brak wolnych mediów

- zmiany w prawie pracy umożliwiające legalne wykorzystanie pracowników

- możliwość ingerencji rosyjskich służb

- kanty przy wyborach (serwery i dziwne szkolenia)

- zwalczanie wiary / walka z kościołem (w pracy i życiu publicznym)

- brak bezpieczeństwa (policja , straż, wojsko)

- brak opieki medycznej

- rozmowy o polityce traktowe jako szerzenie ksenofobi

- utrudnienie możliwości organizowania się, można powiedzieć wręcz zakaz

- niemożliwość wyrażenia własnej opinii publicznie (demokracja ta..)

pisać dalej ? ty chyba nie wiesz co jest teraz... wszystkim wrzucasz a sam się w choinki urwałeś.

wladz - coś ci powiem - tylko sie nie przewróć z wrażenia ...

Europa jest Europą dzięki Kościołowi Katolickiemu ...

A ci co zwalczają Kościół - to spadkobiercy tych co przeprowadzali największe hekatomby w dziejach świata ...

nie ma o czym z wami , mam do czynienia z nadmuchiwanymi balonami a nie samodzielnie myślącymi istotami .

w którym momencie atakuję katolicką wiarę , owszem funkcjonariuszy i zapędy polskiego KK .

wiesz jak najlepiej mobilizować ,manipulować. Wmówić , zagrożenie którego nie ma .

Gość cycus12

(Konto usunięte)

cycuś

powyżej masz w bardziej tobie przystępnej formule . Jeżeli nadal nie zrozumiałeś jest jeszcze opcja łopatologiczna

wybór pozostawiam Tobie, byle padły jakiekolwiek konkretne zarzuty ale nie 1-2 bo nikt nie jest idealny, liczę na konkret.

No ta, klerykalizm. Niech się pali i wali, ale ważne, żeby aborcja była na rzyczenie, wtedy jest git.

nawet jak inni umierają bo nie ma na ich leczenie

nie ma o czym z wami , ma do czynienia z nadmu8chiwanymi balonami a nie samodzielnie myślącymi istotami .

ameryka... to już było, wymyśl coś sam. Jak rozumiem nie wiesz co pisać więc pozostaje tylko wyzywać innych ?

wiesz jak najlepiej mobilizować manipulować wmówić , zagrożenie którego nie ma .

jak to do mnie, to nie manipuluje... tak zostało zmienione prawo i nikt tego ze mną nie konsultował!

owszem funkcjonariuszy i zapędy polskiego KK .

w Polsce jeszcze nie jest aż tak źle.

wladz - nie chrzań ... Wpisami antykościelnymi - pokazujesz że wiedzę o historii Europy i Polski masz na poziomie niedostatecznym ...

Jakbyś trochę historii łyknął - nie pisałbyś głupot jakie wypisujesz na temat KK... Zresztą to norma w przypadku lewaków.... Wiedzy nie staje - to kłamstwem , chamstwem trza nadrobić i krzykiem ...

- totalitaryzm, masz inne poglądy wylatujesz z pracy

- brak wolnych mediów

- zmiany w prawie pracy umożliwiające legalne wykorzystanie pracowników

- możliwość ingerencji rosyjskich służb

- kanty przy wyborach (serwery i dziwne szkolenia)

- zwalczanie wiary / walka z kościołem (w pracy i życiu publicznym)

- brak bezpieczeństwa (policja , straż, wojsko)

- brak opieki medycznej

- rozmowy o polityce traktowe jako szerzenie ksenofobi

- utrudnienie możliwości organizowania się, można powiedzieć wręcz zakaz

- niemożliwość wyrażenia własnej opinii publicznie (demokracja ta..)

pisać dalej ? ty chyba nie wiesz co jest teraz... wszystkim wrzucasz a sam się w choinki urwałeś.

cofnij się kilka lat wcześniej , tam podobne pierdoły zostały wyśmiane . Spytaj starszego brata zamiast dupę pierdołami zawracać

jedna Jaskuła wiosny nie czyni, twierdzisz żę niby jesteś samodzielny i inteligenty to chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego prywatna stacja musi od czasu do czasu coś puścić w świat.... jak rozumie cierpisz również na amnezję wybiórczą

Filmików ci nie wkleje cycuś, ale z gazeta.pl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

981 wyników

Przykladowy śródtytuł:

"Bydgoszczanin pokazuje, że ''Polak potrafi''. Produkowane przez niego pojazdy robią furorę w Europie"

A tu artykuł-rozmowa z szefem firmy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

wladz - nie chrzań ... Wpisami antykościelnymi - pokazujesz że wiedzę o historii Europy i Polski masz na poziomie niedostatecznym ...

Jakbyś trochę historii łyknął - nie pisałbyś głupot jakie wypisujesz na temat KK... Zresztą to norma w przypadku lewaków.... Wiedzy nie staje - to kłamstwem , chamstwem trza nadrobić i krzykiem ...

ciekawe , o historii KK uczyli na KUL ... taka katolicka uczelnia w PRL .

czekam na konkrety

co to oznacza

" Żyjemy w kraju, który musi pozostać wyspą wolności, bo wokół Polski rodzi się coś, co wolność odrzuca, co próbuje narzucić mieszkańcom Europy nową wiarę. Wiarę, która z chrześcijaństwem, z Bogiem nie ma nic wspólnego. Która jest w istocie odrzuceniem chrześcijaństwa."

to mówi lider największej opozycji . Można nie poważnie traktować gdyby nie sondaże i podobne tobie nadmuchane baloniki

Gość cycus12

(Konto usunięte)

cofnij się kilka lat wcześniej , tam podobne pierdoły zostały wyśmiane . Spytaj starszego brata zamiast dupę pierdołami zawracać

to nie jest kilka lat temu tylko ostanie 2 lata, luka w pamięci ? nagle nie pamiętasz jakie to "swobody dla obywateli" gwarantowane przez ustawę podpisał Komorowski ? Boni rok temu jakie uzyskał uprawnienia ?

Filmików ci nie wkleje cycuś, ale z gazeta.pl

http://szukaj.gazeta.pl/wyszukaj/artykul?query=PESA

981 wyników

Przykladowy śródtytuł:

"Bydgoszczanin pokazuje, że ''Polak potrafi''. Produkowane przez niego pojazdy robią furorę w Europie"

A tu artykuł-rozmowa z szefem firmy

http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,14068212,Wlasciciel_Pesy__Jestesmy_naiwni_gospodarczo__wydajemy.html

no to jeszcze raz jedna jaskółka wiosny nie czyni... a swoją drogą dzięki że potwierdziłeś to co pisałem że mamy sporo dobrych projektów (które niestety w większości są niszczone przez rząd). Po za tym z tego co pamiętam to największą siłą w każdym kraju są małe firmy a nie giganci, oni wbrew pozorom są bardzo uciążliwi dla budżetu.

ciekawe , o historii KK uczyli na KUL ... taka katolicka uczelnia w PRL .

czekam na konkrety

co to oznacza

pewno i uczyli, dziwne by było gdyby nie. Wiem że mówili o niej (bo ciągle towarzyszyła) w szkołach średnich na historii i polskim, powiedzieli tam dostatecznie dużo.

" Żyjemy w kraju, który musi pozostać wyspą wolności, bo wokół Polski rodzi się coś, co wolność odrzuca, co próbuje narzucić mieszkańcom Europy nową wiarę. Wiarę, która z chrześcijaństwem, z Bogiem nie ma nic wspólnego. Która jest w istocie odrzuceniem chrześcijaństwa."

to mówi lider największej opozycji . Można nie poważnie traktować gdyby nie sondaże i podobne tobie nadmuchane baloniki

No i patrząc na potężną degeneracja w krajach europejskich, osłabienie kościoła i sprzedaż ich majątków (np na dyskoteki) trudno się z nim nie zgodzić, ale to tylko okres przejściowy bo i tak przyjdzie islam którego każdy europejczyk się boi.

Cycus , islam nie da rady opanowac Europy a co dopiero swiata. Nastepuje wlasnie , na naszych oczach, rozpad wszystkich religii. Totez wyzej wymieniony zwyczajnie nie zdazy. Rzeklbym nawet , ze przewroty w krajach arabskich , islamskich sa po czesci wynikiem rozczarowania mlodych ludzi ta religia. Mlodzi maja dostep do netu , widza , ze mozna zyc inaczej bez chorej indoktrynacji. Widza , ze paru kolesi w turbanach zrobilo z tego system totalitarny.

Coś ci się chyba pokićkało całkiem. Przewroty w krajach arabskich a) albo mają miejsce ponieważ ludzie chcą więcej zajebistego islamu; b) albo ludzie nie chcą więcej islamu ale islamiści i tak dochodzą do władzy i spuszczają wszystkim wp***dol. Nie ma czegoś takiego jak młodzi ludzie rozczarowani tą religią, są za to młodzi ludzie którzy maczetami dekapitują ludzi na ulicach w imię allaha. Mieszkałem swego czasu z dwoma egipcjanami i im internet w niczym nie przeszkadza, mogą oglądać cycki w necie, wyrywać tępe blachary na dyskotekach, kraść perfumy i nie rozumieć, że jeśli za coś nie zapłacili to im się nie należy, ale głową o dywan klepią 5 razy dziennie, a stereo służy im do słuchania wycia swoich duchownych i mają wyjebane na to, że wszyscy dookoła żyją inaczej. Kombinują tylko jak sp***dolić dalej na zachód, bo tam się zarabia na sprzedaży kebaba 5 razy tyle co tutaj, jest w pytkę socjal i można naprodukować mnóstwo małych muhhammadów. Mnóstwo małych wyznających islam muhammadów, którzy zawsze będą islamistami w pierwszej kolejności, a potem dłuuuuugo dłuuuuugo nic.

A to tylko zwykli lajtowi egipcjanie, którzy lubią oglądać seriale z półnagimi laskami i palić zielsko, więc co dopiero reszta arabów.

m14431331,POPULARNEIMIONA.jpg

Zobacz sobie na 1 i 4 tą pozycję najczęściej nadawanych imion w Londynie. Myślisz, że takie imię wybierają zeświecczeni, peace & love arabowie?

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

CBOS podal nowy sondaz.... jaro747 sie ucieszy :)

Inteligencja narodu skokowo wzrosła? Kadra kierownicza uwierzyła we własnych pracowników? To by mnie ucieszyło.

Jestem Europejczykiem.

Coś ci się chyba pokićkało całkiem. Przewroty w krajach arabskich a) albo mają miejsce ponieważ ludzie chcą więcej zajebistego islamu; b) albo ludzie nie chcą więcej islamu ale islamiści i tak dochodzą do władzy i spuszczają wszystkim wp***dol. Nie ma czegoś takiego jak młodzi ludzie rozczarowani tą religią, są za to młodzi ludzie którzy maczetami dekapitują ludzi na ulicach w imię allaha. Mieszkałem swego czasu z dwoma egipcjanami i im internet w niczym nie przeszkadza, mogą oglądać cycki w necie, wyrywać tępe blachary na dyskotekach, kraść perfumy i nie rozumieć, że jeśli za coś nie zapłacili to im się nie należy, ale głową o dywan klepią 5 razy dziennie, a stereo służy im do słuchania wycia swoich duchownych i mają wyjebane na to, że wszyscy dookoła żyją inaczej. Kombinują tylko jak sp***dolić dalej na zachód, bo tam się zarabia na sprzedaży kebaba 5 razy tyle co tutaj, jest w pytkę socjal i można naprodukować mnóstwo małych muhhammadów. Mnóstwo małych wyznających islam muhammadów, którzy zawsze będą islamistami w pierwszej kolejności, a potem dłuuuuugo dłuuuuugo nic.

A to tylko zwykli lajtowi egipcjanie, którzy lubią oglądać seriale z półnagimi laskami i palić zielsko, więc co dopiero reszta arabów.

Wreszcie waść prawisz do rzeczy.

Cycus , islam nie da rady opanowac Europy a co dopiero swiata...

Właśnie go opanowuje, cały czas następuje progres. Statystyki i prognozy też są brutalne.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Właśnie go opanowuje, cały czas następuje progres. Statystyki i prognozy też są brutalne.

Czytanie takich stwierdzeń za każdym razem budzi moje najwyższe rozbawienie. To jakaś nowina?

Jestem Europejczykiem.

Myślę że w bardzo szerokiej perspektywie ta kultura-religia-ustrój, która ma 1500 lat i która nigdy się nie reformowała z założenia (w przeciwieństwie do chrześcijaństwa) stoi przed "być albo nie być". Za światem, który gna do przodu nawet nie próbuje nadążać. Pozostaje jej albo się zreformować (to jest nie możliwe) albo radykalizować żeby przetrwać. Mamy więc 1,57 miliarda ludzi którzy w tym "wyborze" nie będą obojętni. Mnie to w ogóle nie bawi.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Moje rozbawienie nie dotyczy triumfalnego pochodu islamu jako takiego tylko spóźnionego przebudzenia mędrców okreslających innych lemingami.

Szkoda, że ta banda żałosnych intelektualnych dupków nie zapoznała sie z przemyśleniami niejakiego Oswalda Spenglera sprzed prawie stu lat. O Huntingtonie nie wspomnę, bo nieznajomość jego teorii jest wiecej niz oczywista.

Jestem Europejczykiem.

Oskar Wądołowski ujawnia swe motywy. Tego nie zobaczycie w TV.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No tak - lewacy wk***ni do białości.

Wądołowski tłumaczy logicznie i spokojnie, co, jak i dlaczego się stało.

Z wersji oficjalnie rozpowszechnianej przez środki masowego prania mózgu ("pobicie" Miecugowa) nie zostaje NIC, bo Miecugow wcale nie został pobity. :)

Więc stąd piana na ustach lewactwa. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.